Raised This Month: $28 Target: $400
 7% 

Solved Change sourcetv demos folder


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Avastis
Junior Member
Join Date: Apr 2018
Old 04-04-2018 , 10:25   Change sourcetv demos folder
Reply With Quote #1

I would like to create a demos folder and upload all demos on a public website for players/other admins, I just don't know how to do that and would like to have help

Last edited by Avastis; 04-05-2018 at 08:13.
Avastis is offline
DukeBruno123
Member
Join Date: Jan 2016
Location: Germany
Old 04-05-2018 , 22:42   Re: Change sourcetv demos folder
Reply With Quote #2

Afaik "tv_record foldername/demoname" will record a demo into that directory
DukeBruno123 is offline
Kurtan
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2016
Location: Sweden
Old 04-10-2018 , 11:55   Re: Change sourcetv demos folder
Reply With Quote #3

My solution was a NFS share, and using find command to check when the file was last modified. Also a cronjob running every minute to check whether its older than 5 minutes or not.

EDIT:

My enviroment is self hosted within my local network
__________________

Last edited by Kurtan; 04-10-2018 at 11:57. Reason: addional info
Kurtan is offline
TandelK
Member
Join Date: Jun 2015
Location: Surat, India
Old 04-17-2018 , 11:39   Re: Change sourcetv demos folder
Reply With Quote #4

Can i also know the Solution ? I am using tv_autorecord which automatically creates all the files in CSGO Folder by default instead of tv_record function. I keep all the demos for Server hacking function
__________________
TandelK is offline
Kurtan
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2016
Location: Sweden
Old 04-17-2018 , 11:53   Re: Change sourcetv demos folder
Reply With Quote #5

I dont know how the author solved it since the person didnt specify it. I can help you if you have simular setup as me. How would you like it to function? E.g move the demos to a folder on the same machine, get it to a webserver, etc
__________________
Kurtan is offline
TandelK
Member
Join Date: Jun 2015
Location: Surat, India
Old 04-17-2018 , 12:40   Re: Change sourcetv demos folder
Reply With Quote #6

I would like to move to another Drive and than that folder will be shared as FTP with my Server Admins for checking . Currently it stores in CSGO folder of the server files. I have following GOTV Information


server.cfg
tv_port port1
tv_port1 port2

tv_enable 1
tv_advertise_watchable 1
tv_delay 90
tv_autorecord 1
__________________
TandelK is offline
Kurtan
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2016
Location: Sweden
Old 04-17-2018 , 13:12   Re: Change sourcetv demos folder
Reply With Quote #7

Are you running Windows or linux?
__________________
Kurtan is offline
TandelK
Member
Join Date: Jun 2015
Location: Surat, India
Old 04-17-2018 , 13:36   Re: Change sourcetv demos folder
Reply With Quote #8

Windows 10
__________________
TandelK is offline
Kurtan
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2016
Location: Sweden
Old 04-18-2018 , 12:40   Re: Change sourcetv demos folder
Reply With Quote #9

I'm not very good with Windows, I run my things on Linux.
__________________
Kurtan is offline
Avastis
Junior Member
Join Date: Apr 2018
Old 05-01-2018 , 15:57   Re: Change sourcetv demos folder
Reply With Quote #10

Problem fix with the plugin https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=162910& that was kinda easy thanks for your help anyway guys
Avastis is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:36.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode