Raised This Month: $214 Target: $400
 53% 

CS:GO plugin that drops cases as if game ends


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
paulo_crash
AlliedModders Donor
Join Date: May 2016
Location: Brazil
Old 05-25-2021 , 19:51   Re: CS:GO plugin that drops cases as if game ends
Reply With Quote #11

__________________
paulo_crash is offline
8guawong
AlliedModders Donor
Join Date: Dec 2013
Location: BlackMarke7
Old 05-26-2021 , 04:38   Re: CS:GO plugin that drops cases as if game ends
Reply With Quote #12

Quote:
Originally Posted by L1MPEEP View Post
interesting
could be useful for player that just want to play the game regularly
__________________
8guawong is offline
sukodaime
Junior Member
Join Date: May 2021
Old 06-07-2021 , 02:52   Re: CS:GO plugin that drops cases as if game ends
Reply With Quote #13

thank you for source code but when i copy the txt in to spedit's gamedata folder i still cant compile it how can i compile it? it says couldn't find type "GameData",too many error messages on line g_iOS = hGameData.GetOffset("OS");
sukodaime is offline
raj kaul
Senior Member
Join Date: Mar 2018
Location: www.lotgaming.xyz
Old 06-07-2021 , 03:31   Re: CS:GO plugin that drops cases as if game ends
Reply With Quote #14

Quote:
Originally Posted by sukodaime View Post
thank you for source code but when i copy the txt in to spedit's gamedata folder i still cant compile it how can i compile it? it says couldn't find type "GameData",too many error messages on line g_iOS = hGameData.GetOffset("OS");
here is the complied version ( sourcecode and gamedata included )
also install the latest DHooks from here - http://users.alliedmods.net/~drifter/builds/dhooks/
Attached Files
File Type: zip DropsSummoner_compiled.zip (9.9 KB, 16 views)
__________________
raj kaul is offline
sukodaime
Junior Member
Join Date: May 2021
Old 06-07-2021 , 03:58   Re: CS:GO plugin that drops cases as if game ends
Reply With Quote #15

Quote:
Originally Posted by raj kaul View Post
here is the complied version ( sourcecode and gamedata included )
also install the latest DHooks from here - http://users.alliedmods.net/~drifter/builds/dhooks/
thank you for .smx i installed the latest DHooks, but i still cant compile it do you know why? by any chance
sukodaime is offline
paulo_crash
AlliedModders Donor
Join Date: May 2016
Location: Brazil
Old 06-07-2021 , 12:43   Re: CS:GO plugin that drops cases as if game ends
Reply With Quote #16

Quote:
Originally Posted by sukodaime View Post
thank you for .smx i installed the latest DHooks, but i still cant compile it do you know why? by any chance
Try it with this DHooks: https://forums.alliedmods.net/showth...86#post2588686

I use it and I have no problems, I can compile and everything.
__________________
paulo_crash is offline
sukodaime
Junior Member
Join Date: May 2021
Old 06-07-2021 , 13:25   Re: CS:GO plugin that drops cases as if game ends
Reply With Quote #17

Quote:
Originally Posted by paulo_crash View Post
Try it with this DHooks: https://forums.alliedmods.net/showth...86#post2588686

I use it and I have no problems, I can compile and everything.
it didn't work for me are we sure the problem is in dhooks? because i have this errors



line 23:GameData hGameData = LoadGameConfigFile("DropsSummoner.games");

line 32:g_iOS = hGameData.GetOffset("OS");

Last edited by sukodaime; 06-07-2021 at 13:26. Reason: forgot to add line 23 and 32
sukodaime is offline
raj kaul
Senior Member
Join Date: Mar 2018
Location: www.lotgaming.xyz
Old 06-07-2021 , 13:54   Re: CS:GO plugin that drops cases as if game ends
Reply With Quote #18

idk how you are compiling because there are no errors like this, its a simple sourcecode and its compiling for me everytime without any error
__________________
raj kaul is offline
sukodaime
Junior Member
Join Date: May 2021
Old 06-08-2021 , 04:05   Re: CS:GO plugin that drops cases as if game ends
Reply With Quote #19

Quote:
Originally Posted by raj kaul View Post
idk how you are compiling because there are no errors like this, its a simple sourcecode and its compiling for me everytime without any error
i use https://spedit.info/ spedit for coding and compiling,i simply just press f6
sukodaime is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 20:17.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode