Raised This Month: $209 Target: $400
 52% 

HLXCE on Windows


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
popel
Junior Member
Join Date: Feb 2016
Old 02-19-2016 , 06:43   HLXCE on Windows
Reply With Quote #1

Hi, just registered me to take part at AM.
My Webspace is on all-inkl.com and as they do not open port 27500 I decided to start the daemon on my gameserver/root.
Website+DB at all-inkl.com
gameserver and daemon on rootserver

After little Problems it is working fine!
But there are some questions left.
Do I need the Daemon as a Service? Or can I just start hlstats.pl manualy(it runs without any problems)?
Another question is, hlstats-awards.pl isnt activ until I start it with cmd (every day?)?
hlstats-resolve.pl and run_hlstats do I need them, if yes for what?
How many Gameservers can be used with one Daemon?

Thanks in advance for your help!
popel is offline
Rytis
Veteran Member
Join Date: Feb 2012
Location: Germany
Old 02-19-2016 , 07:35   Re: HLXCE on Windows
Reply With Quote #2

Quote:
Originally Posted by popel View Post
Do I need the Daemon as a Service? Or can I just start hlstats.pl manualy(it runs without any problems)?
No, you don't. It's just easiert to handle it if, for example, you want it to automatically start after a reboot.

Quote:
Originally Posted by popel View Post
Another question is, hlstats-awards.pl isnt activ until I start it with cmd (every day?)?
Yup, you need to run it once a day.

Quote:
Originally Posted by popel View Post
hlstats-resolve.pl and run_hlstats do I need them, if yes for what?
hlstats-resolve.pl to resolve hostnames (not necessarily needed)
run_hlstats for Linux, you don' really need this on Windows (someone correct me if I'm wrong)

Quote:
Originally Posted by popel View Post
How many Gameservers can be used with one Daemon?
Depends, I have used like 6-8 gameservers on one daemon without problems


Regards,
Rytis
Rytis is offline
popel
Junior Member
Join Date: Feb 2016
Old 02-19-2016 , 12:01   Re: HLXCE on Windows
Reply With Quote #3

Thanks!
Is it possible to deactivate the message after every kill? (player1 gets 1point by killing player2)
popel is offline
Rytis
Veteran Member
Join Date: Feb 2012
Location: Germany
Old 02-19-2016 , 12:53   Re: HLXCE on Windows
Reply With Quote #4

Uhmm, I'm not 100% sure, but I think it is possible. Just look at the game settings in the administrator backend
Rytis is offline
popel
Junior Member
Join Date: Feb 2016
Old 02-21-2016 , 13:12   Re: HLXCE on Windows
Reply With Quote #5

Is there any possibility to active the ingame commands? rank,top does work but servers does not! Or is there no functionality anyways?

Second: What does this mean? After this "failure" the script works as it should do. Connects to database etc. (See attached jpg)
Attached Images
File Type: jpg fehler.jpg (77.3 KB, 156 views)

Last edited by popel; 02-21-2016 at 13:43.
popel is offline
Rytis
Veteran Member
Join Date: Feb 2012
Location: Germany
Old 02-21-2016 , 13:30   Re: HLXCE on Windows
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by popel View Post
Is there any possibility to active the ingame commands? rank,top does work but ie servers does not! Or is there no functionality anyways?
Which other commands do you mean? I dont really get that question

Quote:
Originally Posted by popel View Post
Second: What does this mean? After this "failure" the script works as it should do. Connects to database etc. (See attached jpg)
I guess you're using a new Perl version, where certain features are deprecated (but which are still used by the daemon). As long you don't run into any problems (eg. missing stats) don't worry about it.

Last edited by Rytis; 02-21-2016 at 13:30.
Rytis is offline
popel
Junior Member
Join Date: Feb 2016
Old 02-21-2016 , 13:41   Re: HLXCE on Windows
Reply With Quote #7

Okay. Then I will just ignore it now! ;)

There are some commands for the players, e.g. rank or servers or... for typing in chat.
But just rank, next and top5/10/20 are working, while "servers" isnīt!

Last edited by popel; 02-21-2016 at 13:48.
popel is offline
Rytis
Veteran Member
Join Date: Feb 2012
Location: Germany
Old 02-21-2016 , 14:09   Re: HLXCE on Windows
Reply With Quote #8

I didn't know that there's the command "servers" lol
Rytis is offline
popel
Junior Member
Join Date: Feb 2016
Old 02-21-2016 , 14:36   Re: HLXCE on Windows
Reply With Quote #9

so it looks like it doesnīt work.
/ingame.php?mode=help add to your url to see commands.
popel is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 20:23.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode