Raised This Month: $ Target: $400
 0% 

TF2Items - Items with custom attributes.


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
portalmods124
Member
Join Date: Sep 2011
Old 09-22-2011 , 01:35   Re: TF2Items - Items with custom attributes.
#1201

Quote:
Originally Posted by asherkin View Post
http://vphysics.limetech.org/?project=tf2items

You'll need to grab the compiled copy of the manger plugin from the download link in the first post though.
I did, the pack doesn't contain dylib files. So they can't be loaded!
__________________
portalmods124 is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 09-22-2011 , 04:59   Re: TF2Items - Items with custom attributes.
#1202

Quote:
Originally Posted by portalmods124 View Post
I did, the pack doesn't contain dylib files. So they can't be loaded!
No, but the Mac OS X download link on that page does .
SourceMod plugins (smx files) are cross-platform, which is what I said to get from the first post's link. It's only the extension that needs per-platform builds.
__________________
asherkin is offline
rowedahelicon
Senior Member
Join Date: Feb 2011
Location: The Observatory
Old 09-22-2011 , 19:22   Re: TF2Items - Items with custom attributes.
#1203

L 09/22/2011 - 18:08:22: [SM] Unable to load plugin "saxtonhale.smx": Required extension "TF2Items" file("tf2items.ext.2.ep2v") not running
L 09/22/2011 - 18:08:22: [SM] Unable to load plugin "tf2items_manager.smx": Required extension "TF2Items" file("tf2items.ext.2.ep2v") not running


Keep getting that, the right files are where they belong, the dll in the extensions folder, been using the right build, it started a few days ago I guess, this is the last thing I have to fix up to stop my server from crashing.
rowedahelicon is offline
Send a message via Skype™ to rowedahelicon
Zylius
SourceMod Donor
Join Date: Nov 2009
Old 09-24-2011 , 11:25   Re: TF2Items - Items with custom attributes.
#1204

Hello, could anyone provide me tf2items.weapons.txt example, which would make a noticeable change to some sort of weapon. I want to see if it's something I'm doing wrong with the configuration, or with installation of tf2 items.
I'm currently using the default example file:
Code:
"custom_weapons_v3"
{
	"STEAM_0:0:288****"
	{
		"12"
		{
			"quality"		"5"
			"level"			"100"
			"admin-flags"	"a"
			
			"1"				"134 ; 2"
			"2"				"2 ; 100"
			"3"				"4 ; 10"
			"4"				"6 ; 0.25"
		}
		"12"
		{
			"quality"		"4"
			"level"			"50"
		}
		"18"
		{
			"quality"		"1"
			"level"			"100"
			
			"1"				"134 ; 2"
			"2"				"2 ; 100"
			"3"				"4 ; 10"
			"4"				"6 ; 0.25"
		}
		"45"
		{
			"quality"		"3"
			"level"			"10"
			
			"1"				"134 ; 2"
			"2"				"2 ; 100"
			"3"				"4 ; 10"
			"4"				"6 ; 0.25"
			"5"				"16 ; 500"
			"6"				"26 ; 250"
			"7"				"31 ; 10"
			"8"				"123 ; 3"
			"9"				"134 ; 4"
			"10"			"3 ; 0.17"
			"11"			"97 ; 0.6"
			"12"			"106 ; 0.5"
		}
		"4"
		{
			"quality"		"9"
			"level"			"10"
		}
	}
	"*"
	{
		"4"
		{
			"quality"		"2"
			"level"			"50"
		}
		"*"
		{
			"admin-flags"	"z"
			"quality"		"6"
		}
	}
}
I've only the steam id changed. For example: I know that the 12th item is pyro's shotgun, and that "134 ; 2" is some sort of particle effect, but I can't see any changes?
Here's the output from items manager with debugging enabled.
Also, does TF2Items give any sort of notification once player's item is changed?
My server is a fresh install using hldsupdatetool, i'm running latest stable MetaMod,SourceMod,TF2Items, only using the default plugins.
Zylius is offline
FlaminSarge
Veteran Member
Join Date: Jul 2010
Old 09-24-2011 , 17:28   Re: TF2Items - Items with custom attributes.
#1205

Quote:
Originally Posted by rowedahelicon View Post
L 09/22/2011 - 18:08:22: [SM] Unable to load plugin "saxtonhale.smx": Required extension "TF2Items" file("tf2items.ext.2.ep2v") not running
L 09/22/2011 - 18:08:22: [SM] Unable to load plugin "tf2items_manager.smx": Required extension "TF2Items" file("tf2items.ext.2.ep2v") not running


Keep getting that, the right files are where they belong, the dll in the extensions folder, been using the right build, it started a few days ago I guess, this is the last thing I have to fix up to stop my server from crashing.
Reinstall the tf2items extension.

Zylius: admin-flags "a" does not include admin-flags "z". I believe you'd have to do "az"
__________________
Bread EOTL GunMettle Invasion Jungle Inferno 64-bit will break everything. Don't even ask.

All plugins: Randomizer/GiveWeapon, ModelManager, etc.
Post in plugin threads with questions.
Steam is for playing games.
You will be fed to javalia otherwise.
Psyduck likes replays.
FlaminSarge is offline
Vox Dei
Junior Member
Join Date: Sep 2011
Location: Chattanooga, TN
Old 09-24-2011 , 19:01   Re: TF2Items - Items with custom attributes.
#1206

Quote:
Hello, could anyone provide me tf2items.weapons.txt example, which would make a noticeable change to some sort of weapon. I want to see if it's something I'm doing wrong with the configuration, or with installation of tf2 items.
Here is what I use:



Code:
 
"custom_weapons_v3"
{
 "*"
 {
  "13"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  } 
  "14"
  {
 
   "1"    "41 ; 2"
   "2"    "1 ; 0.35"
   "3"    "142 ; 6"
   "4"    "15 ; 0"
   "5"    "91 ; 0.40"
  } 
  "18"
  {
 
   "1"    "103 ; 1.4"
  }
  "0"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  }  
  "1"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  } 
  "2"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  }
  "3"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  } 
  "5"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  } 
  "6"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  } 
  "7"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  }  
 }
}
Works like a charm, though the paste messed the indents up.

Might try reinstalling the extension and putting: sm load exts tf2items
in your sourcemod.cfg or something.

A player has to connect after it is loaded, so load it on empty server (auto) or reconnect after you load.
Vox Dei is offline
loranger
Senior Member
Join Date: Jun 2011
Old 09-25-2011 , 03:38   Re: TF2Items - Items with custom attributes.
#1207

I hope this hasnt been asked before but,

is there a way that I can use a list with some Custom weapons attributes for everyone using " * " and 1-2 OverPowered Custom weapon to admins only?

ex:

"custom_weapons_v3"
{
" * ; STEAM_0:1:257......"
{
"287"
{
"quality" "6"
"level" "100"
"admin-flags" "a"

"1" "6 ; 1,6"
}
"307" // caber
{
"quality" "6"
"level" "10"



"1" "16 ; 100"
"2" "57 ; 25"
}
loranger is offline
Zylius
SourceMod Donor
Join Date: Nov 2009
Old 09-25-2011 , 05:20   Re: TF2Items - Items with custom attributes.
#1208

Quote:
Originally Posted by Vox Dei View Post
Here is what I use:



Code:
 
"custom_weapons_v3"
{
 "*"
 {
  "13"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  } 
  "14"
  {
 
   "1"    "41 ; 2"
   "2"    "1 ; 0.35"
   "3"    "142 ; 6"
   "4"    "15 ; 0"
   "5"    "91 ; 0.40"
  } 
  "18"
  {
 
   "1"    "103 ; 1.4"
  }
  "0"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  }  
  "1"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  } 
  "2"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  }
  "3"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  } 
  "5"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  } 
  "6"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  } 
  "7"
  {
 
   "1"    "1 ; 0.30"
   "2"    "15 ; 0"
  }  
 }
}
Works like a charm, though the paste messed the indents up.

Might try reinstalling the extension and putting: sm load exts tf2items
in your sourcemod.cfg or something.

A player has to connect after it is loaded, so load it on empty server (auto) or reconnect after you load.
Quote:
Originally Posted by FlaminSarge View Post
Reinstall the tf2items extension.

Zylius: admin-flags "a" does not include admin-flags "z". I believe you'd have to do "az"
Thanks, both of you, got it working! A quick question, is attributes like 134,142(particles,colours) visible only by other clients, or is it visible by the weapon owner too?
Zylius is offline
napalm00
Veteran Member
Join Date: Jun 2011
Location: Italy, sadly
Old 09-25-2011 , 05:34   Re: TF2Items - Items with custom attributes.
#1209

Quote:
Originally Posted by Zylius View Post
A quick question, is attributes like 134,142(particles,colours) visible only by other clients, or is it visible by the weapon owner too?
Both particles and colors are visible to everybody.
__________________
napalm00 is offline
Zylius
SourceMod Donor
Join Date: Nov 2009
Old 09-25-2011 , 05:42   Re: TF2Items - Items with custom attributes.
#1210

Quote:
Originally Posted by napalm00 View Post
Both particles and colors are visible to everybody.
Thanks for the answer. Here's my config, everything seems to be working (shooting faster, more bullets etc), except for the "1" "134 ; 5" (tried many different values instead of 5), what should I be able to see? Because I can't notice any changes to the weapons visually, I've also tried using "preserve_attributes" "1", as it was suggested in one of the posts.
Code:
"custom_weapons_v3"
{
	"STEAM_0:0:28*****"
	{
		"*"
		{
			"quality"		"5"
			"level"			"100"
			"1"				"134 ; 5"
			"2"				"2 ; 100"
			"3"				"4 ; 10"
			"4"				"6 ; 0.4"
		}
	}
}
Zylius is offline
Closed Thread



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 22:17.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode