Raised This Month: $94 Target: $400
 23% 

Messagemode menu *UPDATED*


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:          Approver:   SniperBeamer (61)
bigjam01
New Member
Join Date: Apr 2004
Old 04-10-2004 , 05:40   Messagemode menu *UPDATED*
Reply With Quote #1

This is an admins messagemode menu with the 6 "say" options - amx_chat, amx_say, PSAY, CSAY, TSAY and Scroll say. When any one of these is selected in the menu the corresponding messagemode appears for that kind of message to be written.

N.B. it requires - mckenzies admin_messagemode plugin which can be found at http://amxmod.net/amx-showplugin.php?id=36659

and also Ludwig's Adminchat Deluxe v1.7, found at http://www.tcwonline.org/~amxmodx/fo...opic.php?t=895

just use the command "amx_msgmodemenu" to bring up the menu.

*updated according to posting rules... soz for not updating b4 posting initially*
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (amx_msgmodemenu.sma - 2892 views - 1.6 KB)
bigjam01 is offline
bigjam01
New Member
Join Date: Apr 2004
Old 04-10-2004 , 05:43  
Reply With Quote #2

btw this is my first plugin, prob rather noobish, please post any suggestions to make it better thx
bigjam01 is offline
[NoCtUrNaL]_Mayhem
New Member
Join Date: May 2004
Old 05-17-2004 , 01:21  
Reply With Quote #3

http://amxmod.net/amx-showplugin.php?id=36659

Is this pluggin compiled for amxx?

I really want the bind "amx_chatmode" and the others to work. Right now they don't.
[NoCtUrNaL]_Mayhem is offline
pendragon
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: In a bubble
Old 06-02-2004 , 19:03  
Reply With Quote #4

it works fine.
please re-read what the requirements are for this plugin.
__________________
pendragon is offline
Send a message via ICQ to pendragon Send a message via AIM to pendragon Send a message via MSN to pendragon
westerviking
New Member
Join Date: Jul 2004
Old 07-31-2004 , 19:53  
Reply With Quote #5

I dont get it to work, or I get it to run, and I get the menu up, when I choose ex. Csay, nothing happens and when i push "Y" to write a message nothing happens when I have written the message and pushed ENTER.

Adminchat Deluxe v. 1.7 is up and running
admin messagemode is up and running
Msgmodemenu is up and running

So I dont get it, why it doesn´t work?
Someone who knows? I run it on a Linuxserver with the latest AMXX running.

I think its maybe the admin_messagemode who is not working, because when i bind a button with --> bind "F7" "amx_csay"
And push F7, and push "Y", and write something, it should show up like a center-message, but i doesn´t its just showing up in the ordinary text.
Someone who can help me plz?
westerviking is offline
devicenull
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: CT
Old 07-31-2004 , 19:55  
Reply With Quote #6

Good job figuring out the menus, I only recetly figured those out
Also note that you dont have to return anything in plugin_init
__________________
Various bits of semi-useful code in a bunch of languages: http://code.devicenull.org/
devicenull is offline
QwertyAccess
Veteran Member
Join Date: Feb 2004
Location: Enjiru Layer
Old 07-31-2004 , 19:55  
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by devicenull
Good job figuring out the menus, I only recetly figured those out
Also note that you dont have to return anything in plugin_init
lol i figured out menus a long time ago, they are a pain in the ass. if mahnsawce's ns_show_menu gets added it would go great with this plugin.
__________________
QwertyAccess is offline
MP5Navyboy
Member
Join Date: Apr 2004
Location: Orland Park, IL.
Old 10-03-2004 , 23:21  
Reply With Quote #8

The link to admin_messagemode - http://amxmod.net/amx-showplugin.php?id=36659 is bad ... do you need this plugin for sure?

I tried the other messagemode plugin by taz but it wont allow you to use your reg chat so that sucks.. dont want to bind a key to turn it on and off. does this plugin work like the old amx messagemode where you can bind a key for csay, tsay, psay, fsay, and the like?

Thx, Navy
__________________
MP5Navyboy is offline
Send a message via AIM to MP5Navyboy
nighttrain
Member
Join Date: Sep 2004
Old 11-19-2004 , 14:42  
Reply With Quote #9

Can someone answer this last poster. I am switching over from amxx 0.16 to the 1.0 today and I really like having admin_messagemode and amx_ejl_adminchat on the server. Can someone port both of these to the new amxx 1.0? Or are these functions built into the new amxx 1.0?

Please help.
nighttrain is offline
Deagle Snipin
Member
Join Date: Oct 2004
Old 11-22-2004 , 12:41  
Reply With Quote #10

Messagemode is here http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=1410
Deagle Snipin is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:27.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode