Raised This Month: $95 Target: $400
 23% 

Full Auto < All weapons >


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:   Fun Stuff        Approver:   EKS (167)
Twilight Suzuka
bad
Join Date: Jul 2004
Location: CS lab
Old 02-06-2005 , 23:02   Full Auto < All weapons >
Reply With Quote #1

This modification turns semi-automatic weapons into automatic weapons.

It works by cycling your +attacks into -attacks, via FakeMeta.

Basically, when you hold a button, IN_BUTTON stays IN, thus making both newbuttons and oldbuttons have IN_BUTTON <whatever button BUTTON is >. This plugin allows the first press, and sets a float to a specific time, and until that time has gone by, pressing a button gets it over ridden, and throw out of buttons, so its like you never pressed it.

In essense, it makes it as if your hammering your attack button 10 times a second, thus simulating full auto.

Notes:
Tested in CS and TS.
Your client animations and sounds will not register if your in full auto mode, because their being blocked. Your server ones however, will keep uploading.
Recoil seems to be iffy. Sometimes this plugin seems to block recoil for any shots after the first one. Make that it always seems to do that.
Causes all sorts of strange things in TS, and sometimes CS.

Use for, but be sure to report any strange things it does.
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (full_auto.sma - 2012 views - 986 Bytes)
__________________
Twilight Suzuka is offline
Send a message via AIM to Twilight Suzuka Send a message via MSN to Twilight Suzuka
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 02-06-2005 , 23:14  
Reply With Quote #2

Do you need to bind a key or does it do it automatically?
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
manorastroman
Senior Member
Join Date: Oct 2004
Old 02-06-2005 , 23:16  
Reply With Quote #3

does it mess with c4 planting?
__________________
manorastroman is offline
Send a message via AIM to manorastroman Send a message via MSN to manorastroman Send a message via Skype™ to manorastroman
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 02-06-2005 , 23:17  
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by manorastroman
does it mess with c4 planting?
Nope.
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
LizardKing
Member
Join Date: Sep 2004
Old 02-07-2005 , 21:09  
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by manorastroman
does it mess with c4 planting?
actually yes it does mess with c4 planting. i couldnt plant and either could the cz bots. other wise i like this plugin.
__________________
LizardKing is offline
Send a message via MSN to LizardKing
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 02-07-2005 , 21:33  
Reply With Quote #6

Did you try it with CS?
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
manorastroman
Senior Member
Join Date: Oct 2004
Old 02-07-2005 , 22:28  
Reply With Quote #7

were you talking to us? in what other game do you plant c4...
__________________
manorastroman is offline
Send a message via AIM to manorastroman Send a message via MSN to manorastroman Send a message via Skype™ to manorastroman
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 02-07-2005 , 22:29  
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by manorastroman
were you talking to us? in what other game do you plant c4...
CZ != CS

__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
manorastroman
Senior Member
Join Date: Oct 2004
Old 02-07-2005 , 22:31  
Reply With Quote #9

Quote:
Notes:
Tested in CS and TS.
you never said anything about CZ
__________________
manorastroman is offline
Send a message via AIM to manorastroman Send a message via MSN to manorastroman Send a message via Skype™ to manorastroman
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 02-07-2005 , 22:35  
Reply With Quote #10

Quote:
Originally Posted by LizardKing
Quote:
Originally Posted by manorastroman
does it mess with c4 planting?
actually yes it does mess with c4 planting. i couldnt plant and either could the cz bots. other wise i like this plugin.
manorastroman, he mentioned that he tested it in CZ and I asked if he tried it in CS..
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:06.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode