Raised This Month: $114 Target: $400
 28% 

Speed Toggle


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:   Gameplay        Approver:   Hawk552 (427)
Bugsy
AMX Mod X Moderator
Join Date: Feb 2005
Location: NJ, USA
Old 06-14-2009 , 15:05   Speed Toggle
Reply With Quote #1

Speed Toggle

This plugin allows you to toggle speed on\off with attack2. To make gameplay a bit more challenging I made it so you cannot attack while having speed toggled on.

Details:
  • When you have speed toggled on, you are unable to attack with your weapon.
  • Speed is automatically toggled off when you switch weapons.
  • Toggling speed is disabled when you have shield.
  • All weapons lose their attack2 feature.
To do:
  • Option to disable speed toggle just on sniper rifles to allow usage of scope.
  • Option to allow attack when speed toggled on.
  • Handle shield differently.
  • Set maxspeed appropriately for each weapon.
  • Option to either use attack2 or any key as speed toggle. [via +speed bind]
As always, I am open for requests\recommendations for changes\additions.
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (speedtoggle.sma - 1683 views - 3.5 KB)
__________________

Last edited by Bugsy; 07-21-2009 at 00:02.
Bugsy is offline
One
Veteran Member
Join Date: Oct 2008
Location: Hardstyle-eSports.de
Old 06-14-2009 , 15:30   Re: Speed Toggle
Reply With Quote #2

haha the code what i needed ))

idk why but i like all ur works
__________________
One is offline
Send a message via ICQ to One Send a message via AIM to One Send a message via MSN to One Send a message via Yahoo to One Send a message via Skype™ to One
avril-lavigne
Banned
Join Date: Apr 2009
Old 06-14-2009 , 17:30   Re: Speed Toggle
Reply With Quote #3

plugin failed to compile pls contact ... we know that ....
__________________
VDS in Europe 1 gb/s unmetered.Any configurations.
I accept Paypal, Moneybookers,etc
avril-lavigne is offline
Arkshine
AMX Mod X Plugin Approver
Join Date: Oct 2005
Old 06-14-2009 , 17:40   Re: Speed Toggle
Reply With Quote #4

It will compile fine if you do it manually or using this webcompiler.

@Bugsy, try to reupload the plugin.
__________________
Arkshine is offline
Bugsy
AMX Mod X Moderator
Join Date: Feb 2005
Location: NJ, USA
Old 06-14-2009 , 22:39   Re: Speed Toggle
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by arkshine View Post
It will compile fine if you do it manually or using this webcompiler.

@Bugsy, try to reupload the plugin.
Done
__________________
Bugsy is offline
5c0r-|3i0
Veteran Member
Join Date: Nov 2008
Location: Việt Nam
Old 06-15-2009 , 05:56   Re: Speed Toggle
Reply With Quote #6

This plugin just like "holster" in some FPS games :X ?? You run very fast..But u can't shooot ...Love it..gonna test
But you should change attack2 to walk ..
Cuz some player don't want their m4a1 lose the silencer ...or AWP can't zoom
5c0r-|3i0 is offline
Emp`
AMX Mod X Plugin Approver
Join Date: Aug 2005
Location: Decapod 10
Old 06-18-2009 , 21:01   Re: Speed Toggle
Reply With Quote #7

Approved when someone confirms it works.
Emp` is offline
Send a message via AIM to Emp` Send a message via MSN to Emp` Send a message via Yahoo to Emp` Send a message via Skype™ to Emp`
lauliu
Member
Join Date: Jun 2009
Old 06-23-2009 , 23:35   Re: Speed Toggle
Reply With Quote #8

hi all, first time post on here, i have a questions on this plugin. Because of my server 113.252.195.115:27015 is using "rope" [In server press c+space] , so player may speed up than normal. It's possible to have a exception when using "rope" can shoot without any limitation?

As we know, there have so many cheater used speed hack + auto aim , so this plugin is very good to protect us.

Thanks for your time to view this crazy message.

Evan
lauliu is offline
Bugsy
AMX Mod X Moderator
Join Date: Feb 2005
Location: NJ, USA
Old 06-24-2009 , 00:53   Re: Speed Toggle
Reply With Quote #9

Quote:
Originally Posted by lauliu View Post
hi all, first time post on here, i have a questions on this plugin. Because of my server 113.252.195.115:27015 is using "rope" [In server press c+space] , so player may speed up than normal. It's possible to have a exception when using "rope" can shoot without any limitation?

As we know, there have so many cheater used speed hack + auto aim , so this plugin is very good to protect us.

Thanks for your time to view this crazy message.

Evan
I am adding an option so you can select to either use attack2 or any key to bind the speed command to. Will this solve your problem?
__________________
Bugsy is offline
lauliu
Member
Join Date: Jun 2009
Old 06-24-2009 , 01:45   Re: Speed Toggle
Reply With Quote #10

It's sound very good!!!
we binded 'c' to use rope
if you press c + space will make the player to the place which the rope head.
so they have to hold 'c' and press space then release c -> press c + space ......... loop

Hopefully it can works
Thanks for your reply
lauliu is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:54.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode