Raised This Month: $95 Target: $400
 23% 

Admin Llamacage


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:   Fun Stuff        Approver:   BAILOPAN (72)
AssKicR
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Norway-Europe(GTM+1)
Old 04-03-2004 , 17:42   Admin Llamacage
Reply With Quote #1

This is a nice little cage to put offecive people in
Currently tested on CS & TFC & DOD

Tnx to Blunted1 & Freecode for help testing...

If the caged llama is killed he will spawn back in the cage instead of spawn

Commands::
amx_llamacage = Create a cage
amx_detspecialcage = blow up the cage
amx_llamaport <authid, nick or #userid> = Cage a llama
amx_freellama <authid, nick or #userid> = Free a caged llama


And Remember::: DO NOT FEED THE LLAMAS

Required
* The Model neo_cage.mdl (attached) (goes in $moddir/models/)
This model is taken from the mod NeoTF.. I did not ask to use the model because it's just a model..

Click Image For Bigger Pic


Tested for AMXx by DoubleTap
Attached Files
File Type: zip cagemodel.zip (37.0 KB, 4146 views)
File Type: sma Get Plugin or Get Source (admin_llamacage.sma - 6235 views - 13.3 KB)
__________________
My Plugins

Got ??
AssKicR is offline
QwertyAccess
Veteran Member
Join Date: Feb 2004
Location: Enjiru Layer
Old 04-03-2004 , 20:14  
Reply With Quote #2

teh llama is back.. now all we need is a llama model.
__________________
QwertyAccess is offline
[nFb]GraveKeeper
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: Connecticut, U.S.A.
Old 04-05-2004 , 20:22  
Reply With Quote #3

Does this make the player talk llama now? Ooorgle, braww, etc... and does this not allow them to change their name?
[nFb]GraveKeeper is offline
Send a message via AIM to [nFb]GraveKeeper
QwertyAccess
Veteran Member
Join Date: Feb 2004
Location: Enjiru Layer
Old 04-05-2004 , 20:27  
Reply With Quote #4

i dont think so
__________________
QwertyAccess is offline
AssKicR
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Norway-Europe(GTM+1)
Old 04-05-2004 , 21:17  
Reply With Quote #5

This is just a cage to put em in =)
__________________
My Plugins

Got ??
AssKicR is offline
[nFb]GraveKeeper
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: Connecticut, U.S.A.
Old 04-05-2004 , 21:30  
Reply With Quote #6

Aw that's cool, I'll just llama them first and then put them in the cage.

Thanks for the reply and nice plugin by the way.
[nFb]GraveKeeper is offline
Send a message via AIM to [nFb]GraveKeeper
Krin
Member
Join Date: Apr 2004
Location: New Jersey, USA
Old 04-06-2004 , 05:17  
Reply With Quote #7

Don't want to be too picky, but is there a way to make the cage dimensions a bit smaller? The cage in the screenshots looks huge.
What happens when you place it somewhere like in the CS screenshot... doesn't it block people from going through the CT spawn entrance?
__________________
Krin is offline
Send a message via AIM to Krin
AssKicR
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Norway-Europe(GTM+1)
Old 04-06-2004 , 08:09  
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by Krin
doesn't it block people from going through the CT spawn entrance?
yup it does
__________________
My Plugins

Got ??
AssKicR is offline
blaster101
Member
Join Date: Apr 2004
Old 04-16-2004 , 04:31  
Reply With Quote #9

where do u put the model i didnt understand wut u said to put it in is it

cstrike/models/
blaster101 is offline
AssKicR
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Norway-Europe(GTM+1)
Old 04-16-2004 , 06:20  
Reply With Quote #10

yes
__________________
My Plugins

Got ??
AssKicR is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:01.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode