Raised This Month: $100 Target: $400
 25% 

Hostage Icon (sprite fix)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:          Approver:   Johnny got his gun (102)
Schnuffer
Junior Member
Join Date: Sep 2004
Location: Leipzig, Germany
Old 11-15-2004 , 17:19   Hostage Icon (sprite fix)
Reply With Quote #1

So da mein Engl. nich so toll ist, schreib ichs mal ich Deutsch.

Das Plugin zeigt im HUD an wieviele Hostages noch zu retten sind.

TEST IT !!!!!

UPDATE
v1.1
add " monster_scientist" Hostage
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (hostage_icon.sma - 2223 views - 3.9 KB)
__________________
IRC: #kriegsgebiet @ QuakeNet
Schnuffer is offline
Send a message via ICQ to Schnuffer
martinrb
Junior Member
Join Date: Jun 2004
Old 11-15-2004 , 18:40  
Reply With Quote #2

this plugin shows on the hud how many hostages are still to be rescued
martinrb is offline
Schnuffer
Junior Member
Join Date: Sep 2004
Location: Leipzig, Germany
Old 11-15-2004 , 19:06  
Reply With Quote #3

What for a Map??

I have testet it with cs_office (4 Hostages) and cs_747 (5 Hostages).
__________________
IRC: #kriegsgebiet @ QuakeNet
Schnuffer is offline
Send a message via ICQ to Schnuffer
Deagle Snipin
Member
Join Date: Oct 2004
Old 11-15-2004 , 23:22  
Reply With Quote #4

Nice work!
Deagle Snipin is offline
Johnny got his gun
Veteran Member
Join Date: Jan 2004
Location: Tokyo
Old 11-16-2004 , 04:44  
Reply With Quote #5

Maps can theoretically have any number of hostages...
Johnny got his gun is offline
Downtown1
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Old 11-16-2004 , 20:56  
Reply With Quote #6

Now how about a plugin to make hostages smarter like in CZ?
Downtown1 is offline
Johnny got his gun
Veteran Member
Join Date: Jan 2004
Location: Tokyo
Old 11-17-2004 , 03:18  
Reply With Quote #7

I really did start on such a plugin awhile back. I had invisible waypoint ents which I set the hostages to follow. When they reached a waypoint in an escape zone a fake touch of any (or was that the closest, hm) CT was all that was needed for an escape.
It only worked a bit, because it was hard making the hostages pass through tight passages like doors. The hostages in old CS only follow their target ents until they are within a certain distance of it and that's what was causing problems with tight doors with my solution. A fix for that could maybe have been using a little more dynamic waypoint ent at tight corners. Because when the hostage is within a certain set distance of one waypoint, I set him to follow the next. With doors, they probably changed waypoint before they could even see the waypoint on the other side of the door, depending on what direction they came from.
Johnny got his gun is offline
HAARP
Member
Join Date: Jun 2007
Old 06-02-2007 , 08:12   Re: Hostage Icon (sprite fix)
Reply With Quote #8

Sorry to dig this out of the graveyard, but sometimes directly after mapchange, there are more hossies displayed than actually exist. Also, occasionally there are 2 lines of hossie icons rendered.
Is it possible to fix this?
HAARP is offline
BlackMilk
Veteran Member
Join Date: Jun 2007
Old 07-12-2007 , 15:21   Re: Hostage Icon (sprite fix)
Reply With Quote #9

Well if this plugin FIRST somehow finds out how many hostages exactly are in the map and THEN tells how much are left to be rescued, I'd use it.

(and if it works in CZ)
__________________
Mod:
User:
BlackMilk is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:50.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode