Raised This Month: $168 Target: $400
 42% 

[TF2] Needle Jump


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
The JCS
SourceMod Donor
Join Date: Jan 2007
Location: Brazil
Plugin ID:
548
Plugin Version:
0.3
Plugin Category:
Gameplay
Plugin Game:
Team Fortress 2
Plugin Dependencies:
    Servers with this Plugin:
    29 
    Plugin Description:
    Brings back the Needle Jump to Team Fortress2
    Old 09-16-2008 , 21:12   [TF2] Needle Jump
    Reply With Quote #1

    Needle Jump

    Description:
    This plugin brings back the Needle Jump to Team Fortress 2.

    ConVars:
    • sm_needlejump_version: The plugin version
    • sm_needlejump (1): If plugin is enabled (0 - off, 1 - on):
    • sm_needlejump_speed (200): Speed to add to target player
    • sm_needlejump_friendly_only (1): Activeonly forfrinds
    To Do:
    • Make it more "realistic" to the original version
    • Horizontal movement
    Thanks to skatelouis for the idea!

    Changelog:
    • Version 0.3 ( 22/09/08 )
      • Added horizontal speed.
      • Speed limited to 400.
    • Version 0.2 ( 20/09/08 )
      • Now, supports SM 1.0
    • Version 0.1 ( 16/09/08 )
      • Initial Release
    Notes:
    In this first version, it only affects the vertical speed. I haven't played the TF2 with the orignal versionof Needle Jumping, so, I don't know details about it, but I found some information on the Web.
    Please, if you think I should change anything, tell me please.
    And if you have a suggestion to the horizontal speed, tell me please =]
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (needlejump.sp - 3425 views - 3.1 KB)

    Last edited by The JCS; 09-22-2008 at 19:04.
    The JCS is offline
    Send a message via MSN to The JCS
    abelp
    Senior Member
    Join Date: May 2008
    Old 09-16-2008 , 21:29   Re: [TF2] Needle Jump
    Reply With Quote #2

    awesome..will try tonight
    abelp is offline
    skatelouis
    Member
    Join Date: Aug 2008
    Old 09-16-2008 , 22:22   Re: [TF2] Needle Jump
    Reply With Quote #3

    Im not able to get it work. It work for you guys?

    Edit : Maybe it's because I tried with bot. I will try with human player tonight.

    Last edited by skatelouis; 09-17-2008 at 14:11.
    skatelouis is offline
    abelp
    Senior Member
    Join Date: May 2008
    Old 09-17-2008 , 02:10   Re: [TF2] Needle Jump
    Reply With Quote #4

    doesn't work for me
    216.6.232.185:27015
    abelp is offline
    Fyren
    FyrenFyrenFyrenFyrenFyren FyrenFyrenFyrenFyrenFyren FyrenFyrenFyrenFyrenFyren FyrenFyrenFyrenFyrenFyren
    Join Date: Feb 2106
    Old 09-17-2008 , 06:09   Re: [TF2] Needle Jump
    Reply With Quote #5

    Since it's using TF2_CalcIsAttackCritical, you need a 1.1.0 build, I think?
    Fyren is offline
    The JCS
    SourceMod Donor
    Join Date: Jan 2007
    Location: Brazil
    Old 09-17-2008 , 13:51   Re: [TF2] Needle Jump
    Reply With Quote #6

    Yes, you need the last 1.1 snpashot, because it uses the TF2_CalcIsAttackCritical

    Quote:
    Originally Posted by The JCS View Post
    Rquirements:
    SourceMod 1.1
    The JCS is offline
    Send a message via MSN to The JCS
    abelp
    Senior Member
    Join Date: May 2008
    Old 09-18-2008 , 20:48   Re: [TF2] Needle Jump
    Reply With Quote #7

    sorry to ask , but possible to make it work for 1.0.4?
    abelp is offline
    The JCS
    SourceMod Donor
    Join Date: Jan 2007
    Location: Brazil
    Old 09-18-2008 , 20:51   Re: [TF2] Needle Jump
    Reply With Quote #8

    I'll made a version that works on 1.04; In a few days, it'll be here =]
    The JCS is offline
    Send a message via MSN to The JCS
    dotISO
    Member
    Join Date: May 2008
    Old 09-18-2008 , 22:13   Re: [TF2] Needle Jump
    Reply With Quote #9

    So, this brings back the needle jump "exploit"?
    does it work on all classes or only engineer?
    dotISO is offline
    skatelouis
    Member
    Join Date: Aug 2008
    Old 09-18-2008 , 22:51   Re: [TF2] Needle Jump
    Reply With Quote #10

    It work for all class but the plugin isn't finish, it's only the beginning.

    I dont get enough time to test it, I will try it tomorrow maybe.
    skatelouis is offline
    Reply


    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 21:19.


    Powered by vBulletin®
    Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
    Theme made by Freecode