Raised This Month: $60 Target: $400
 15% 

[TF2] Class Unlock 1.0.102


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
strontiumdog
Veteran Member
Join Date: Jan 2007
Location: BC, Canada
Plugin ID:
500
Plugin Version:
1.0.102
Plugin Category:
Server Management
Plugin Game:
Team Fortress 2
Plugin Dependencies:
    Servers with this Plugin:
    1 
    Plugin Description:
    As server numbers grow, certain classes are unlocked, depending on values set by server ops.
    Old 08-09-2008 , 23:29   [TF2] Class Unlock 1.0.102
    Reply With Quote #1

    Many players complain that when server player numbers are low, certain classes should not be available, such as the sniper or the heavy.
    This plugin simply locks those classes until player numbers reach a certain quantity.

    Installation
    • Copy sm_class_unlock.smx to addons/sourcemod/plugins
    Configuration
    sm_class_unlock <0 | 1> - enables or disables the plugin

    sm_class_unlock_immunity <0 | 1> - when enabled, admins can access any of the locked classes - Admin level is set to ADMFLAG_GENERIC.

    sm_class_unlock_scout <#>

    sm_class_unlock_sniper <#>
    sm_class_unlock_soldier <#>
    sm_class_unlock_demo <#>
    sm_class_unlock_medic <#>
    sm_class_unlock_heavy <#>
    sm_class_unlock_pyro <#>
    sm_class_unlock_spy <#>
    sm_class_unlock_engineer <#>
    Set any of the above cvars to a number.
    Zero means that the class is always unlocked.

    For example:
    sm_class_unlock_heavy 10
    will unlock the Heavy class when there are ten or more players on the server. Remember the script counts ALL players, not just the number of players on any one team.

    sm_class_unlock_scout 0
    will make the Scout always available


    Changelog
    Version 1.0.100
    SourceMod release.

    Version 1.0.101
    Fixed a bug where players choosing an locked class would get the speed and hp of a scout.

    Version 1.0.102
    Fixed some minor bugs

    Notes
    At least one of the cvars MUST be set to zero or the plugin will not function properly. I'd suggest that Scouts, Medics, Soldiers and Demos can all be left at zero.

    The plugin does not limit class numbers. There are several other plugins that will do this.
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (sm_class_unlock.sp - 2015 views - 4.4 KB)
    __________________
    Plugins | TheVille
    Zombie Mod for DoD:S - l4dod.theville.org

    Last edited by strontiumdog; 10-11-2009 at 22:49.
    strontiumdog is offline
    ThatGuy
    Senior Member
    Join Date: Nov 2007
    Old 08-10-2008 , 00:06   Re: TF2: Class Unlock
    Reply With Quote #2

    Nice Job! Thanks for making this
    __________________
    ThatGuy is offline
    death_hawk
    Member
    Join Date: Jun 2008
    Old 08-13-2008 , 18:40   Re: TF2: Class Unlock
    Reply With Quote #3

    I think I just orgasmed.
    death_hawk is offline
    DiscoBBQ
    Veteran Member
    Join Date: Jan 2005
    Location: Clemson, South Carolina
    Old 08-14-2008 , 10:31   Re: TF2: Class Unlock
    Reply With Quote #4

    Nice job
    __________________
    "Every man is guilty of all the good he did not do"
    DiscoBBQ is offline
    dudedragon
    New Member
    Join Date: May 2008
    Old 08-21-2008 , 20:37   Re: TF2: Class Unlock
    Reply With Quote #5

    i tryed this plugin and works fine but theres one bit that dont work cos the noob i am. its the admin bit

    sm_class_unlock_immunity <0 | 1> - when enabled, admins can access any of the locked classes - Admin level is set to ADMFLAG_GENERIC

    i dont realy understand this bit i just put it 1 so admins but yet it dont work..?
    dudedragon is offline
    Send a message via MSN to dudedragon
    RM_Hamster
    SourceMod Donor
    Join Date: Jul 2008
    Location: MA
    Old 08-21-2008 , 21:28   Re: TF2: Class Unlock
    Reply With Quote #6

    ADMFLAG_GENERIC is the "b" flag in your admins file. Make sure that your admins have that flag and then they should be immune.
    RM_Hamster is offline
    death_hawk
    Member
    Join Date: Jun 2008
    Old 09-08-2008 , 19:04   Re: TF2: Class Unlock
    Reply With Quote #7

    One of my buddies found a very interesting bug.

    Basically, with this plugin enabled, you can have the weapon loadout of any class but with the speed, cap ability (double) and double jump of a scout.

    Last edited by death_hawk; 10-31-2008 at 23:40. Reason: Stupid webhost deleted pictures....
    death_hawk is offline
    strontiumdog
    Veteran Member
    Join Date: Jan 2007
    Location: BC, Canada
    Old 09-08-2008 , 23:11   Re: TF2: Class Unlock
    Reply With Quote #8

    Affirmed.
    Will try to get a fix soon.
    __________________
    Plugins | TheVille
    Zombie Mod for DoD:S - l4dod.theville.org
    strontiumdog is offline
    death_hawk
    Member
    Join Date: Jun 2008
    Old 09-09-2008 , 01:50   Re: TF2: Class Unlock
    Reply With Quote #9

    Now that's response time!
    I'm gonna edit my post to remove instructions.

    Great plugin btw.
    death_hawk is offline
    captain-pot-noodle
    Junior Member
    Join Date: Sep 2008
    Old 09-28-2008 , 04:45   Re: TF2: Class Unlock
    Reply With Quote #10

    I have a demo of the bug, basically in console type join_class "{anylocked class}" and you get the scout double jump and hp, but the other class' run speed and layout, you get the scout weapons when you go to a supply locker
    Attached Files
    File Type: gz soldierdoublejump6.gz (301.8 KB, 500 views)
    captain-pot-noodle is offline
    Reply


    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 22:02.


    Powered by vBulletin®
    Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
    Theme made by Freecode