Raised This Month: $95 Target: $400
 23% 

Stackable Armor v1.0


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   Counter-Strike        Category:   Gameplay        Approver:   Zenith77 (34)
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 07-03-2008 , 02:54   Stackable Armor v1.0
Reply With Quote #1

Stackable Armor v1.0, by v3x

So it's been a long time since I released a plugin, so I've decided to put one of my ideas to work. This plugin is similiar to my Grenade Sack one. With this plugin you can override the default 100 armor of CS. You can keep buying armor normally until you reach the limit, hence stacking. It's a pretty simple concept to get, so I don't feel I need to explain it anymore

Cvars:
  • amx_stackable_armor 1
  • - 0 turns the plugin off, 1 enables it.
  • amx_stackable_armor_cost 1500
  • - Cost of the armor increments
  • amx_stackable_armor_amount 100
  • - Amount of each armor increment
  • amx_stackable_armor_max 300
  • - Max amount of armor
  • amx_stackable_armor_help 1
  • - 0 turns the help message off, 1 enables it.
Credits:
teame06 - for his Color Chat example

To Do:
- Add buy sounds

Notes:
Please report any bugs/exploits/etc. that you find, if any.
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (stackable_armor.sma - 1977 views - 6.7 KB)
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
Fry!
Veteran Member
Join Date: Apr 2008
Location: Latvia
Old 07-03-2008 , 05:21   Re: Stackable Armor v1.0
Reply With Quote #2

Useful plugin, just gave me an idea.
__________________
Quote:
Originally Posted by wisam187
why all the great scriptors..... always.... leave and let their works go into oblivion ???
i miss your way in making outstanding plugins...
this forum needs lots of the likes of you..... and less of the idiots that spread right now.
Fry! is offline
Stewieg
Member
Join Date: Dec 2006
Location: Liepaja
Old 07-08-2008 , 09:28   Re: Stackable Armor v1.0
Reply With Quote #3

You could modify it, so that player with 2 armors will run slower etc.
Stewieg is offline
Send a message via Skype™ to Stewieg
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 07-08-2008 , 21:26   Re: Stackable Armor v1.0
Reply With Quote #4

I thought about it beforehand, but didn't feel like implementing it. That'll be in v2.0.
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
aeglos
Junior Member
Join Date: Sep 2008
Location: Gifu, Japan
Old 09-06-2008 , 06:37   Re: Stackable Armor v1.0
Reply With Quote #5

I used your plugin and found that if I want to buy more than 100 armor, It will come out a message that say :must be at buyzone (even if i'm in the buyzone)

can someone please help me?

Last edited by aeglos; 09-06-2008 at 07:01.
aeglos is offline
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 09-06-2008 , 16:21   Re: Stackable Armor v1.0
Reply With Quote #6

Try this.
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (stackable_armor.sma - 1132 views - 6.7 KB)
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
aeglos
Junior Member
Join Date: Sep 2008
Location: Gifu, Japan
Old 09-07-2008 , 06:34   Re: Stackable Armor v1.0
Reply With Quote #7

Thanks for your help.

Unfortunately I still get the same error.
aeglos is offline
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 09-08-2008 , 00:12   Re: Stackable Armor v1.0
Reply With Quote #8

Does it work when you're outside of a buyzone? I'm thinking I might have to catch the buyzone a different way.
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
aeglos
Junior Member
Join Date: Sep 2008
Location: Gifu, Japan
Old 09-08-2008 , 07:23   Re: Stackable Armor v1.0
Reply With Quote #9

I've tried it with the buyzone range mod, it doesn't work. Than I tried it with some FY map that can get armor from ground, it didn't work too.
aeglos is offline
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 09-08-2008 , 08:56   Re: Stackable Armor v1.0
Reply With Quote #10

What plugins are you running with mine? Paste the 3rd party plugins from plugins.ini here, please.
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:12.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode