Raised This Month: $150 Target: $400
 37% 

Sprint: Source


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
Shaman
Senior Member
Join Date: Dec 2006
Location: Istanbul, Turkey
Plugin ID:
90
Plugin Version:
0.0.1b
Plugin Category:
Fun Stuff
Plugin Game:
Counter-Strike: Source
Plugin Dependencies:
    Servers with this Plugin:
    1 
    Plugin Description:
    Players can sprint for a short time.
    Old 07-16-2007 , 07:10   Sprint: Source
    Reply With Quote #1

    Sprint: Source

    Current Version: 0.0.1b

    Available Languages:
    • English
    • Turkish
    Current Features:
    1. Players can sprint using command ss_sprint.
    Planned Features: No planned features.

    CVar's:
    sm_sprintsource_enable - Enables/disables Sprint: Source
    sm_sprintsource_time - Last time.
    sm_sprintsource_cooldown - Cooldown time.
    sm_sprintsource_sprintspeed - Sprint speed.

    Thanks To:
    • ferret and teame06 (What happened to "set_task"?)
    [IMG]http://img108.**************/img108/3450/admintoolssupportedop0.png[/IMG]
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (sprintsource.sp - 4847 views - 5.5 KB)
    File Type: txt plugin.sprintsource.base.txt (692 Bytes, 2280 views)
    __________________

    Last edited by Shaman; 08-11-2007 at 09:37.
    Shaman is offline
    Send a message via ICQ to Shaman Send a message via AIM to Shaman Send a message via MSN to Shaman Send a message via Yahoo to Shaman
    Rebell
    Veteran Member
    Join Date: Nov 2004
    Location: GERMANY
    Old 07-16-2007 , 11:02   Re: Sprint: Source
    Reply With Quote #2

    Nice for funservers,

    Can you add a sing in chat or topleft like this:

    full = |||||||||||
    empty = ...............

    cya
    __________________
    Rebell is offline
    Shaman
    Senior Member
    Join Date: Dec 2006
    Location: Istanbul, Turkey
    Old 07-17-2007 , 11:26   Re: Sprint: Source 0.0.1b
    Reply With Quote #3

    Updated to v0.0.1b
    Code:
    Files included:
        scripting/sprintsource.sp
        translations/sprintsource.base.txt
    Added files:
        None
    Changed files:
        scripting/sprintsource.sp
    Release Notes:
        None
    Changes:
        Removed annoying message at round start.
    __________________
    Shaman is offline
    Send a message via ICQ to Shaman Send a message via AIM to Shaman Send a message via MSN to Shaman Send a message via Yahoo to Shaman
    ottobohn
    Senior Member
    Join Date: Sep 2007
    Old 02-01-2008 , 16:55   Re: Sprint: Source
    Reply With Quote #4

    Is it possible that you can allow us to have the "+use" command as the trigger or is that not possible? I'd like for people who are too retarded to bind keys be able to just use the "use" command to sprint in our soccer server. Any saving grace for us?

    otto
    ottobohn is offline
    chrismrulz
    Junior Member
    Join Date: Jul 2008
    Old 07-02-2008 , 21:05   Re: Sprint: Source
    Reply With Quote #5

    Hope you guys don't mind posting about this, but I've made a clone of this in eventscripts: http://forums.mattie.info/cs/forums/...ic.php?t=24451
    Everything's essentially the same, just the messages have been trimmed a bit and some made optional using a config.
    Probably gonna add the option to use +use in it like ottobohn asked.

    And before you say it, yes I'm aware SM is 0.000001% faster

    Last edited by chrismrulz; 07-02-2008 at 21:08.
    chrismrulz is offline
    Greyscale
    SourceMod Plugin Approver
    Join Date: Dec 2007
    Location: strYoMommasHouse[you];
    Old 07-02-2008 , 22:30   Re: Sprint: Source
    Reply With Quote #6

    <o.t.>I do appreciate Eventscripts very much, but SM is easily more than 500% faster than the ES text files </o.t.>
    __________________
    Greyscale is offline
    kswift
    Junior Member
    Join Date: Dec 2009
    Old 12-06-2009 , 16:19   Re: Sprint: Source
    Reply With Quote #7

    my server wont open when i add this to my plug in file, where do i adjust cvars?
    kswift is offline
    Shaman
    Senior Member
    Join Date: Dec 2006
    Location: Istanbul, Turkey
    Old 01-10-2010 , 06:11   Re: Sprint: Source
    Reply With Quote #8

    Quote:
    Originally Posted by kswift View Post
    my server wont open when i add this to my plug in file, where do i adjust cvars?
    You can see the CVars in the sourcecode:
    Quote:
    CreateConVar("sm_sprintsource_enable", "1", "Enable/Disable Sprint: Source.", FCVAR_PLUGIN|FCVAR_NOTIFY);
    CreateConVar("sm_sprintsource_time", "3", "Sprint: Source sprint time.", FCVAR_PLUGIN|FCVAR_NOTIFY);
    CreateConVar("sm_sprintsource_cooldown", "10", "Sprint: Source sprint cooldown time.", FCVAR_PLUGIN|FCVAR_NOTIFY);
    CreateConVar("sm_sprintsource_sprintspeed", "2", "Sprint: Source sprint speed.", FCVAR_PLUGIN|FCVAR_NOTIFY);
    __________________
    Shaman is offline
    Send a message via ICQ to Shaman Send a message via AIM to Shaman Send a message via MSN to Shaman Send a message via Yahoo to Shaman
    Minez
    Member
    Join Date: Aug 2010
    Old 08-11-2010 , 11:40   Re: Sprint: Source
    Reply With Quote #9

    Nice

    Last edited by Minez; 08-12-2010 at 11:44.
    Minez is offline
    Spectra
    New Member
    Join Date: Nov 2011
    Old 11-06-2011 , 02:31   Re: Sprint: Source
    Reply With Quote #10

    Please make a restriction to T
    Spectra is offline
    Reply


    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 23:08.


    Powered by vBulletin®
    Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
    Theme made by Freecode