Monthly Target: $400 Donations: $348
 87% 

"bot_quota_mode fill" problem


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
bastupungen
Member
Join Date: Aug 2006
Old 08-29-2006 , 12:28   "bot_quota_mode fill" problem
Reply With Quote #1

Hello, girls and bots.

I have a Deathmatch server running the latest DM plugin and stripper 1.01.
I an removing the objectives in the game with stripper so that the round can go on forevvvvvvah.. or atleast 60 min, until mp_timelimit ends.

Now i want to add bots so that the round wont end if there are 3 or less persons playing at once. (if the player in the team with only one player gets killed round ends... and well that wasn't what i had in mind in the first place) So! I add bot_quota 4 and bot_quota_mode fill. It should work, if it wasn't for this nasty update that valve gave us, grr grr grr... ... ANYWAYS!

The reason this doesn't work is because, now, bots aren't removed until round ends and restarts, and the round of course NEVER end. (until map restarts and then the bots will still be there!!!)

So my question is this: Is there a way to go back to the way it worked before so that A bot is removed when a player enters, without round having to end? OR if there is any other clever way that i can make the rounds NOT end when all (one) players in a team dies?


Thanks alot / Bastupungen
bastupungen is offline
Send a message via ICQ to bastupungen Send a message via MSN to bastupungen
bastupungen
Member
Join Date: Aug 2006
Old 08-29-2006 , 12:43   Re: "bot_quota_mode fill" problem
Reply With Quote #2

Hmm, i just did an additional search and noticed that this already had been posted about. Im sorry about that and this post may be deleted if mod se it fit.

I read in the previous post that "LyteFly" on this forum has a fix for it through a script. So contact him if anyone else is experiencing the same problems.

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=43710
bastupungen is offline
Send a message via ICQ to bastupungen Send a message via MSN to bastupungen
bastupungen
Member
Join Date: Aug 2006
Old 08-29-2006 , 12:45   Re: "bot_quota_mode fill" problem
Reply With Quote #3

Oh! one more thing. I think this is really important too us running a DM server so why not make this script a sticky or a small note in the faq?
bastupungen is offline
Send a message via ICQ to bastupungen Send a message via MSN to bastupungen
BAILOPAN
Join Date: Jan 2004
Old 08-29-2006 , 13:08   Re: "bot_quota_mode fill" problem
Reply With Quote #4

Because I don't support EventScripts scripts or the actual plugin itself.

I said that I'd add this feature if I was sent the script but I don't think I ever was.
__________________
egg
BAILOPAN is offline
bastupungen
Member
Join Date: Aug 2006
Old 08-29-2006 , 13:12   Re: "bot_quota_mode fill" problem
Reply With Quote #5

Perheps you should contact LyteFly once again and ask him if you can implement it?
bastupungen is offline
Send a message via ICQ to bastupungen Send a message via MSN to bastupungen
LyteFly
Senior Member
Join Date: Dec 2005
Old 08-29-2006 , 13:42   Re: "bot_quota_mode fill" problem
Reply With Quote #6

Everyone, as I've stated in other posts and through our private messages, keep the discussions on my script private. This is not the place to discuss Mattie eventscripts per Bail's rules and everyone should respect that. Just PM me if you are interested.

Bail, I will send you something later this evening.

LyteFly
__________________
LyteFly is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:27.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode