Raised This Month: $134 Target: $400
 33% 

IRCRelay 1.0 RC3 (Windows)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
sslice
Senior Member
Join Date: Feb 2005
Location: Texas, USA
Old 12-05-2005 , 08:44   IRCRelay 1.0 RC3 (Windows)
Reply With Quote #1

IRCRelay reports game events from your server to an IRC channel and allows admins to control their servers or chat with users ingame from IRC. You need MetaMod: Source installed on your server and add the plugin to the metaplugins.ini!

Currently supports CS:Source, HL2: DM, DOD:S, TF2 and all other HL2 mods.

This is version 1.0 Release Candidate 3: Windows only atm!

Please visit IRC Relay's main page for more information.

Features
- Reports game events from your server to an IRC channel
- Administrate your server directly from IRC using commands like !msg, !kick, !rcon, !players, !info, and more (command character customizable)
- Customize which IRC access levels can use certain commands
Example: !rcon can only be used by ops
- Send a message to the IRC channel from ingame by saying "/irc message here"

Download Mirrors:
Official IRC Relay for MetaMod: Source webpage

Server statistics:
SourceMod
Game-Monitor

Things you should know...
1. You can silence events by commenting them out in the mod's cfg file (located in addons/ircrelay/cfg) by inserting a '//' at the beginning of the line. This can help you remove unwanted info or even silence everything except important events such as ban/unban. This is a common method to providing server administration in your normal channel, without needing a separate channel.
2. You can add support for another mod by copying hl2mp.cfg and renaming it to the mod's directory name, and then edit the contents of that file to pertain to that mod.
3. You can give the IRC commands aliases by adding them in aliases.cfg; msg and me are in there by default as an example.

Changelog for Version 1.0:
+Added full support for the Orange box engine (separate download)
+Added support for another extra channel to join
+Added CommandGroups so you can group multiple relays together
- Removed /me as it could be used for people to cheat ingame
- Fixed time outs and other minor bugs causing lag and issues

IRC Relay graphic kindly provided by SeLfKiLL

More support over here.

Last edited by tcviper; 01-07-2010 at 05:18. Reason: New Version 1.0 RC3
sslice is offline
sslice
Senior Member
Join Date: Feb 2005
Location: Texas, USA
Old 12-05-2005 , 22:40  
Reply With Quote #2

Edit: No longer applies

Sorry, but if any of you downloaded the plugin before this time (80 CST), I recommend re-downloading the plugin since I left some very obvious testing code in the last one.

Basically, if the plugin spams anything like below (in IRC), you need to re-download the plugin.

Code:
<@sslice> testing 1 2 3
<@CS-Source> token = :testing
<@CS-Source> token = 1
<@CS-Source> token = 2
<@CS-Source> token = 3
(Yes, I was testing a token parser )
__________________
sslice is offline
neiltoe
Member
Join Date: Dec 2005
Location: New Mexico USA
Old 12-07-2005 , 05:14   any ideas....
Reply With Quote #3

-Id- Name Version Author Status
[01] - - - ERROR
[02] CS:S DM 0.76 BAILOPAN RUN


triedto load your mod its ID 01

anything still missing in your pack?

cstrike - addons - ircrelay - bin - ircrelay_mm.dll
cfg - cstrike.cfg
settings.ini
readme.txt

-

thats all I have in the pack from your source please respond also I attempted to add you to aim thanks in advance
neiltoe is offline
Send a message via AIM to neiltoe
sslice
Senior Member
Join Date: Feb 2005
Location: Texas, USA
Old 12-07-2005 , 17:56  
Reply With Quote #4

Very strange.. are you using the correct binary for your OS? lol

If I don't respond quickly or I'm not on AIM, please be patient. I have mid-term exams next week, and it looks like they'll be pretty damn hard.
__________________
sslice is offline
neiltoe
Member
Join Date: Dec 2005
Location: New Mexico USA
Old 12-07-2005 , 18:03   yes...
Reply With Quote #5

yes windows is the OS I managed to load Death Match and that was a valid question im not offended. People commonly make wrong choices.

please help me resolve this your plugin sounds great!
neiltoe is offline
Send a message via AIM to neiltoe
sslice
Senior Member
Join Date: Feb 2005
Location: Texas, USA
Old 12-07-2005 , 18:19  
Reply With Quote #6

Try typing "meta info 1" and I think it will tell you why the plugin failed to load, or atleast give you an idea.
__________________
sslice is offline
neiltoe
Member
Join Date: Dec 2005
Location: New Mexico USA
Old 12-07-2005 , 18:23  
Reply With Quote #7

Code:
] rcon meta list
-Id- Name              Version   Author       Status  
[02] CS:S DM           0.76      BAILOPAN     RUN     
[19] -                 -         -            ERROR   
] rcon meta info 19
Plugin 19 is not loaded.
File: d:\gameservers\12206\cstrike\addons\ircrelay\bin\ircrelay_mm.dll
any ideas?
neiltoe is offline
Send a message via AIM to neiltoe
sslice
Senior Member
Join Date: Feb 2005
Location: Texas, USA
Old 12-07-2005 , 18:29  
Reply With Quote #8

Type "log 1" in console, then try loading it again.

Logs may not show up in rcon, so you'll have to check for logs on FTP (located in cstrike/logs).
__________________
sslice is offline
neiltoe
Member
Join Date: Dec 2005
Location: New Mexico USA
Old 12-07-2005 , 18:37  
Reply With Quote #9

im referencing the logs as we speak if i see anything about this ill paste it on the replay lots of logs lol.

Code:
L 12/07/2005 - 17:23:17: [META] Failed to load plugin addons/ircrelay/bin/ircrelay_mm.  
L 12/07/2005 - 17:23:17: [META] Loaded 0 plugins from file (1 already loaded)
only references so far

Code:
L 12/07/2005 - 16:38:04: [META] Failed to load plugin addons/ircrelay/bin/ircrelay_mm.  
L 12/07/2005 - 16:38:04: [META] Loaded 0 plugins from file (1 already loaded)
L 12/07/2005 - 16:38:04: [META] Failed to load plugin addons/ircrelay/bin/ircrelay_mm.  
L 12/07/2005 - 16:38:04: [META] Loaded 0 plugins from file (1 already loaded)
L 12/07/2005 - 16:38:05: Log file closed
neiltoe is offline
Send a message via AIM to neiltoe
sslice
Senior Member
Join Date: Feb 2005
Location: Texas, USA
Old 12-07-2005 , 18:39  
Reply With Quote #10

Try searching for "[META]"

Edit: nevermind... didn't read the whole post

What version of Windows is this running on? So far, I know it works on Win2k3 and WinXP.
__________________
sslice is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:46.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode