Raised This Month: $51 Target: $400
 12% 

Bug Report Web-panel admin login issue after upgrading from SBPP 1.6.4 to 1.7.0


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Weasel
AlliedModders Donor
Join Date: Apr 2004
Location: Undisclosed / Secure
Old 06-10-2023 , 20:00   Web-panel admin login issue after upgrading from SBPP 1.6.4 to 1.7.0
Reply With Quote #1

So, upgraded in-place from SourceBans++ 1.6.4 to 1.7.0 successfully (with required upgrade to PHP 8.1+).

However, I had the previous setup configured to only allow admins to login to the web-panel using Steam authentication. Which now seems broken after the upgrade.

Anybody know how to fix that? re-enable the default non-Steam login and fix the Steam-based authentication for the web-panel?

Thanks.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sourcebanspp-steam-login-error.jpg
Views:	150
Size:	44.4 KB
ID:	200882  
__________________
Pwease pardon by bad Engrish.
Steam Profile, Steam Group, Stats, Twitter

Last edited by Weasel; 06-10-2023 at 20:18. Reason: attached image
Weasel is offline
Weasel
AlliedModders Donor
Join Date: Apr 2004
Location: Undisclosed / Secure
Old 06-11-2023 , 17:42   Re: Web-panel admin login issue after upgrading from SBPP 1.6.4 to 1.7.0
Reply With Quote #2

Opened issue on the GitHub for SBPP:
https://github.com/sbpp/sourcebans-pp/issues/901
__________________
Pwease pardon by bad Engrish.
Steam Profile, Steam Group, Stats, Twitter
Weasel is offline
Weasel
AlliedModders Donor
Join Date: Apr 2004
Location: Undisclosed / Secure
Old 06-11-2023 , 17:52   Re: Web-panel admin login issue after upgrading from SBPP 1.6.4 to 1.7.0
Reply With Quote #3

PS: Rolled-back web-panel to 1.6.4 (I saved a backup copy of the entire folder), and set Apache PHP back to 7.x; and everything works as before.
__________________
Pwease pardon by bad Engrish.
Steam Profile, Steam Group, Stats, Twitter
Weasel is offline
Wheatgrass Body Shots
New Member
Join Date: Jan 2024
Old 01-08-2024 , 22:55   Re: Web-panel admin login issue after upgrading from SBPP 1.6.4 to 1.7.0
Reply With Quote #4

Got the same error doing a fresh install on windows php/IIS.

I solved it by created a folder in sourcebans called "templates_c" and giving the server user write permission to it.

Hope this helps you, or someone else who stumbles on this page.
Wheatgrass Body Shots is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:15.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode