Raised This Month: $13 Target: $400
 3% 

[CS:GO] SourceBans++ 1.6.3 Banning Error [Player still connected]


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Fsjal
Junior Member
Join Date: Mar 2020
Old 05-10-2020 , 02:07   [CS:GO] SourceBans++ 1.6.3 Banning Error [Player still connected]
Reply With Quote #1

Hello there! I have been having issues with SourceBans ever since I installed it on my CS:GO server. I added everything in the web folder to my fastDL, installed on the game server, and created a database for it. I disabled basebans.smx, so /ban does work now.

My issue is that whenever I ban someone in-game or online, they don't disconnect. I even had another account connect to the server to test the ban feature. Once I ban a player, they stay connected. Even when I manually kick them afterward, they are still able to reconnect.

The plugins I have installed are:

HTML Code:
-admin-flatfile.smx
-adminhelp.smx
-adminmenu.smx
-antiflood.smx
-basechat.smx
-basecomm.smx (Should I disable this for SourceBans to work properly?)
-basecommands.smx
-basetriggers.smx
-basevotes.smx
-clientprefs.smx
-csgo_teamlimits.smx
-CsGoFlashlight.smx
-ctkevlar.smx
-emotes.smx
-funcommands.smx
-funvotes.smx
-hl_bandisconnected.smx
-hud.smx
-icons.smx
-mapchooser.smx
-menu.smx
-myjailbreak.smx
-nextmap.smx
-nominations.smx
-oneinthechamber.smx
-playercommands.smx
-playertags.smx
-randomcycle.smx
-ratio.smx
-ratio_ctbans_databomb.smx
-request.smx
-reservedslots.smx
-respawn.smx
-rockthevote.smx
-sbpp_admcfg.smx
-sbpp_checker.smx
-sbpp_coms.smx
-sbpp_main.smx
-sbpp_report.smx
-sbpp_sleuth.smx
-sm_ctban.smx
-sm_goto.smx
-sm_hosties_e.smx
-sm_sethealth.smx
-sm_SmartOpen.smx
-sounds.smx
-store-trade.smx
-store.smx
-suicide.smx
-swapteam.smx
-togschattags.smx
-warden.smx
-weapons.smx
-weblinks.smx
//I've just now noticed after writing the plugins out that I have some that may be for the same thing... Doubt they have any effect on SB, though.

Last edited by Fsjal; 05-17-2020 at 17:55. Reason: Updated list
Fsjal is offline
LaGgLs
Senior Member
Join Date: Apr 2015
Location: sweden
Old 05-12-2020 , 14:11   Re: [CS:GO] SourceBans++ 1.6.3 Banning Error [Player still connected]
Reply With Quote #2

Did you but the databas info in the databas confing inside sourcemod?
LaGgLs is offline
Fsjal
Junior Member
Join Date: Mar 2020
Old 05-12-2020 , 18:55   Re: [CS:GO] SourceBans++ 1.6.3 Banning Error [Player still connected]
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by LaGgLs View Post
Did you but the databas info in the databas confing inside sourcemod?
Yeah, I set that up already. Not sure if there are any issues with it or not since bans I add in-game appear on SB. This is what I put in databases.cfg.

"sourcebans"
{
"driver" "default"
"host" "my website"
"database" "database name"
"user" "my databases username"
"pass" "my databases password"
//"timeout" "0"
"port" "3306"
}
Fsjal is offline
LaGgLs
Senior Member
Join Date: Apr 2015
Location: sweden
Old 05-13-2020 , 01:07   Re: [CS:GO] SourceBans++ 1.6.3 Banning Error [Player still connected]
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by Fsjal View Post
Yeah, I set that up already. Not sure if there are any issues with it or not since bans I add in-game appear on SB. This is what I put in databases.cfg.

"sourcebans"
{
"driver" "default"
"host" "my website"
"database" "database name"
"user" "my databases username"
"pass" "my databases password"
//"timeout" "0"
"port" "3306"
}
When you add your self as a admin you still get it on the server?

Other problem can be server id. So go to addons/sourcemod/configs/sourcebans open sourcebans.cfg, make sure serverid match the server id on the website. To find the server id go to your sourcebans site then Admin Panel, Server settings and there should be a server there and a number btw make sure the rcon password its correct
LaGgLs is offline
Fsjal
Junior Member
Join Date: Mar 2020
Old 05-13-2020 , 20:29   Re: [CS:GO] SourceBans++ 1.6.3 Banning Error [Player still connected]
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by LaGgLs View Post
When you add your self as a admin you still get it on the server?

Other problem can be server id. So go to addons/sourcemod/configs/sourcebans open sourcebans.cfg, make sure serverid match the server id on the website. To find the server id go to your sourcebans site then Admin Panel, Server settings and there should be a server there and a number btw make sure the rcon password its correct
Yes, it adds them as admin in-game as well. This is the only server I have, so its set to 1 and I have retyped the Rcon password. I'm going to test it again by banning one of my alt accounts.
Fsjal is offline
Fsjal
Junior Member
Join Date: Mar 2020
Old 05-13-2020 , 20:58   Re: [CS:GO] SourceBans++ 1.6.3 Banning Error [Player still connected]
Reply With Quote #6

Update: I banned myself multiple times and at no point did it kick me. I typed 'retry' in the console and was still able to reconnect.

https://www.youtube.com/watch?v=eEISB8q4S6Q
Fsjal is offline
Fsjal
Junior Member
Join Date: Mar 2020
Old 05-13-2020 , 21:05   Re: [CS:GO] SourceBans++ 1.6.3 Banning Error [Player still connected]
Reply With Quote #7

I tried banning myself again while dead and this happened.


Last edited by Fsjal; 05-13-2020 at 21:06.
Fsjal is offline
Fsjal
Junior Member
Join Date: Mar 2020
Old 05-17-2020 , 01:29   Re: [CS:GO] SourceBans++ 1.6.3 Banning Error [Player still connected]
Reply With Quote #8

Even adding web bans while the player is connected to the server does not work. It says "Player found and kicked!" but they are still connected.
Fsjal is offline
LaGgLs
Senior Member
Join Date: Apr 2015
Location: sweden
Old 05-17-2020 , 15:41   Re: [CS:GO] SourceBans++ 1.6.3 Banning Error [Player still connected]
Reply With Quote #9

So the ban didt come up on the sourcebans site and maybe try to ban the person trow the menu and see if that change anything
LaGgLs is offline
Fsjal
Junior Member
Join Date: Mar 2020
Old 05-17-2020 , 17:53   Re: [CS:GO] SourceBans++ 1.6.3 Banning Error [Player still connected]
Reply With Quote #10

Banning through the menu does nothing. The menu just disappears and nothing appears in Console. I'm considering just reinstalling the whole thing.
Fsjal is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:49.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode