Raised This Month: $410 Target: $400
 102% 

Change ""You have been banned by this server, check {1} for more info""


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
leshuQQ
Member
Join Date: Dec 2019
Location: Ukraine
Old 12-22-2019 , 16:28   Re: Change ""You have been banned by this server, check {1} for more info""
Reply With Quote #11

Quote:
Originally Posted by DJ Tsunami View Post
Open http://159.224.163.245/sb_debug_connection.php.

As it shows, the UDP port is blocked, so your web panel cannot get any server info.
You need to ask your web hosting company to unblock port 27777 for incoming UDP traffic.
BUT after my last post i off my server and on it 15 min ago, your post hour ago, so here some text from your link,...
[+] SourceBans "Error Connecting()" Debug starting for server 159.224.163.245:27777

[+] Trying to establish UDP connection
[+] UDP connection successfull!

[+] Trying to write to the socket
[+] Successfully requested server info. (That doesn't mean anything on an UDP stream.) Reading...
[+] Got an response! Server: █████████████████████████████████████████████ █████████████████████████████

[+] Trying to establish TCP connection
[+] TCP connection successfull!
[+] Trying to write to TCP socket and authenticate via rcon
[+] Successfully sent authentication request. Reading...
[+] Got an response!
[+] Password correct!

http://159.224.163.245/index.php?p=servers
still err..

p.s. if it be usefull for you, PROs, at first i downloaded php 7.4 where i got lot of errors with magic quotes, than i loaded 7.3, where insta loading servers..... message got permanent + some errors in admin panel. then i got php 5.6 and no errors but now error connection to {ipserver}

Last edited by leshuQQ; 12-22-2019 at 16:56.
leshuQQ is online now
leshuQQ
Member
Join Date: Dec 2019
Location: Ukraine
Old 12-22-2019 , 16:31   Re: Change ""You have been banned by this server, check {1} for more info""
Reply With Quote #12

check it, port is opened TCP+UDP on 27777 trough utorrent+firewall+router.
server was down some time ago i enabled it 15 mins ago still nothing cannot be resolved...…..
IDK how to import screen to your forum, it need url…. no upload function

Last edited by leshuQQ; 12-22-2019 at 16:58.
leshuQQ is online now
leshuQQ
Member
Join Date: Dec 2019
Location: Ukraine
Old 12-22-2019 , 16:46   Re: Change ""You have been banned by this server, check {1} for more info""
Reply With Quote #13

Quote:
Originally Posted by DJ Tsunami View Post
your web hosting company to unblock port 27777 for incoming UDP traffic.
man, it's located on my home PC, and i playing cs from it too. i'm provider, host, admin.
leshuQQ is online now
DJ Tsunami
DJ Post Spammer
Join Date: Feb 2008
Old 12-23-2019 , 04:20   Re: Change ""You have been banned by this server, check {1} for more info""
Reply With Quote #14

It might be a bug in SourceBans++ then, because http://159.224.163.245/index.php?p=submit does show the hostname in the Server dropdown.

I would create an issue on https://github.com/sbpp/sourcebans-pp/issues. Make sure to write that sb_debug_connection.php works.
__________________

Last edited by DJ Tsunami; 12-23-2019 at 04:20.
DJ Tsunami is offline
RumbleFrog
Great Tester of Whatever
Join Date: Dec 2016
Location: US
Old 12-23-2019 , 05:04   Re: Change ""You have been banned by this server, check {1} for more info""
Reply With Quote #15

Can you check if the PHP GMP extension is installed and enabled?
__________________


Fingerprint: 91CC4E84AE4BFA89F2E431DD462F405E7D61ED35

Reach me @ https://keybase.io/rumblefrog

Github: https://github.com/rumblefrog

RumbleFrog is offline
leshuQQ
Member
Join Date: Dec 2019
Location: Ukraine
Old 12-23-2019 , 05:39   Re: Change ""You have been banned by this server, check {1} for more info""
Reply With Quote #16

Quote:
Originally Posted by RumbleFrog View Post
Can you check if the PHP GMP extension is installed and enabled?
man, of course everything is enabled! 41 of 41 extension ON.
leshuQQ is online now
leshuQQ
Member
Join Date: Dec 2019
Location: Ukraine
Old 12-23-2019 , 05:40   Re: Change ""You have been banned by this server, check {1} for more info""
Reply With Quote #17

so, nothing can do? wow)
leshuQQ is online now
RumbleFrog
Great Tester of Whatever
Join Date: Dec 2016
Location: US
Old 12-23-2019 , 06:25   Re: Change ""You have been banned by this server, check {1} for more info""
Reply With Quote #18

I don't what you mean 41 of 41 extensions are enabled, can you show a phpinfo page.
__________________


Fingerprint: 91CC4E84AE4BFA89F2E431DD462F405E7D61ED35

Reach me @ https://keybase.io/rumblefrog

Github: https://github.com/rumblefrog

RumbleFrog is offline
leshuQQ
Member
Join Date: Dec 2019
Location: Ukraine
Old 12-24-2019 , 18:11  
Reply With Quote #19

Quote:
Originally Posted by RumbleFrog View Post
I don't what you mean 41 of 41 extensions are enabled, can you show a phpinfo page.
seems you kidding me? man I said that I have that extansion.

http://159.224.163.245/index.php?p=home
can anyone hear me? developers! hey, i'm following your instructions and your product doesn't work. wtf
using windows 10+clear server+sourcebans. just annoying error connection message so can't remote see players,map,ect…AND no info for BANNED PLAYER IN KICK MSSG. help...
i'm ready for give you any info for help you resolve this shit

Last edited by leshuQQ; 12-24-2019 at 18:19.
leshuQQ is online now
RumbleFrog
Great Tester of Whatever
Join Date: Dec 2016
Location: US
Old 12-24-2019 , 18:34   Re: Change ""You have been banned by this server, check {1} for more info""
Reply With Quote #20

Quote:
Originally Posted by leshuQQ View Post
seems you kidding me? man I said that I have that extansion.

http://159.224.163.245/index.php?p=home
can anyone hear me? developers! hey, i'm following your instructions and your product doesn't work. wtf
using windows 10+clear server+sourcebans. just annoying error connection message so can't remote see players,map,ect…AND no info for BANNED PLAYER IN KICK MSSG. help...
i'm ready for give you any info for help you resolve this shit
Who's helping who here? I asked you to provide an info page and you refuse? Since I have other info to go upon, just downgrade to 1.6.2 as there's a known issue with Windows fucking up shit with the new query lib. And this is an open source project, you saying shit doesn't work doesn't help anyone.
__________________


Fingerprint: 91CC4E84AE4BFA89F2E431DD462F405E7D61ED35

Reach me @ https://keybase.io/rumblefrog

Github: https://github.com/rumblefrog

RumbleFrog is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:05.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode