Raised This Month: $60 Target: $400
 15% 

[TF2] Move Speed Unlocker


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
xXDeathreusXx
Veteran Member
Join Date: Mar 2013
Location: *pPlayer->GetOrigin()
Plugin ID:
6649
Plugin Version:
1.0
Plugin Category:
Fun Stuff
Plugin Game:
Team Fortress 2
Plugin Dependencies:
Servers with this Plugin:
71 
Plugin Description:
Removes the 520 HU/s speed limit on players via a ConVar
Old 07-17-2019 , 23:34   [TF2] Move Speed Unlocker
Reply With Quote #1

Requires DHooks 2.2.0 Detour

Simply put, set "sm_tf2_maxspeed" to whatever value you want (within reason) and that will be the new speed limit. There are some quirks, like forcing their speed with the max speed netprop won't take effect unless you disable prediction on them. But attributes and some other natural speed modifiers will work just fine without screwing with prediction

There's the command "sm_setspeed", which defaults to "cheats" flag, which given a number will add a speed attribute of just the right value to reach the desired speed (desired speed / current max speed = multiplier to reach it). No arguments provided resets it.
Attached Files
File Type: zip speed_unlock_1.0.zip (9.2 KB, 241 views)
__________________
Plugins|Steam Group|Profile
I can do coding and even take requests, but I don't do a bit of modeling

I'm a smartass by nature, get used to it

Last edited by xXDeathreusXx; 07-17-2019 at 23:35.
xXDeathreusXx is offline
Send a message via Skype™ to xXDeathreusXx
Sreaper
髪を用心
Join Date: Nov 2009
Location: Source SDK
Old 07-19-2019 , 00:47   Re: [TF2] Move Speed Unlocker
Reply With Quote #2

Great plugin! Seems to be some bugs though. Sometimes I get issues with being unable to reset the speed causing the plugin to have a lot of issues such as running through walls or spawning inside of the void. Othertimes I have changed my weapons, only to have my move speed set super slow despite me never setting a slow value.
__________________

Last edited by Sreaper; 07-19-2019 at 00:58.
Sreaper is offline
xXDeathreusXx
Veteran Member
Join Date: Mar 2013
Location: *pPlayer->GetOrigin()
Old 07-19-2019 , 03:47   Re: [TF2] Move Speed Unlocker
Reply With Quote #3

The command isn't perfect, but that isn't the point of the plugin
__________________
Plugins|Steam Group|Profile
I can do coding and even take requests, but I don't do a bit of modeling

I'm a smartass by nature, get used to it
xXDeathreusXx is offline
Send a message via Skype™ to xXDeathreusXx
hambooga
Junior Member
Join Date: Oct 2018
Old 07-23-2019 , 00:08   Re: [TF2] Move Speed Unlocker
Reply With Quote #4

Is there a possibility you can make this plugin for Day of Defeat: Source? I've been wondering if I could get bhopping and all that kind of stuff to work in it.
hambooga is offline
Mr. Flare
Junior Member
Join Date: May 2018
Old 10-02-2019 , 21:37   Re: [TF2] Move Speed Unlocker
Reply With Quote #5

This doesn't work at all for me. The max speed is capped at 520 and the sm_setspeed command doesn't work at all! I have the dhooks detour as well, but this just isn't working! can someone please help me?
Mr. Flare is offline
doroemon
Senior Member
Join Date: Dec 2009
Location: TF2 AFK Server
Old 10-12-2019 , 23:21   Re: [TF2] Move Speed Unlocker
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by Mr. Flare View Post
This doesn't work at all for me. The max speed is capped at 520 and the sm_setspeed command doesn't work at all! I have the dhooks detour as well, but this just isn't working! can someone please help me?
This plugin is working for me(test on Sourcemod 1.9)
__________________
I'm just a guy who's a server operator for fun.
https://steamcommunity.com/groups/cfmsg
doroemon is offline
Mr. Flare
Junior Member
Join Date: May 2018
Old 10-26-2019 , 20:56   Re: [TF2] Move Speed Unlocker
Reply With Quote #7

Could you please send me a .zip of the working version? I've tried 1.9 and it's still not working
Mr. Flare is offline
doroemon
Senior Member
Join Date: Dec 2009
Location: TF2 AFK Server
Old 10-27-2019 , 02:42   Re: [TF2] Move Speed Unlocker
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by Mr. Flare View Post
Could you please send me a .zip of the working version? I've tried 1.9 and it's still not working
...I just download from xXDeathreusXx Thread....
__________________
I'm just a guy who's a server operator for fun.
https://steamcommunity.com/groups/cfmsg
doroemon is offline
xXDeathreusXx
Veteran Member
Join Date: Mar 2013
Location: *pPlayer->GetOrigin()
Old 10-27-2019 , 13:22   Re: [TF2] Move Speed Unlocker
Reply With Quote #9

Quote:
Originally Posted by Mr. Flare View Post
Could you please send me a .zip of the working version? I've tried 1.9 and it's still not working
Did you install it on a Windows machine by chance, it's possible (while not too likely) that gamedata needs an update
__________________
Plugins|Steam Group|Profile
I can do coding and even take requests, but I don't do a bit of modeling

I'm a smartass by nature, get used to it
xXDeathreusXx is offline
Send a message via Skype™ to xXDeathreusXx
epicwindow
Senior Member
Join Date: Jan 2018
Old 04-07-2020 , 17:33   Re: [TF2] Move Speed Unlocker
Reply With Quote #10

same,i cant get my velocity over 520(checkin with cl_showpos) but setspeed seems to work for me
__________________
My FF2 server @Hong Kong
TL;DR my server aims for quality then quantity
https://steamcommunity.com/groups/windowff2serlel
epicwindow is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:54.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode