Raised This Month: $ Target: $400
 0% 

want to add Country on place command.


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
[email protected]
Senior Member
Join Date: Jun 2009
Location: Sweden
Old 11-18-2018 , 17:06   want to add Country on place command.
Reply With Quote #1

Wanna add Country when people type: place in server
need some guidens for it.
thx
__________________
My Nick name is Nouton^
i have played cs for around 12years+
have build servers for about 12years
my website and my servers are: http://Nouton.se

i host at home did build my own server station for around 1300$.
sixten_8_9@ is offline
NomisCZ
AlliedModders Donor
Join Date: Mar 2014
Location: Czech_Republic
Old 11-19-2018 , 09:24   Re: want to add Country on place command.
Reply With Quote #2

Hello,

I don't know, how this is related to HLStatsX, but ...

- Which country or where do you want to add country?
- All countries are in hlstats_Countries table, if any missing, you can add it over sql query.

I probably didn't answer your question, try to specify your question.
__________________
NomisCZ is offline
[email protected]
Senior Member
Join Date: Jun 2009
Location: Sweden
Old 11-29-2018 , 07:25   Re: want to add Country on place command.
Reply With Quote #3

hello,
did fix it myself.
__________________
My Nick name is Nouton^
i have played cs for around 12years+
have build servers for about 12years
my website and my servers are: http://Nouton.se

i host at home did build my own server station for around 1300$.
sixten_8_9@ is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:04.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode