Raised This Month: $100 Target: $400
 25% 

Team Switching Fixed


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   Counter-Strike        Category:   Gameplay        Approver:   GHW_Chronic (70)
Sean D
Junior Member
Join Date: Apr 2006
Old 05-04-2006 , 13:54   Team Switching Fixed
Reply With Quote #1

this plugin lets you switch teams without hurting your rank or score. some people get annoyed when they have to switch teams, and now they don't have to anymore.... whatever

credits:

VEN and v3x, for helping me with trigger_hurt and the menus.

cvar:

sv_tspunish - if it's 0 (default), you won't be punished when you switch teams. if it's 1, you will be.

changelog:

in the plugin
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (teamswitch.sma - 3246 views - 6.5 KB)

Last edited by Sean D; 12-30-2006 at 05:23.
Sean D is offline
bmann_420
AMX_Super Pooper
Join Date: Jan 2005
Location: [SuperCentral.co]
Old 05-04-2006 , 19:18  
Reply With Quote #2

Dam, their are quite a bit of these now.

I am still using jghg's old cs_team that works like a charm with no kills. Cant find it tho on the forums anymore, probly trashed, but I still got the source
__________________
bmann_420 is offline
SubStream
Veteran Member
Join Date: Aug 2005
Location: USA
Old 06-30-2006 , 21:33   Re: Team Switching Fixed
Reply With Quote #3

Good stuff Sean I do get annoyed when I get -1 just for switching teams and I lose half my kills this way as an Admin going from one team to spec and back to spectate people... this will be an excellent addition to the server.

Good stuff!
SubStream is offline
Sean D
Junior Member
Join Date: Apr 2006
Old 06-30-2006 , 23:21   Re: Team Switching Fixed
Reply With Quote #4

thanks again for your support!
Sean D is offline
GHW_Chronic
SourceMod Donor
Join Date: Sep 2004
Location: Texas
Old 08-09-2006 , 01:26   Re: Team Switching Fixed
Reply With Quote #5

:thumbsup:

Appears to work and have a unique purpose.
GHW_Chronic is offline
Send a message via AIM to GHW_Chronic
ali_zkz
Member
Join Date: Jan 2006
Old 09-14-2006 , 23:03   Re: Team Switching Fixed
Reply With Quote #6

IT SEEMS WORKS STRANGE
e.g
when i am T sometims i can:'t chang to CT
why?
ali_zkz is offline
GHW_Chronic
SourceMod Donor
Join Date: Sep 2004
Location: Texas
Old 09-15-2006 , 00:39   Re: Team Switching Fixed
Reply With Quote #7

this could be caused by the fact that you A. have switched too many times that round, or B. mp_limitteams isn't allowing you to switch since there are too many ppl on the other team.
GHW_Chronic is offline
Send a message via AIM to GHW_Chronic
ali_zkz
Member
Join Date: Jan 2006
Old 09-15-2006 , 04:31   Re: Team Switching Fixed
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by GHW_Chronic View Post
this could be caused by the fact that you A. have switched too many times that round, or B. mp_limitteams isn't allowing you to switch since there are too many ppl on the other team.
o thx let me see
ali_zkz is offline
travo
Senior Member
Join Date: Aug 2006
Old 09-17-2006 , 04:49   Re: Team Switching Fixed
Reply With Quote #9

There is a glitch that if you pull up the team switch menu and then die and switch to the other team it gives u a free frag and subtracts 1 death.
travo is offline
GHW_Chronic
SourceMod Donor
Join Date: Sep 2004
Location: Texas
Old 09-17-2006 , 05:27   Re: Team Switching Fixed
Reply With Quote #10

change line 135 from:
Code:
    if(get_cvar_num("sv_tspunish") != 0)
to:
Code:
    if(get_cvar_num("sv_tspunish") != 0 || !is_user_alive(id))

Here:
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (teamswitch.sma - 1281 views - 6.5 KB)
GHW_Chronic is offline
Send a message via AIM to GHW_Chronic
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:48.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode