Raised This Month: $99 Target: $400
 24% 

[L4D2] ScavengeBots


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
Machine
Senior Member
Join Date: Apr 2010
Plugin ID:
4368
Plugin Version:
1.0
Plugin Category:
Gameplay
Plugin Game:
Left 4 Dead
Plugin Dependencies:
    Servers with this Plugin:
     
    Plugin Description:
    Allows Survivor Bots to scavenge gascans.
    Old 09-26-2014 , 21:18   [L4D2] ScavengeBots
    Reply With Quote #1


    Description:

    Allows Survivor Bots to scavenge gascans.
    Supports all maps and gamemodes.
    Ability to add custom map coordinates to cfg.
    Demonstration here


    Cvars:

    Code:
    scavengebots_on		"Enable ScavengeBots? 0=off, 1=on."		//Default is 1

    Changelog:

    Code:
    Version 1.0 
    - Release

    Requirements:

    The scavengebots.cfg file needs to go into your sourcemod/data folder.

    Bugs:

    It is very hard to get bots to do what you want them to do. Sometimes they can get stuck or need help to get to some cans. There are going to be some issues.
    Attached Files
    File Type: cfg scavengebots.cfg (1.7 KB, 5718 views)
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (scavengebots.sp - 8209 views - 20.1 KB)

    Last edited by Machine; 09-26-2014 at 21:54.
    Machine is offline
    Sev
    Veteran Member
    Join Date: May 2010
    Old 09-26-2014 , 21:51   Re: [L4D2] ScavengeBots
    Reply With Quote #2

    Machine...

    This is fucking amazing sir...

    Another one of the long standing issues with the game all fixed up.

    Great work!

    Sev is offline
    Machine
    Senior Member
    Join Date: Apr 2010
    Old 09-26-2014 , 21:56   Re: [L4D2] ScavengeBots
    Reply With Quote #3

    Just caught another bug, redownload and tell me if I missed any more.
    Machine is offline
    DeathChaos25
    Senior Member
    Join Date: Jan 2014
    Location: Puerto Rico
    Old 09-27-2014 , 02:03   Re: [L4D2] ScavengeBots
    Reply With Quote #4

    Wow, really good one.

    It hadn't crossed my mind to use Command a Bot to move them to a gas can and back to where it's needed.

    As for the issues, these are inevitable, the AI by itself already has enough issues as it is, so I wouldn't worry too much about how dumb they can be when scavenging.

    But good job nonetheless.
    __________________
    Download my L4D2 Bug Fixes! My latest work.
    DeathChaos25 is offline
    Sev
    Veteran Member
    Join Date: May 2010
    Old 09-29-2014 , 14:47   Re: [L4D2] ScavengeBots
    Reply With Quote #5

    So how does one add the coordinates for custom campaigns for the cfg?
    Sev is offline
    DeathChaos25
    Senior Member
    Join Date: Jan 2014
    Location: Puerto Rico
    Old 09-29-2014 , 15:32   Re: [L4D2] ScavengeBots
    Reply With Quote #6

    Quote:
    Originally Posted by Sev View Post
    So how does one add the coordinates for custom campaigns for the cfg?
    I THINK it's just a matter of adding the map name and the coordinates for where the entity that you pour gas into is located.

    I guess you would use the Hammer editor to view them?
    __________________
    Download my L4D2 Bug Fixes! My latest work.
    DeathChaos25 is offline
    Machine
    Senior Member
    Join Date: Apr 2010
    Old 09-29-2014 , 20:36   Re: [L4D2] ScavengeBots
    Reply With Quote #7

    Its not the origin of the nozzle, its the origin the survivor stands when he pours the gas. The angles is when you look at the nozzle from that position. This is basically the biggest trick in this plugin. It teleports the bots to that origin/angle to enable him to 'use' the gascan.

    Easiest way to get origin/angle for your custom map is to move to the gas nozzle while looking at it then open the console and type getpos_exact. This will tell you your exact origin and angles. Write these down and add that information to the cfg.
    Machine is offline
    LoneBat
    Member
    Join Date: Dec 2013
    Location: China
    Old 10-01-2014 , 13:05   Re: [L4D2] ScavengeBots
    Reply With Quote #8

    L 10/02/2014 - 01:00:57: SourceMod error session started
    L 10/02/2014 - 01:00:57: Info (map "c1m4_atrium") (file "errors_20141002.log")
    L 10/02/2014 - 01:00:57: [SM] Unable to load plugin "scavengebots.smx": Native "__FLOAT_EQ__" was not found
    L 10/02/2014 - 01:01:14: Error log file session closed.
    L 10/02/2014 - 01:01:14: SourceMod error session started
    L 10/02/2014 - 01:01:14: Info (map "c1m4_atrium") (file "errors_20141002.log")
    L 10/02/2014 - 01:01:14: [SM] Unable to load plugin "scavengebots.smx": Native "__FLOAT_EQ__" was not found
    L 10/02/2014 - 01:04:11: Error log file session closed.

    This don't work for me.

    Last edited by LoneBat; 10-01-2014 at 13:07.
    LoneBat is offline
    DeathChaos25
    Senior Member
    Join Date: Jan 2014
    Location: Puerto Rico
    Old 10-01-2014 , 13:33   Re: [L4D2] ScavengeBots
    Reply With Quote #9

    Quote:
    Originally Posted by LoneBat View Post
    L 10/02/2014 - 01:00:57: SourceMod error session started
    L 10/02/2014 - 01:00:57: Info (map "c1m4_atrium") (file "errors_20141002.log")
    L 10/02/2014 - 01:00:57: [SM] Unable to load plugin "scavengebots.smx": Native "__FLOAT_EQ__" was not found
    L 10/02/2014 - 01:01:14: Error log file session closed.
    L 10/02/2014 - 01:01:14: SourceMod error session started
    L 10/02/2014 - 01:01:14: Info (map "c1m4_atrium") (file "errors_20141002.log")
    L 10/02/2014 - 01:01:14: [SM] Unable to load plugin "scavengebots.smx": Native "__FLOAT_EQ__" was not found
    L 10/02/2014 - 01:04:11: Error log file session closed.

    This don't work for me.
    I remember another user had a similar issue.

    Update to the latest version of Sourcemod, that should fix the issue.
    __________________
    Download my L4D2 Bug Fixes! My latest work.
    DeathChaos25 is offline
    LoneBat
    Member
    Join Date: Dec 2013
    Location: China
    Old 10-01-2014 , 13:39   Re: [L4D2] ScavengeBots
    Reply With Quote #10

    Quote:
    Originally Posted by DeathChaos25 View Post
    I remember another user had a similar issue.

    Update to the latest version of Sourcemod, that should fix the issue.
    Thx, try again tomorrow.
    LoneBat is offline
    Reply


    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 13:39.


    Powered by vBulletin®
    Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
    Theme made by Freecode