Raised This Month: $138 Target: $400
 34% 

Bug Report SourceBans not working properly now.


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Aggamemnon
SourceMod Donor
Join Date: Dec 2011
Location: Australia
Old 08-24-2014 , 06:51   SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #1

Since the Steam Update and having them change the Steam_ID's, my SourceBans is not working properly anymore.

I have the latest SourceMod and MetaMod installed and yet it is still failing?

I get this message when I go to 'View Profile' - Can't get playerinfo for DoMessWithProfile - Backup. Player not on the server anymore!

I cannot Kick, Ban or View Profile anymore. However I can Send Message?

This is very weird and I am hoping it can be fixed? My Version is Version 1.4.10 .

Any help would be appreciated.

Regards
Aggamemnon
__________________
Aggamemnon is offline
Phaiz
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2014
Location: USA
Old 08-24-2014 , 07:54   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #2

If you used a script to change old ids to new ids before you updated SM, you need to revert those changes because they won't work
Phaiz is offline
Aggamemnon
SourceMod Donor
Join Date: Dec 2011
Location: Australia
Old 08-24-2014 , 08:10   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #3

Thank You for the reply.

However I had not changed any of the ID's at all. I still have the old ID's in my servers and in my SourceBans Admins Page.

Regards
Aggamemnon
__________________
Aggamemnon is offline
WildCard65
Veteran Member
Join Date: Aug 2013
Location: Canada
Old 08-24-2014 , 09:03   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #4

You sure you installed SM1.6.2-git4558 or greater?
__________________
WildCard65 is offline
RavensBro
Veteran Member
Join Date: Sep 2009
Location: Wisonsin USA
Old 08-24-2014 , 10:36   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #5

yes he does i do his servers for him. i got mmsource-1.10.2-git911-windows and sourcemod-1.6.2-git4559-windows on his servers.

Last edited by RavensBro; 08-24-2014 at 10:38.
RavensBro is offline
friagram
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Silicon Valley
Old 08-24-2014 , 16:36   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #6

Sb's rcon interface won't work with the new system iirc, so when you use the webpanel, it seizes up.
__________________
Profile - Steam Group - Plugins - Blog - Donate
Add me on steam if you are seeking sp/map/model commissions.

Last edited by friagram; 08-24-2014 at 16:37.
friagram is offline
Aggamemnon
SourceMod Donor
Join Date: Dec 2011
Location: Australia
Old 08-25-2014 , 08:45   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #7

Yes Friagram, I was told that from my friend who runs my Hosting Company for my SourceBans Site.

So I certainly hope that this can be fixed with an Update maybe?

Regards
Aggamemnon
__________________
Aggamemnon is offline
Aggamemnon
SourceMod Donor
Join Date: Dec 2011
Location: Australia
Old 08-29-2014 , 23:53   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #8

Well.. In order to give my Admins access to be able to Ban now, I have had to remove the sourcebans.smx and then upload the basebans.smx to the plugins folder so that it will now work for them.

I certainly hope that SourceBans can really be Updated so that this can be fixed. It is also very weird that my earlier version of SourceBans was working fine and I was able to have my Senior Admins listed on the Web Panel Admin and still have the Junior Admins able to use their Admin also. I am assuming that this was because the earlier .smx I still had in my servers (Despite the Web Panel Update) was not removing the basebans.smx.

I cannot understand why they could not work together like they did before. Now in the new .sp it states that it will remove the basebans.smx to the disabled folder. So perhaps I should look into bringing back the old sourcebans.smx and .sp's so that things will all work again?
__________________
Aggamemnon is offline
Peace-Maker
SourceMod Plugin Approver
Join Date: Aug 2008
Location: Germany
Old 08-30-2014 , 08:41   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #9

Again, basebans.smx doens't interfere with admin permissions at all. It is removed, so it doesn't try to add a "Ban player" option to the admin menu too, because there can only be one named like that at the same time.
Make sure basebans is disabled.

To get the web kicking and view profile stuff working again, check this revision. I don't have a tf2 server, but i think this should work.

https://code.google.com/p/sourcebans...e/detail?r=163
__________________
Peace-Maker is offline
Aggamemnon
SourceMod Donor
Join Date: Dec 2011
Location: Australia
Old 08-30-2014 , 09:29   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #10

Thank You for this Peace-Maker.

I will contact my friend who runs the Hosting Company that runs my Web Panel and see what he can do with this.

Kind Regards and Thanks
Aggamemnon
__________________
Aggamemnon is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:34.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode