Raised This Month: $32 Target: $400
 8% 

More money than 16000 2.0 (2/1/08)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   Counter-Strike        Category:   Gameplay        Approver:   v3x (159)
Ramono
Veteran Member
Join Date: Nov 2005
Location: Netherlands
Old 02-08-2006 , 14:30   More money than 16000 2.0 (2/1/08)
Reply With Quote #1

This plugin basicly lets your max money go OVER 16000

Cvars:
amx_maxmoney set the max amount of money that a player can have ( Default: 99999)
amx_startmoney use this instead of mp_startmoney ( Default: 800 )

Commands:
amx_setmoney ADMIN_LEVEL_A (@team - @all - nickname) (amount) to set money for a player
(Don't use other setmoney plugins this can work strange)

Changelog:
Code:
Version 1.0: First port

Version 1.1: Fixed sv_restartround money bug.
Version 1.1.1: Fixed long sv_restartround bug.

Version 1.2: added pcvar for amxx 1.70 or higher.

Version 1.3: Currect display (+ -)money at any time.
    (old version alway display +money when the money above MONEY_TIER.)
 Fixed when amx_startmoney setup above 16000, sv_restartround the start money, Thanks jopmako

Version 2.0: Made compatible with most other plugins.
I think this should work for cz too, please post if does/doesnt.
AmxModX 1.70 and above.

Have fun using this plugin!

HOWTO MAKE OTHER PLUGINS COMPATIBLE WITH THIS PLUGIN (Do Not edit unlimited_money.sma):
1. Set up a local compiler (might be already set up at amxmodx/scripting)
2. go to the /include folder and put money_ul.inc posted below into it.
3. Open the plugin you want to make compatible with it (The .sma file) with any text editor
4. find #include <amxmodx>
5. UNDER #include <amxmodx> make a new line and put #include <money_ul> there
6. Replace all cs_set_user_money with cs_set_user_money_ul
7. Replace all cs_get_user_money with cs_get_user_money_ul
8. Run compile.exe wait a minute and the pluginname.amxx should come out in the /compiled map if there are no errors.

NOTE: DO NOT EDIT THIS PLUGIN IF YOU WANT TO MAKE IT COMPATIBLE. YOU HAVE TO EDIT ALL OTHER PLUGINS THAT WORK WITH MONEY
Yes, I got PM'ed two times with this problem.

This will work with +- 90% of the plugins.

Good luck.
Attached Images
File Type: jpg ss.jpg (15.1 KB, 609255 views)
Attached Files
File Type: inc money_ul.inc (262 Bytes, 14431 views)
File Type: sma Get Plugin or Get Source (unlimited_money.sma - 75116 views - 6.0 KB)
__________________
Um, hi.

Last edited by Ramono; 07-28-2008 at 12:35.
Ramono is offline
SweatyBanana
BANNED
Join Date: Sep 2005
Location: LOL
Old 02-08-2006 , 15:05  
Reply With Quote #2

Hasn't this been made?
SweatyBanana is offline
Send a message via AIM to SweatyBanana Send a message via Yahoo to SweatyBanana
d4rkst4r
Senior Member
Join Date: Jul 2005
Old 02-08-2006 , 15:09  
Reply With Quote #3

yes! i always wanted this, but i never thought someone would make it
d4rkst4r is offline
kILL-jOY
Member
Join Date: Jul 2005
Old 02-08-2006 , 15:57  
Reply With Quote #4

is there a max amount, like could to much crash or lag the server.

whats the most that can be shown in the money display
__________________
**|$uperHero|** Free level 8 / 75+ Heroes / BuyXP at 68.191.146.3:27015 - CS 1.6


kILL-jOY is offline
Ramono
Veteran Member
Join Date: Nov 2005
Location: Netherlands
Old 02-08-2006 , 15:58  
Reply With Quote #5

I never tryed anything above 99999 i think thats the limit too

If it goes above 99999 it doesnt even fit on client's screen
__________________
Um, hi.
Ramono is offline
jay7
Senior Member
Join Date: Jun 2004
Old 02-09-2006 , 20:02  
Reply With Quote #6

This doesn't work flawlessly just read the posts on it's original forums.
jay7 is offline
GHW_Chronic
SourceMod Donor
Join Date: Sep 2004
Location: Texas
Old 02-09-2006 , 20:40  
Reply With Quote #7

not to say theres anything wrong with the plugin, but

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=158105

works fine. "flawlessly".
GHW_Chronic is offline
Send a message via AIM to GHW_Chronic
Deviance
Veteran Member
Join Date: Nov 2004
Location: Sweden
Old 02-10-2006 , 14:02  
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by GHW_Chronic
not to say theres anything wrong with the plugin, but

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=158105

works fine. "flawlessly".
Its not same thing


gj! ;)
Deviance is offline
Ramono
Veteran Member
Join Date: Nov 2005
Location: Netherlands
Old 02-11-2006 , 05:16  
Reply With Quote #9

Ok, i found a bug,
When useing sv_restartround it keeps the money.
So i need a event that registers a new game
Can any1 give it to me?
__________________
Um, hi.
Ramono is offline
Obbin
Senior Member
Join Date: Mar 2005
Location: 192.168.1.3
Old 02-11-2006 , 05:23  
Reply With Quote #10

Hmm.. the only thing i can think about is checking if sv_restart(round) changed in server_frame(). That's not an effective way, but may work until you found anything else.
__________________
Sig(h)!
Obbin is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:51.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode