Raised This Month: $114 Target: $400
 28% 

Hudmessage placer


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:   Admin Commands        Approver:   SniperBeamer (61)
EKS
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Norway
Old 05-25-2004 , 15:58   Hudmessage placer
Reply With Quote #1

This plugin is made to help place hud messages on the screen, it allows you to change the color on the hud message & the possion with a menu, while showing you what the
"current" settings are.

Usage:
amx_hudmenupos <-> Open the menu to change Color say pos
amx_hudmenucolor <-> Open the menu to change Color say color

Modules required:
Engine

Credits:
Ops in #AMXmod @ Quakenet for alot of help ( + AssKicR & CheesyPeteza )

Changelog
  • 1.1.1
    - Fixed: client_connect was used instead of client_disconnect to force a reset incase the menu was still open.
    - Added: g_IsMenuOpen[0] witch knows if anyone menu open. Witch should lower cpu usage

    1.1.0
    - Changed: Menu should no longer be "lagging" as it gets reopend every 0.1 sec
    - Changed: Plugin no longer tries to color menus as Green & blue dont work
    - Added: Test Hudmessage is ONLY shown to players who have the menu open
    - Fixed: Going over 255 & bellow 0 when changing colors

    1.0.0
    - First release
Known issues:
Going over 1.0 in Hud pos does work.(Should be reset to 0)
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (hudmessage_placer.sma - 5631 views - 5.4 KB)
__________________
Github archive for plugins, the repos for the other c++ projects are there to.

Last edited by EKS; 11-05-2006 at 11:27.
EKS is offline
EKS
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Norway
Old 05-30-2004 , 17:58  
Reply With Quote #2

Update
  • 1.1.0
    - Changed: Menu should no longer be "lagging" as it gets reopend every 0.1 sec
    - Changed: Plugin no longer tries to color menus as Green & blue dont work
    - Added: Test Hudmessage is ONLY shown to players who have the menu open
    - Fixed: Going over 255 & bellow 0 when changing colors
EKS is offline
SirTiger
Member
Join Date: Mar 2004
Old 05-30-2004 , 19:27  
Reply With Quote #3

Cool
BTW Could you add orange in the next version?
I love that color.
SirTiger is offline
EKS
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Norway
Old 06-02-2004 , 06:42  
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by Frash
Cool
BTW Could you add orange in the next version?
I love that color.
EDIT:
Minor update:
  • 1.1.1
    - Fixed: client_connect was used instead of client_disconnect to force a reset incase the menu was still open.
    - Added: g_IsMenuOpen[0] witch knows if anyone menu open. Witch should lower cpu usage
EKS is offline
onedamage
Senior Member
Join Date: Apr 2004
Location: Montreal Canada
Old 06-14-2004 , 01:40  
Reply With Quote #5

little question

when enable this plugin, a 'hud message' appears on the screen.
and when i change the positioning, well the 'hud message' still stays in the screen.
is there a way to make is dissappear after the positioning is done ?
__________________
69.12.99.130 Quebec Public CS 1.6
64.15.128.218 Quebec Public CS:SOURCE
www.QuebecPublic.com
onedamage is offline
Send a message via ICQ to onedamage Send a message via MSN to onedamage
EKS
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Norway
Old 06-14-2004 , 10:07  
Reply With Quote #6

The hud message only shows if you have the menu open
EKS is offline
onedamage
Senior Member
Join Date: Apr 2004
Location: Montreal Canada
Old 06-14-2004 , 12:38  
Reply With Quote #7

?

the minute i enable this plugin and the map changes, the words 'hud message' stay on the screen even before i configure the position/color.
__________________
69.12.99.130 Quebec Public CS 1.6
64.15.128.218 Quebec Public CS:SOURCE
www.QuebecPublic.com
onedamage is offline
Send a message via ICQ to onedamage Send a message via MSN to onedamage
EKS
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Norway
Old 06-14-2004 , 13:16  
Reply With Quote #8

make sure you have the 1.1.1 version
EKS is offline
onedamage
Senior Member
Join Date: Apr 2004
Location: Montreal Canada
Old 06-16-2004 , 02:59  
Reply With Quote #9

ok
i dl the 1.1 and it worked.
but little prob, this works on hud messages.
i thought statsX would be considered as hud messages (an options in statsX), but when i move the position of hud, it doesnt show up in that area.
so my question, what else is considered as hud messages ? so i can test out if its just statsX or something else the problem.
__________________
69.12.99.130 Quebec Public CS 1.6
64.15.128.218 Quebec Public CS:SOURCE
www.QuebecPublic.com
onedamage is offline
Send a message via ICQ to onedamage Send a message via MSN to onedamage
EKS
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Norway
Old 06-16-2004 , 19:24  
Reply With Quote #10

This plugin uses channel 1. Its not intended for "public" servers but for devs that want to find a good posision to place their hud message
EKS is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:54.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode