Raised This Month: $75 Target: $400
 18% 

[ANY] Quick Map Rotation


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
Teki
Junior Member
Join Date: Oct 2010
Location: France
Plugin ID:
3342
Plugin Version:
0.4
Plugin Category:
Server Management
Plugin Game:
Any
Plugin Dependencies:
    Servers with this Plugin:
    3 
    Plugin Description:
    This plugin will change the map if there is not enough real players on the server.
    Old 11-01-2012 , 22:30   [ANY] Quick Map Rotation
    Reply With Quote #1

    Description :
    This plugin will change map every X minutes when there is not enough real players on the server.
    It can also run an alternate mapcycle on empty server.
    Only tested with CS:GO, but this should work with any other mods (told me if not !).

    CVARs :
    sm_qmr_version - Version of Quick Map Rotation. Current: 0.4
    sm_qmr_enable - (1)Enable or (0)Disable Quick Map Rotation. Default: 1
    sm_qmr_timelimit - Time in minutes before changing map when no one is on the server. Default: 10
    sm_qmr_player_quota - Number of players needed to cancel anticipated change map. Default: 1
    sm_qmr_mapcycle_enabled - (1)Enable or (0)Disable managed mapcycle on empty server. Default: 0
    sm_qmr_mapcycle - List of maps delimited by comas.

    Example :
    sm_qmr_timelimit 15
    sm_qmr_player_quota 2
    sm_qmr_mapcycle_enabled 1
    sm_qmr_mapcycle "de_dust2,de_nuke"


    Changelog :
    v0.1 - First release
    v0.2 - Fixed timer issues, added a check for players just before change map.
    v0.3 - Added a cvar to set a mapcycle to run on empty server and a cvar to enable this functionality
    v0.4 - Fix wrong changemap message when managed mapcycle is disabled.


    Download v0.4:
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (quick_map_rotate.sp - 1026 views - 5.9 KB)
    __________________
    "There are more things in heaven and earth, Horatio,
    Than are dreamt of in your philosophy."

    William Shakespeare, The Tragical history of Hamlet

    Last edited by Teki; 11-09-2012 at 11:31. Reason: Plugin Update
    Teki is offline
    SuperLOL
    Junior Member
    Join Date: Oct 2012
    Old 11-01-2012 , 22:38   Re: Quick Map Rotation
    Reply With Quote #2

    Nice done, thanks a lot.
    SuperLOL is offline
    Sheepdude
    SourceMod Donor
    Join Date: Aug 2012
    Location: Chicago
    Old 11-02-2012 , 17:53   Re: Quick Map Rotation
    Reply With Quote #3

    Yuck, server full of players and this plugin reset the map unexpectedly. Really embarassing.
    __________________
    Sheepdude is offline
    Teki
    Junior Member
    Join Date: Oct 2010
    Location: France
    Old 11-06-2012 , 16:45   Re: [ANY] Quick Map Rotation
    Reply With Quote #4

    Updated, should work properly now.
    Teki is offline
    Miss.Xantis
    Senior Member
    Join Date: Oct 2009
    Old 11-07-2012 , 12:19   Re: [ANY] Quick Map Rotation
    Reply With Quote #5

    Works great with CS:GO.

    A seperate Maplist would be nice. Is this possible?
    __________________
    Miss.Xantis is offline
    Sheepdude
    SourceMod Donor
    Join Date: Aug 2012
    Location: Chicago
    Old 11-07-2012 , 15:01   Re: [ANY] Quick Map Rotation
    Reply With Quote #6

    CS:GO server crashes with this plugin.

    I restart the server, join, and change the map right away. Once the new map loads, the server crashes. This happens every time, and it stopped when I removed the plugin.
    __________________
    Sheepdude is offline
    Teki
    Junior Member
    Join Date: Oct 2010
    Location: France
    Old 11-07-2012 , 16:30   Re: [ANY] Quick Map Rotation
    Reply With Quote #7

    Quote:
    Originally Posted by Miss.Xantis View Post
    Works great with CS:GO.

    A seperate Maplist would be nice. Is this possible?
    I'm sorry but i'm not sure what you are meaning, a per map time and player quota configuration ?

    Quote:
    Originally Posted by Sheepdude View Post
    CS:GO server crashes with this plugin.

    I restart the server, join, and change the map right away. Once the new map loads, the server crashes. This happens every time, and it stopped when I removed the plugin.
    I run it on CS:GO servers too.
    Start the server > Connect > Changelevel > Works fine.

    Are you using default cvars values ? Or maybe there is a conflit with another plugin ?

    Last edited by Teki; 11-07-2012 at 16:31.
    Teki is offline
    Sheepdude
    SourceMod Donor
    Join Date: Aug 2012
    Location: Chicago
    Old 11-07-2012 , 17:36   Re: [ANY] Quick Map Rotation
    Reply With Quote #8

    Quote:
    Originally Posted by Teki View Post
    Are you using default cvars values ? Or maybe there is a conflit with another plugin ?
    That's entirely possible. I will do more testing when the server empties.
    __________________

    Last edited by Sheepdude; 11-07-2012 at 22:47.
    Sheepdude is offline
    Sheepdude
    SourceMod Donor
    Join Date: Aug 2012
    Location: Chicago
    Old 11-07-2012 , 22:47   Re: [ANY] Quick Map Rotation
    Reply With Quote #9

    Edit: It does work with a fresh server build and the latest MM:S and SM. I really don't see why it's crashing my other server, it's very bizarre.

    Nope, it is definitely, 100% a problem with the plugin, CS:GO, and switching to a custom map. I ran srcds with nothing but this plugin and changed the level to a custom map, and it's a clear crash. This is with SourceMod 1.5.0 dev 3664 and Metamod Source 1.9.1-hg798. If you can change to a custom map with the plugin loaded and not crash, please let me know what SourceMod and Metamod version you are using.
    __________________

    Last edited by Sheepdude; 11-08-2012 at 13:20.
    Sheepdude is offline
    Teki
    Junior Member
    Join Date: Oct 2010
    Location: France
    Old 11-08-2012 , 07:29   Re: [ANY] Quick Map Rotation
    Reply With Quote #10

    Most of my servs runs with MM 1.9.0 and sourcemod 1.5.0 hg3652 (now hg3683).

    But I've made mi own tests, on a metamod clean install (1.9.0, 1.9.1 hg789) and a clean sourcemod install (1.5.0 hg3652, hg3664, hg3683) the plugin works fine with official and custom maps.

    I don't understand where could be the problem ...

    EDIT : Everything runs on a Debian Squeeze 64bits

    Last edited by Teki; 11-08-2012 at 11:03.
    Teki is offline
    Reply


    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 09:56.


    Powered by vBulletin®
    Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
    Theme made by Freecode