Monthly Target: $400 Donations: $126
 31% 

[TF2] Horsemann Healthbar - 1.3.2, Updated 2012-08-16


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
Powerlord
Oh Ross.
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Plugin ID:
3047
Plugin Version:
1.3.1
Plugin Category:
Fun Stuff
Plugin Game:
Team Fortress 2
Plugin Dependencies:
    Servers with this Plugin:
    36 
    Plugin Description:
    Adds an on-screen healthbar for the Horseless Headless Horsemann
    Old 06-27-2012 , 16:02   [TF2] Horsemann Healthbar - 1.3.2, Updated 2012-08-16
    Reply With Quote #1

    Requires:
    SDKHooks

    Did it ever bug you that Monoculus has a health bar while the Horseless Headless Horsemann doesn't? Especially since get an achievement for killing the HHH with melee weapons?

    Well, worry no more!

    Limitations:
    • Only the first Horsemann spawned controls the health bar.
      • If multiple Horsemann are present, killing the first one will cause the health bar to show the next one's health.
    • If any of Monoculus are present, the Horsemann (menn?) will not control the health bar. This is to avoid an issue where the two fight over control of the health bar, with it reflecting the health of the last one damaged. This fix will be rolled out to Freak Fortress 2 soon, as well.
    • Doesn't work with Be The Horsemann or any other plugin that changes players into the Horsemann.

    There's only one cvar:
    horsemann_healthbar_enabled - 0/1 - default 1 (enabled)

    As far as I can tell, the healthbar correctly disappears when the boss is killed. Let me know if you see differently.

    Edit: Expect this to be more useful if I can get Force Holidays to consistently spawn the Horsemann on cp_manor_event.
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (horsemann_healthbar.sp - 489 views - 4.7 KB)
    File Type: smx horsemann_healthbar.smx (4.5 KB, 892 views)
    __________________
    So long and thanks for all the fish.

    Last edited by Powerlord; 09-06-2012 at 10:52. Reason: Uploaded bugfix version
    Powerlord is offline
    MasterOfTheXP
    Veteran Member
    Join Date: Aug 2011
    Location: Cloudbank
    Old 06-27-2012 , 21:26   Re: [TF2] Horsemann Healthbar
    Reply With Quote #2

    ffffff...yet another thing I was gonna release. I might as well just post my entire scripting folder.

    ...You probably did it better, though, mine was a little buggier than I expected.
    __________________
    Plugins / My Steam / TF2 Sandbox (plugin beta testing!)
    MasterOfTheXP is offline
    Sreaper
    髪を用心
    Join Date: Nov 2009
    Location: Source SDK
    Old 06-27-2012 , 21:29   Re: [TF2] Horsemann Healthbar
    Reply With Quote #3

    Nice plugin. But when I used ent_remove_all headless_hatman the healthbar didn't leave.
    Sreaper is offline
    Powerlord
    Oh Ross.
    Join Date: Jun 2008
    Location: Seduce Me!
    Old 06-27-2012 , 21:30   Re: [TF2] Horsemann Healthbar
    Reply With Quote #4

    Quote:
    Originally Posted by Sreaper View Post
    Nice plugin. But when I used ent_remove_all headless_hatman the healthbar didn't leave.
    Weird, I wonder if that doesn't trigger SDKHooks's OnEntityDestroyed.

    Edit: Oh, wait, I don't actually set it to 0 if no entity is found in the destroy thing... fixing really quick.
    __________________
    So long and thanks for all the fish.

    Last edited by Powerlord; 06-27-2012 at 21:31.
    Powerlord is offline
    Powerlord
    Oh Ross.
    Join Date: Jun 2008
    Location: Seduce Me!
    Old 06-27-2012 , 21:35   Re: [TF2] Horsemann Healthbar
    Reply With Quote #5

    Updated to 1.1 which hopefully fixes the issues where the entity is removed by means other than actually dying.
    __________________
    So long and thanks for all the fish.
    Powerlord is offline
    Sreaper
    髪を用心
    Join Date: Nov 2009
    Location: Source SDK
    Old 06-29-2012 , 04:06   Re: [TF2] Horsemann Healthbar
    Reply With Quote #6

    I tried setting horsemann_healthbar_enabled to 0 while the horseman was active but the health bar didn't disappear. I deleted the horseman after it didn't disappear thinking it needed a respawn to take affect but the health bar just stayed regardless of it being removed. I'm running the latest version.

    Last edited by Sreaper; 06-29-2012 at 04:08.
    Sreaper is offline
    Powerlord
    Oh Ross.
    Join Date: Jun 2008
    Location: Seduce Me!
    Old 06-29-2012 , 10:44   Re: [TF2] Horsemann Healthbar
    Reply With Quote #7

    Quote:
    Originally Posted by Sreaper View Post
    I tried setting horsemann_healthbar_enabled to 0 while the horseman was active but the health bar didn't disappear. I deleted the horseman after it didn't disappear thinking it needed a respawn to take affect but the health bar just stayed regardless of it being removed. I'm running the latest version.
    Yeah, I don't think I added the code to make it disappear if you disable the plugin while the Horsemann is still out. I'll fix that shortly.

    Edit: And by shortly, I meant "less than 5 minutes". See attachment.
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (horsemann_healthbar.sp - 231 views - 3.9 KB)
    File Type: smx horsemann_healthbar.smx (4.2 KB, 95 views)
    __________________
    So long and thanks for all the fish.

    Last edited by Powerlord; 06-29-2012 at 10:53.
    Powerlord is offline
    Powerlord
    Oh Ross.
    Join Date: Jun 2008
    Location: Seduce Me!
    Old 07-03-2012 , 11:31   Re: [TF2] Horsemann Healthbar - 1.2, Updated 2012-06-29
    Reply With Quote #8

    I spotted a typo that would cause the healthbar to track incorrectly if multiple Monoculus were spawned and one was killed. I used a - where I wanted an =. Whoops. Here's 1.2.1 which fixes that bug.
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (horsemann_healthbar.sp - 231 views - 3.9 KB)
    File Type: smx horsemann_healthbar.smx (4.2 KB, 85 views)
    __________________
    So long and thanks for all the fish.

    Last edited by Powerlord; 07-03-2012 at 11:31.
    Powerlord is offline
    Powerlord
    Oh Ross.
    Join Date: Jun 2008
    Location: Seduce Me!
    Old 07-03-2012 , 11:49   Re: [TF2] Horsemann Healthbar - 1.2.1, Updated 2012-07-03
    Reply With Quote #9

    1.3.0 Released

    Adds compatibility with the Freak Fortress 2 healthbar. Doesn't require any additional files to compile, though.
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (horsemann_healthbar.sp - 230 views - 4.6 KB)
    File Type: smx horsemann_healthbar.smx (4.5 KB, 99 views)
    __________________
    So long and thanks for all the fish.
    Powerlord is offline
    Powerlord
    Oh Ross.
    Join Date: Jun 2008
    Location: Seduce Me!
    Old 07-03-2012 , 21:46   Re: [TF2] Horsemann Healthbar - 1.3.0, Updated 2012-07-03
    Reply With Quote #10

    1.3.1 Released

    Stops trying to recreate the healthbar class when TF2 destroys it on map end (it auto-creates it the next map).
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (horsemann_healthbar.sp - 248 views - 4.6 KB)
    File Type: smx horsemann_healthbar.smx (4.5 KB, 134 views)
    __________________
    So long and thanks for all the fish.

    Last edited by Powerlord; 07-03-2012 at 21:55.
    Powerlord is offline
    Reply


    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 12:46.


    Powered by vBulletin®
    Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
    Theme made by Freecode