Raised This Month: $75 Target: $400
 18% 

[L4D2] Gas Cans


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
disawar1
AlliedModders Donor
Join Date: Aug 2011
Location: Russian
Plugin ID:
3042
Plugin Version:
1.0
Plugin Category:
Gameplay
Plugin Game:
Left 4 Dead
Plugin Dependencies:
    Servers with this Plugin:
    4 
    Plugin Description:
    Increases the limit of gascans in l4d2
    Old 06-24-2012 , 20:00   [L4D2] Gas Cans
    Reply With Quote #1


    Click image for larger version

Name:	2012-06-26_00002.jpg
Views:	1962
Size:	80.8 KB
ID:	105624Click image for larger version

Name:	2012-06-27_00001.jpg
Views:	2036
Size:	93.6 KB
ID:	105626Click image for larger version

Name:	Versus Testing - Scoring System.jpg
Views:	1622
Size:	81.3 KB
ID:	105532Click image for larger version

Name:	Co-op Testing - With players.jpg
Views:	1742
Size:	87.6 KB
ID:	105531
    Description
    This plugin increases the limit of gascans on the final maps c1m4 The Atrium and c6m3 The Passing

    About
    Another plugin for servers with 4++ survivors
    You can use GS plugin in VS and CO-OP gamemodes
    GS plugin does not "break" Versus scoring system!

    Console Variable
    "l4d2_gascan_version", "L4D2 Gas Can plugin version"
    "l4d2_gascan_enable", "1", "Enable / Disable plugin"

    Сommands
    • !gascanme - Create and save gascan to file by client origin
    • !gascans - Load all gascans from file
    • !gasinput - Toggle ON / OFF scavenge glows to all gascans
    • !teletoent - Developer cmd teleport to any entity

    How to use
    1. Place gascans where you need
    2. Restart the map
    3. Have fun!

    How to continue with the last saved
    You should load gascans from the file by !gascans command then you can continue create new cans

    How to delete this mod
    You can disable it with convar but plugin will still stimulate part of the vscript which is responsible for collecting cans.
    That's why I highly recommend that you delete mod (vpk file and plugin) if you do not use it. Now this work will be to execute through Valve scripts and not via plugin

    Installation
    Mod consists of two parts plugin and addon one does not work without the other!
    Put the l4d2_gascans.vpk file into your servers ...\left4dead2\addons
    Compile source code and put the .smx file into your servers ...\left4dead2\addons\sourcemod\plugins

    Note
    Some help for Russian speaking forum members you can find inside plugin
    Attached Files
    File Type: zip l4d2_GasCans.zip (7.7 KB, 966 views)
    __________________
    disawar1 aka raziEiL on: Sourcemod, GitHub, Bitbucket, DeviantArt
    > Grokking Algorithms!

    Last edited by disawar1; 08-15-2018 at 21:39. Reason: remove missing images
    disawar1 is offline
    johnng0102
    Member
    Join Date: Jun 2012
    Location: HK
    Old 07-12-2012 , 02:02   Re: [L4D2] Gas Cans
    Reply With Quote #2

    this plugin admend for other maps ? thanks

    sorry for my bad english.
    johnng0102 is offline
    disawar1
    AlliedModders Donor
    Join Date: Aug 2011
    Location: Russian
    Old 07-12-2012 , 11:20   Re: [L4D2] Gas Cans
    Reply With Quote #3

    You mean addons some custom maps? Nope
    __________________
    disawar1 aka raziEiL on: Sourcemod, GitHub, Bitbucket, DeviantArt
    > Grokking Algorithms!
    disawar1 is offline
    Visual77
    Veteran Member
    Join Date: Jan 2009
    Old 07-12-2012 , 11:49   Re: [L4D2] Gas Cans
    Reply With Quote #4

    So this just adds more gascans to the map but dosn't increase the gas can limit needed for the vechicle to start?
    Visual77 is offline
    disawar1
    AlliedModders Donor
    Join Date: Aug 2011
    Location: Russian
    Old 07-12-2012 , 12:09   Re: [L4D2] Gas Cans
    Reply With Quote #5

    Trick in that it increases the limit of cans needed to start vehicle
    __________________
    disawar1 aka raziEiL on: Sourcemod, GitHub, Bitbucket, DeviantArt
    > Grokking Algorithms!
    disawar1 is offline
    alexip121093
    Senior Member
    Join Date: Dec 2009
    Location: Hong Kong
    Old 07-12-2012 , 19:40   Re: [L4D2] Gas Cans
    Reply With Quote #6

    maybe you can add an option.
    They dont need to pour all the additional gas cans , but just some.... like a percentage cvar or something
    __________________
    alexip121093 is offline
    Send a message via MSN to alexip121093
    johnng0102
    Member
    Join Date: Jun 2012
    Location: HK
    Old 07-13-2012 , 01:01   Re: [L4D2] Gas Cans
    Reply With Quote #7

    thanks. Hope future version can do it.
    johnng0102 is offline
    Zbeer
    SourceMod Donor
    Join Date: Aug 2010
    Old 08-06-2012 , 10:22   Re: [L4D2] Gas Cans
    Reply With Quote #8

    Amazing. Using 30 gallons and works great (almost).

    Well, I'm using this plugin along with Force Mission Changer.
    When the campaign ends and the map is changed, the players are forever stuck with a black screen or then seeing the poster of the next campaign.
    This happens in the Dead Center as in The Passing.
    Can you fix this?
    Thanks!
    Zbeer is offline
    disawar1
    AlliedModders Donor
    Join Date: Aug 2011
    Location: Russian
    Old 08-10-2012 , 06:47   Re: [L4D2] Gas Cans
    Reply With Quote #9

    I have not had anything like this with gs plugin. Black screen usually happens when the server sends files to clients. I did not add anything to downloadables table because this addon should be only in server-side. Open the console and look, those messages are written in green text, if it so then clear list of downloadable files. Maybe some plugin "eat" server CPU at OnClientDisconnect, OnMapEnd etc and u have a black screen. Uhm If it's fmc fail use this ACS
    __________________
    disawar1 aka raziEiL on: Sourcemod, GitHub, Bitbucket, DeviantArt
    > Grokking Algorithms!
    disawar1 is offline
    johnng0102
    Member
    Join Date: Jun 2012
    Location: HK
    Old 03-25-2013 , 01:08   Re: [L4D2] Gas Cans
    Reply With Quote #10

    dear disawar1

    your plugin any update version ? In c1m4 i set over 20 gascans when 13 completed then the survior can escape. My game version just up to 2121 (before 2102 version no this problem). many thanks.
    johnng0102 is offline
    Reply


    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 09:53.


    Powered by vBulletin®
    Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
    Theme made by Freecode