Monthly Target: $400 Donations: $277
 69% 

Team Balancer by Low Frags v4.0 [+CSDM Support]


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
c3ko
Member
Join Date: Jul 2010
Old 12-22-2011 , 09:10   Re: Team Balancer by Low Frags v2.0 [+CSDM support]
Reply With Quote #11

This plugin dont work right. From the beggining it worked fine, but now i see that for example terrorist are 6, Counter terrorists are 3 and the plugin transfers Counter terrorist to terrorist and terrorists become 7 to 2 counter terrorist. Can you see where is the problem ?
__________________
c3ko is offline
kp3t3h
Senior Member
Join Date: Feb 2011
Old 12-22-2011 , 09:31   Re: Team Balancer by Low Frags v2.0 [+CSDM support]
Reply With Quote #12

there is autobalance from cs itself, and does the same thing the plugin does
transfering the player with lowest score to the other team
kp3t3h is offline
c3ko
Member
Join Date: Jul 2010
Old 12-22-2011 , 12:32   Re: Team Balancer by Low Frags v2.0 [+CSDM support]
Reply With Quote #13

Quote:
Originally Posted by kp3t3h View Post
there is autobalance from cs itself, and does the same thing the plugin does
transfering the player with lowest score to the other team
I need it for CSDM.
__________________
c3ko is offline
claudiuhks
Yam Inside®™℠
Join Date: Jan 2010
Location: At home FFS
Old 04-21-2012 , 12:01   Re: Team Balancer by Low Frags v2.0 [+CSDM support]
Reply With Quote #14

Quote:
Originally Posted by Arkshine View Post
Use pcvar. It's a requirement.
Done!
That's it. Plugin has been updated to the third version.
__________________

Last edited by claudiuhks; 04-21-2012 at 12:01.
claudiuhks is offline
Send a message via MSN to claudiuhks Send a message via Yahoo to claudiuhks Send a message via Skype™ to claudiuhks
Old 04-21-2012, 12:13
BadJoke
This message has been deleted by asherkin. Reason: Spam.
pacheco
Senior Member
Join Date: Jul 2011
Old 04-21-2012 , 20:51   Re: Team Balancer by Low Frags v3.0 [+CSDM support]
Reply With Quote #15

Nice Nice!
__________________

pacheco is offline
SERIOUS_IKA
Junior Member
Join Date: Mar 2010
Old 04-24-2012 , 00:37   Re: Team Balancer by Low Frags v3.0 [+CSDM support]
Reply With Quote #16

admins_immunity ?
BALANCE_IMMUNITY

Another, the conflict comes mp_autoteambalance 0?
SERIOUS_IKA is offline
claudiuhks
Yam Inside®™℠
Join Date: Jan 2010
Location: At home FFS
Old 04-24-2012 , 19:50   Re: Team Balancer by Low Frags v3.0 [+CSDM support]
Reply With Quote #17

Updated to version 4.
Added a new console variable to set flag for immune admins.

Quote:
Originally Posted by SERIOUS_IKA View Post
admins_immunity ?
BALANCE_IMMUNITY

Another, the conflict comes mp_autoteambalance 0?
There are no conflicts between mp_autoteambalance and this plugin.
__________________
claudiuhks is offline
Send a message via MSN to claudiuhks Send a message via Yahoo to claudiuhks Send a message via Skype™ to claudiuhks
Carlosx
New Member
Join Date: Feb 2012
Location: n/a
Old 04-25-2012 , 08:06   Re: Team Balancer by Low Frags v4.0 [+CSDM support]
Reply With Quote #18

oh, I'm glad you started the script again
Carlosx is offline
SERIOUS_IKA
Junior Member
Join Date: Mar 2010
Old 04-25-2012 , 08:58   Re: Team Balancer by Low Frags v3.0 [+CSDM support]
Reply With Quote #19

Quote:
Originally Posted by claudiuhks View Post
Updated to version 4.
Added a new console variable to set flag for immune admins.
Thanks for the update
SERIOUS_IKA is offline
claudiuhks
Yam Inside®™℠
Join Date: Jan 2010
Location: At home FFS
Old 05-03-2012 , 05:17   Re: Team Balancer by Low Frags v2.0 [+CSDM support]
Reply With Quote #20

Quote:
Originally Posted by Arkshine View Post
Use pcvar. It's a requirement.
I'm confused

What exactly do you mean with use pcvar?
When you wrote this message, my plugin didn't have any console variable. It just used iMyNum = get_cvar_num( "csdm_enabled" ).

So, what exactly should I understand? I don't have to use get_cvar_num( "" ) and I should use hMyHandle = get_cvar_pointer( "" ) then iMyNum = get_pcvar_num( hMyHandle )?

Now I added a few console variables if this was required. But I'm still confused about this.

Now I'm using:

PHP Code:
new hMyHandle get_cvar_pointer"" );
if( 
hMyHandle )
  new 
iMyNum get_pcvar_numhMyHandle ); 
But I really want to use this instead:

PHP Code:
new iMyNum get_cvar_num"csdm_enabled" ); 
__________________
claudiuhks is offline
Send a message via MSN to claudiuhks Send a message via Yahoo to claudiuhks Send a message via Skype™ to claudiuhks
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:48.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode