Monthly Target: $400 Donations: $325
 81% 

[HLDS] Server doesnt shows up


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
DC32
Member
Join Date: Jun 2010
Old 04-06-2012 , 10:25   Re: [HLDS] Server doesnt shows up
Reply With Quote #11

Ok, i did as u did with the binaries, still not showing in the list.

Ports are open, (PFPORTCHECKER SAID)
Firewalls are disabled
Internet aint to bad to have it, (FORUM SAID)
DC32 is offline
3volution
Junior Member
Join Date: Jun 2006
Old 04-07-2012 , 03:25   Re: [HLDS] Server doesnt shows up
Reply With Quote #12

From my experience and everything I could search on the matter, if you have HLDS on the same computer as Steam, it will never show up on the server browser or accept setmaster commands for more than one server restart...

Your best bet if you want to get listed on the server browser is to simply run the server on a different computer than the one you play on. Anything other than that seems to be only a temporary fix that will undo itself fairly quickly.
3volution is offline
DC32
Member
Join Date: Jun 2010
Old 04-07-2012 , 13:46   Re: [HLDS] Server doesnt shows up
Reply With Quote #13

Quote:
Originally Posted by 3volution View Post
From my experience and everything I could search on the matter, if you have HLDS on the same computer as Steam, it will never show up on the server browser or accept setmaster commands for more than one server restart...

Your best bet if you want to get listed on the server browser is to simply run the server on a different computer than the one you play on. Anything other than that seems to be only a temporary fix that will undo itself fairly quickly.
OH GOD THANK YOU!
DC32 is offline
DC32
Member
Join Date: Jun 2010
Old 04-10-2012 , 12:14   Re: [HLDS] Server doesnt shows up
Reply With Quote #14

What about if i only have my own PC to run it on?

gaming pc, ive adjust the servers properties so it wont lagg due to im playing on pc and shit and blabla.

does it work to fix?
DC32 is offline
alexan
Senior Member
Join Date: Mar 2009
Old 04-30-2012 , 16:25   Re: [HLDS] Server doesnt shows up
Reply With Quote #15

Check out my new hlds video!

http://www.youtube.com/watch?v=RxY5obioeds&feature=plcp
alexan is offline
AlienToThis
Junior Member
Join Date: Dec 2012
Old 12-24-2012 , 10:28   Re: [HLDS] Server doesnt shows up
Reply With Quote #16

I did host a server once and played from the same computer. the server did show up in the server list and i had added it to favourites by external ip +port. it also showed on the lan with the internal ip.
i dont know how i did that back then ;-)
But even so because i played from the same computer i caused lagg,
So that would be the biggest reason not to host your server from the same computer you play on.
even if you play on different computers, it might be that you cant see your server in the list because you play under the same external ip. but other people could see your server and even if you cant see it if you can add your server to gametracker then you port forwarded correctly and your server is in the serverlist!
Even if you cant see it!!
AlienToThis is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 17:30.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode