Monthly Target: $400 Donations: $32
 8% 

Stripper:Source (Updated 2011-04-15)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Chronic1
SourceMod Donor
Join Date: Jun 2011
Old 02-05-2012 , 16:41   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #891

Can someone show me how to remove all the pills from the saferoom?
__________________
Chronic1 is offline
Marcus101RR
Veteran Member
Join Date: Aug 2009
Location: Florida, Tampa
Old 02-22-2012 , 15:23   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #892

Anyone have L4D1 Stripper Maps? I like to find a good pro-style map layout.
__________________
Marcus101RR is offline
Send a message via AIM to Marcus101RR Send a message via Skype™ to Marcus101RR
blue zebra
BANNED
Join Date: Jun 2010
Old 02-24-2012 , 08:37   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #893

Hi.
Anyone can help me?
I try remove the junk parts from the ground is CSS and de_dust2.
Some parts removed, some parts not. What i do wrongly?
My de_dust2.cfg:
Code:
remove:
{
"model"    "models/props_junk/garbage_metalcan002a.mdl"
}
remove:
{
"model"    "models/props_junk/garbage_milkcarton002a.mdl"
}
remove:
{
"model"    "models/props_junk/garbage_plasticbotle001a.mdl"
}
remove:
{
"model"    "models/props_junk/garbage_plasticbucket001a.mdl"
}
remove:
{
"model"    "models/props_junk/garbage_PlasticCrate01a.mdl"
}
remove:
{
"model"    "models/props_vehicles/carparts_axel01a.mdl"
}
remove:
{
"model"    "models/props_vehicles/tire001c_car.mdl"
}
"model" "models/props_vehicles/carparts_axel01a.mdl" - removed
"model" "models/props_vehicles/tire001c_car.mdl" - not removed

But when is use this, all junk parts and all two unwanted car parts removed. Nothing others.
Cars not:
Code:
remove:
{
"model"    "/.*props_junk.*/"
}
remove:
{
"model"    "/.*props_vehicles.*/"
}

Last edited by blue zebra; 02-24-2012 at 08:47.
blue zebra is offline
davidov
Member
Join Date: Oct 2011
Old 03-02-2012 , 17:55   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #894

Does someone make it work on his cs:s linux server to remove hostages on cs_ map?
The plugin is loaded but It doesn't remove any hostage on mine...
Code:
filter:
{
"classname" "/prop_physics.*/"
"classname" "hostage_entity"
"classname" "/.*bomb.*/"
}
davidov is offline
Zolga
New Member
Join Date: Sep 2007
Old 03-03-2012 , 14:26   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #895

Quote:
Originally Posted by davidov View Post
Does someone make it work on his cs:s linux server to remove hostages on cs_ map?
The plugin is loaded but It doesn't remove any hostage on mine...
Code:
filter:
{
"classname" "/prop_physics.*/"
"classname" "hostage_entity"
"classname" "/.*bomb.*/"
}
Just try
Code:
filter: 
{ 
"classname" "hostage_entity" 
}
or
Code:
filter: 
{ 
"classname" "hostage_entity" 
}
{
"classname" "/.*bomb.*/"
}
{
"classname" "/prop_physics.*/"
}

Last edited by Zolga; 03-03-2012 at 14:32.
Zolga is offline
davidov
Member
Join Date: Oct 2011
Old 03-04-2012 , 04:30   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #896

Quote:
Originally Posted by Zolga View Post
Just try
Code:
filter: 
{ 
"classname" "hostage_entity" 
}
or
Code:
filter: 
{ 
"classname" "hostage_entity" 
}
{
"classname" "/.*bomb.*/"
}
{
"classname" "/prop_physics.*/"
}
It works now!

Big thanks.
davidov is offline
AlfredSpain
Senior Member
Join Date: Oct 2010
Old 03-08-2012 , 06:06   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #897

Anyone know because I work?


I followed the installation from 0.

Metamod 1.8.7

Linux server.

Unzip all the server reboot ... leave the examples that comes by default but for example in the dust map does not change anything.
AlfredSpain is offline
AlfredSpain
Senior Member
Join Date: Oct 2010
Old 03-09-2012 , 07:33   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #898

yES, wORK!!

I have a doubt ...

I created a config for the map de_catalane_b5

filter:
{
"classname" "/ prop_physics. * /"
}


http://www.gamebanana.com/css/maps/46323

http://wizard.gamebanana.com/img/ss/maps/99530.jpg

With that it remove all the explosive barrels on the map there ...

The fact is that if you should be shot where the barrel ... exploits, but the barrel is not.

: S

Is total fix this?


Edit: SOLVED

Last edited by AlfredSpain; 04-05-2012 at 07:24.
AlfredSpain is offline
AlfredSpain
Senior Member
Join Date: Oct 2010
Old 04-05-2012 , 07:27   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #899

You can move the bomb site a or b?

For example, in de_dust to plant the bomb on the base of the points t, and remove default pump.

This is posible?
AlfredSpain is offline
AlfredSpain
Senior Member
Join Date: Oct 2010
Old 04-11-2012 , 14:55   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #900

how to remove all barrels?
AlfredSpain is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:26.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode