Raised This Month: $59 Target: $400
 14% 

Client Plugin Lister v0.1


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:   General Purpose        Approver:   Geesu (62)
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 09-27-2005 , 18:41   Client Plugin Lister v0.1
Reply With Quote #1

Client Plugin Lister v0.1 - by v3x

Description:
This is just like the server command "amxx list" but this allows you to let your players view them in their own console.

Commands:
say /plugins

A message will come up in chat telling the player about the command anyhow.

Example:
Quote:
[1] - admincmd.amxx | Admin Commands | 1.60 | AMXX Dev Team | running

[2] - adminhelp.amxx | Admin Help | 1.60 | AMXX Dev Team | running

[3] - multilingual.amxx | Multi-Lingual System | 1.60 | AMXX Dev Team | running

[4] - menufront.amxx | Menus Front-End | 1.60 | AMXX Dev Team | running

[5] - cmdmenu.amxx | Commands Menu | 1.60 | AMXX Dev Team |
Note: It will list ALL of your plugins, not just the first 5

Notes:
I highly suggest you don't use the MOTD option because it may not load all of the plugins in it.
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (amx_listplugins.sma - 1776 views - 2.6 KB)
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
d4rkst4r
Senior Member
Join Date: Jul 2005
Old 09-27-2005 , 18:43  
Reply With Quote #2

im kinda confused at what it purpose is
d4rkst4r is offline
Xanimos
Veteran Member
Join Date: Apr 2005
Location: Florida
Old 09-27-2005 , 18:43  
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by v3x
Notes:
I highly suggest you don't use the MOTD option because it may not load all of the plugins in it.
Well maybe you shouldnt post till you get that fixed....but wait your a plugin whore.

HAHAAHAHAAAHAHAHAHA
Good work for a small plugin.
Xanimos is offline
Send a message via AIM to Xanimos Send a message via MSN to Xanimos
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 09-27-2005 , 18:46  
Reply With Quote #4

Yeahhh!

It was something I whipped up quick. It is off by default anyway.
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
Extremeone
Senior Member
Join Date: Jan 2005
Old 09-27-2005 , 19:12  
Reply With Quote #5

ummmmmmmmmm.....
amx_plugins <--------Whats wrong wit using that?????
Extremeone is offline
Xanimos
Veteran Member
Join Date: Apr 2005
Location: Florida
Old 09-27-2005 , 19:13  
Reply With Quote #6

this is for clients to use.
Xanimos is offline
Send a message via AIM to Xanimos Send a message via MSN to Xanimos
Extremeone
Senior Member
Join Date: Jan 2005
Old 09-27-2005 , 19:16  
Reply With Quote #7

i was under the impression clients can use that..............
i use it all the time when im connected to my clans server...........
Extremeone is offline
Xanimos
Veteran Member
Join Date: Apr 2005
Location: Florida
Old 09-27-2005 , 19:18  
Reply With Quote #8

Code:
  register_concmd("amx_plugins","cmdPlugins",ADMIN_ADMIN)
Nope for admins only.....for this all you really had to do was change ADMIN_ADMIN to 0
Xanimos is offline
Send a message via AIM to Xanimos Send a message via MSN to Xanimos
scriptyboy
BANNED
Join Date: Sep 2005
Old 09-27-2005 , 19:20  
Reply With Quote #9

what suicid3 means is change

Code:
register_concmd("amx_plugins","cmdPlugins",ADMIN_ADMIN)
to

Code:
register_concmd("amx_plugins","cmdPlugins",0)
that way admins and regular users can use the command.
scriptyboy is offline
Extremeone
Senior Member
Join Date: Jan 2005
Old 09-27-2005 , 19:26  
Reply With Quote #10

Quote:
Originally Posted by Suicid3
Code:
  register_concmd("amx_plugins","cmdPlugins",ADMIN_ADMIN)
Nope for admins only.....for this all you really had to do was change ADMIN_ADMIN to 0
huh......thats really weird.....
ohhh well.......wutever

Quote:
Originally Posted by boadmin
what suicid3 means is change

Code:
register_concmd("amx_plugins","cmdPlugins",ADMIN_ADMIN)
to

Code:
register_concmd("amx_plugins","cmdPlugins",0)
that way admins and regular users can use the command.
that was comepletly useless.....
y did you post that?
ugh
i knew exactly what he meant
Extremeone is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:47.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode