Raised This Month: $87 Target: $400
 21% 

Double Jump


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
paegus
Senior Member
Join Date: Nov 2004
Location: Extreme low earth orbit
Old 06-06-2010 , 09:45   Re: Double Jump
Reply With Quote #21

Quote:
Originally Posted by cybersquare420 View Post
would it be too big a deal to add an admin flag?... this would make a good donator/VIP perk for our community servers
&
Quote:
Originally Posted by esquenoas View Post
Hey man this is cool, can you make it for admin only please? Salutes, esquenoas.
Quite possible. and i will if i can find the time/motivation. otherwise someone else is more than welcome to...

Quote:
Originally Posted by Dennis3090 View Post
For what Game/Mod is this Double Jump Plugin/script ?
Cause i own a Half Life 2 Deathmatch Roleplay Server and i want doublejump on it.

greets,

Dennis
as far as i'm aware it's mod unspecific.
__________________
Live and learn or die and teach by example.
Plugins Mine | Hidden:SourceMod
paegus is offline
Nuclear_Suspect
Member
Join Date: Oct 2009
Old 06-07-2010 , 05:06   Re: Double Jump
Reply With Quote #22

I can confirm that it runs flawless on the HL2M mod 'Zombie Master'

So great work, and its VERY nice to see a plugin which have configurable settings right off the bat.
Nuclear_Suspect is offline
Black Haze
BANNED
Join Date: Sep 2008
Location: Hamsterdam
Old 08-21-2010 , 10:35   Re: Double Jump
Reply With Quote #23

Any word on the PlayerRunCmd?
This plugin is seriously lagging the living shit out of my server because of all the OnGameFrames (tbh this plugin and the parachute plugin together), but it's too brilliant to kick out
Black Haze is offline
cybersquare420
Veteran Member
Join Date: Nov 2008
Old 08-21-2010 , 10:48   Re: Double Jump
Reply With Quote #24

add "sv_max_usercmd_future_ticks 100" to your server.cfg

then use KAC or something else to fight speed hacks.

this should help... you can tweak the value to the best for your hardware and connection... etc

hope that helps

edit: like the site... im not bad with php if you need any help i may be able to give a bit...
__________________
cybersquare420 is offline
Black Haze
BANNED
Join Date: Sep 2008
Location: Hamsterdam
Old 08-21-2010 , 11:09   Re: Double Jump
Reply With Quote #25

Quote:
Originally Posted by cybersquare420 View Post
add "sv_max_usercmd_future_ticks 100" to your server.cfg

then use KAC or something else to fight speed hacks.

this should help... you can tweak the value to the best for your hardware and connection... etc

hope that helps

edit: like the site... im not bad with php if you need any help i may be able to give a bit...
You sir, are my new hero! I'd test it right away, but the Parachute GG server is in severe downtime right now (as in: since last dedi restart it won't come back online, gonna reinstall it first), but I'll let you know how it worked out!

About the PHP, it'd be a real help if you could give me some pointers, I use IIS and ASP.NET myself for work, and I just can't figure out this PHP. I've updated it to some new version (not the latest since it doesn't work with vbulletin, but the one before), and now it won't render anything. At all. As far as I figured out it's most likely some setting in php.ini. I've PMd you my steam details, would be a huge help if you added me!
Black Haze is offline
freanky
Member
Join Date: May 2010
Old 10-15-2011 , 10:31   Re: Double Jump
Reply With Quote #26

Hello,

I would put a flag on a plugin but its not working. The plug on its sm_doublejump, I want only admins (flags''o'') have access to doublejump not the player. In admins_override.cfg (SourceMod) I board added: "sm_doublejump" "o" but its not working .. how set a flag ?
freanky is offline
paegus
Senior Member
Join Date: Nov 2004
Location: Extreme low earth orbit
Old 10-15-2011 , 15:52   Re: Double Jump
Reply With Quote #27

it's been a while since i coded for sourcemod but something like...

Code:
...
if (
	IsClientInGame(i) &&				// is in the game
	IsPlayerAlive(i)					// is alive
	&& GetUserAdmin (i) != INVALID_ADMIN_ID	// is an ADMIN
) {...
in the OnGameFrame call?

but surely someone's written a better plugin for this with a newer SourceMod version?
__________________
Live and learn or die and teach by example.
Plugins Mine | Hidden:SourceMod

Last edited by paegus; 10-15-2011 at 15:55.
paegus is offline
TheAutomatiK
Junior Member
Join Date: Jun 2014
Old 06-15-2014 , 05:03   Re: Double Jump
Reply With Quote #28

sorry me nub in admining servers, just launched my 1st soccerjam server, need this double jump for hte basketball map, where do i put it, im using hte hlds+steamcmd installer for 1.6 and it has the amx folder, so inside there in the "plugins" folder? but all files there have ext .amxx this has .smx, should i change it? i made a copy and made it .amxx, and how do i activate it, do i have to first do some activation at the server console or can i always toggle this from rcon?
TheAutomatiK is offline
paegus
Senior Member
Join Date: Nov 2004
Location: Extreme low earth orbit
Old 06-16-2014 , 02:27   Re: Double Jump
Reply With Quote #29

This is a sourcemod plugin not an amx plugin. They are not at all compatible, sorry.
__________________
Live and learn or die and teach by example.
Plugins Mine | Hidden:SourceMod
paegus is offline
TheAutomatiK
Junior Member
Join Date: Jun 2014
Old 06-18-2014 , 09:10   Re: Double Jump
Reply With Quote #30

oops, sorry, should have checked
TheAutomatiK is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:10.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode