Raised This Month: $66 Target: $400
 16% 

AMX TNT


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:   Fun Stuff        Approver:   EKS (167)
CubicVirtuoso
Senior Member
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Old 08-10-2005 , 12:46   AMX TNT
Reply With Quote #1

AMX_TNT
a request bomb placement plugin

by CubicVirtuoso
August 2005

Thanks to: www.games-fusion.net for the c4 model
C4 model copyright of GamesFusion CS Fusion Pack

core|Greenberet for dynamic permissions

coca for helping me with client_command

This was a requested plugin that I just happened to see on the forums. kungpow333 wanted a TNT plugin where any user could place tnt then explode it as well. The follow plugin does just that. Players can say /placetnt to place tnt then /explodetnt to explode tnt. If this was already done I'm sorry... I'm still new Well enjoy!

Commands:
say /placetnt : Places TNT
say /placetnt <time> : Places TNT that will explode in a certain time in secs
say /explodtnt : Explodes TNT
amx_tnt_adminonly <1/0> : Enables Admin mode only
amx_tnt_maxdmg <value> : Sets max damage up to four numbers
amx_tnt <1/0> : Enable Disable TNT

Need to install amxtnt.mdl as well. File in zip file below. Install to your models directory.

Comments welcome!
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (amx_tnt.sma - 2594 views - 9.5 KB)
File Type: zip amxtnt.zip (40.6 KB, 1982 views)
CubicVirtuoso is offline
Send a message via ICQ to CubicVirtuoso Send a message via AIM to CubicVirtuoso Send a message via MSN to CubicVirtuoso Send a message via Yahoo to CubicVirtuoso
Tupla
Junior Member
Join Date: Aug 2005
Old 08-10-2005 , 15:21  
Reply With Quote #2

Nice !

This is so funny


I have ideas to next version:

amx_tnt_adminonly <1/0>
amx_tnt_maxdmg <1/0>
amx_tnt <1/0> <enable/disable>
__________________
Sry my bad english..
Tupla is offline
CubicVirtuoso
Senior Member
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Old 08-10-2005 , 15:41  
Reply With Quote #3

Very nice ideas I shall add now
CubicVirtuoso is offline
Send a message via ICQ to CubicVirtuoso Send a message via AIM to CubicVirtuoso Send a message via MSN to CubicVirtuoso Send a message via Yahoo to CubicVirtuoso
CubicVirtuoso
Senior Member
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Old 08-10-2005 , 16:47  
Reply With Quote #4

I added the newer version including 3 new commands suggested by Tupla. Thanks Greenberet for the dynamic permissions. Check the original post for updates.

amx_tnt_adminonly <1/0> : Enables Admin mode only
amx_tnt_maxdmg <value> : Sets max damage up to four numbers
amx_tnt <1/0> : Enable Disable TNT

More suggestions are welcome obviously i get things done
CubicVirtuoso is offline
Send a message via ICQ to CubicVirtuoso Send a message via AIM to CubicVirtuoso Send a message via MSN to CubicVirtuoso Send a message via Yahoo to CubicVirtuoso
AzNxGamer215
Junior Member
Join Date: Jun 2005
Old 08-10-2005 , 17:20  
Reply With Quote #5

add a cmd where we can put a timer on it.
AzNxGamer215 is offline
CubicVirtuoso
Senior Member
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Old 08-10-2005 , 17:54  
Reply With Quote #6

I could create a whole new command that creates timed mines.

Edit: I think I will
CubicVirtuoso is offline
Send a message via ICQ to CubicVirtuoso Send a message via AIM to CubicVirtuoso Send a message via MSN to CubicVirtuoso Send a message via Yahoo to CubicVirtuoso
Tupla
Junior Member
Join Date: Aug 2005
Old 08-10-2005 , 21:02  
Reply With Quote #7

YESSS !!
I love this plugin
Everything work and you update it ! So nice !

Edit:
If plant bomb in air it doesnt drop down ? Can you fix this

2 ideas more:

amx_tnt_limit <how many tnt can normal player use>
amx_tnt_plant <how many bomb can plant same time>
__________________
Sry my bad english..
Tupla is offline
Curryking
AMX Mod X German Moderator
Join Date: Jun 2004
Location: 51.22N / 6.77E
Old 08-10-2005 , 22:08  
Reply With Quote #8

And a/some screenshots would be nice. Thx!

Curry
__________________
Full speed - no brakes!
Curryking is offline
CubicVirtuoso
Senior Member
Join Date: Sep 2004
Location: Canada
Old 08-10-2005 , 22:54  
Reply With Quote #9

Alrighty folks you guys asked for it... updates updates here they are.

AzNxGamer215 asked for command that you can put atimer on it. Well I gave you something better!!! I integrated commands! Now you can do both /placetnt which will place a remote bomb... ORRR you can do /placetnt <time> which will put a timed bomb. Both work perfectly. obviously you would replace <time> with the amount of time in seconds you want it on the ground.

As per other updates that people are asking for the next version will yes include Tuplas fix where the bomb hangs in the air and his limit... and im not sure about the how many tnts you can plant at one time... I'll have to think about it.

Also I'll post some screenshots but they won't be much.. picture C4 on the ground when you place.. and an explosion when it blows up... how hard is that?
CubicVirtuoso is offline
Send a message via ICQ to CubicVirtuoso Send a message via AIM to CubicVirtuoso Send a message via MSN to CubicVirtuoso Send a message via Yahoo to CubicVirtuoso
AzNxGamer215
Junior Member
Join Date: Jun 2005
Old 08-10-2005 , 23:00  
Reply With Quote #10

nice thanks
AzNxGamer215 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:23.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode