Raised This Month: $182 Target: $400
 45% 

Default Map Changer


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
tigerox
AlliedModders Donor
Join Date: Oct 2008
Location: Canada
Plugin ID:
2023
Plugin Version:
2.5
Plugin Category:
General Purpose
Plugin Game:
Any
Plugin Dependencies:
    Servers with this Plugin:
    81 
    Plugin Description:
    Changes the map to default if the server is empty.
    Old 10-23-2010 , 16:14   Default Map Changer
    Reply With Quote #1

    Default Map Changer

    Description:
    Changes the map to default if the server is empty.

    There are a lot of auto map changers out there but none of them did what I wanted. This is a very simple default map changer with no cvars or timers. Most server operators set their startup map to the servers most common or default map. This plugin uses the server's first start map as the default. If the server empties out the map will be changed back to default.

    Features:
    - Uses your server's first start map as default.
    - Keeps the server from changing maps if mp_timelimit has expired and a player connects.
    - Compatible with SourceTV.
    - Compatible with Counter-Strike: Global Offensive.

    Installation:
    Copy the plugin to your addons/sourcemod/plugins folder and restart the server.

    Changelog:
    Code:
    05/09/12 - Version 2.5
    - Fixed a player count bug related to fake clients.
    
    29/08/12 - Version 2.3
    - Fixed typo which broke version 2.2.
    - Added MIN_PLAYERS define in code for easy modification.
    
    09/08/12 - Version 2.0
    - Improved player counting method.
    - Fixed default map not being set if all players disconnected during a map change.
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (defaultmap.sp - 1176 views - 1.8 KB)
    __________________

    Last edited by tigerox; 09-06-2012 at 03:59. Reason: Version 2.5
    tigerox is offline
    GrO
    Veteran Member
    Join Date: Jun 2010
    Location: Poland
    Old 10-24-2010 , 01:18   Re: Default Map Changer
    Reply With Quote #2

    Simple = good, so good job.

    How long the server must be empty for plugin to change the map? Maybe there should be a Cvar for emptyness time?
    __________________
    GrO is offline
    tigerox
    AlliedModders Donor
    Join Date: Oct 2008
    Location: Canada
    Old 10-24-2010 , 06:15   Re: Default Map Changer
    Reply With Quote #3

    Quote:
    Originally Posted by GrO View Post
    Simple = good, so good job.

    How long the server must be empty for plugin to change the map? Maybe there should be a Cvar for emptyness time?
    There is no time limit. The server is changed back to default as soon as it is empty.
    __________________
    tigerox is offline
    tigerox
    AlliedModders Donor
    Join Date: Oct 2008
    Location: Canada
    Old 10-27-2010 , 07:43   Re: Default Map Changer
    Reply With Quote #4

    Code:
    27-10-10
    
    Small optimization made.
    
    Updated to Version 1.1
    __________________
    tigerox is offline
    bluechester
    AlliedModders Donor
    Join Date: Nov 2008
    Old 10-27-2010 , 10:34   Re: Default Map Changer
    Reply With Quote #5

    Does this work if there are no players, but bots in your server?
    bluechester is offline
    tigerox
    AlliedModders Donor
    Join Date: Oct 2008
    Location: Canada
    Old 10-27-2010 , 10:43   Re: Default Map Changer
    Reply With Quote #6

    Quote:
    Originally Posted by bluechester View Post
    Does this work if there are no players, but bots in your server?
    Yes. It should.
    __________________
    tigerox is offline
    Wylie
    BANNED
    Join Date: Oct 2010
    Old 10-28-2010 , 08:28   Re: Default Map Changer
    Reply With Quote #7

    Quote:
    Originally Posted by tigerox View Post
    Default Map Changer

    Description:
    Changes the map to default if the server is empty.

    There are a lot of auto map changers out there but none of them did what I wanted. This is a very simple default map changer with no cvars or timers. Most server operators set their startup map to the servers most common or default map. This plugin uses the server's first start map as the default. If the server empties out the map will be changed back to default.

    Features:
    - Uses your server's first start map as default.
    - Keeps the server from changing maps if mp_timelimit has expired and a player connects.
    - Changing the map via console, while the server is empty, will temporarily disable the default map switch. (Next time the server is empty it will change to default.)
    - Compatible with SourceTV.

    Installation:
    Copy the plugin to your addons/sourcemod/plugins folder and restart your server.
    I tried to use this Map changer but i didn't understand its settings.Can you guide me?
    Wylie is offline
    tigerox
    AlliedModders Donor
    Join Date: Oct 2008
    Location: Canada
    Old 10-28-2010 , 13:17   Re: Default Map Changer
    Reply With Quote #8

    Quote:
    Installation:
    Copy the plugin to your addons/sourcemod/plugins folder and restart your server.
    There are no settings. It will change to your servers starup map (default map) if the server becomes empty.
    __________________
    tigerox is offline
    hksjun
    Member
    Join Date: May 2010
    Old 10-31-2010 , 02:50   Re: Default Map Changer
    Reply With Quote #9

    Force Mission Changer cant use in same time.if player finish final map always change servers starup map (default map)

    cant auto change next map(have player in server.server is not idel).

    Last edited by hksjun; 10-31-2010 at 04:17.
    hksjun is offline
    tigerox
    AlliedModders Donor
    Join Date: Oct 2008
    Location: Canada
    Old 10-31-2010 , 10:08   Re: Default Map Changer
    Reply With Quote #10

    Quote:
    Originally Posted by hksjun View Post
    Force Mission Changer cant use in same time.if player finish final map always change servers starup map (default map)

    cant auto change next map(have player in server.server is not idel).
    Force Mission Changer also changes the map when the server is empty. I don't see why you would run both of these together. They are not compatible with each other.
    __________________
    tigerox is offline
    Reply


    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 14:36.


    Powered by vBulletin®
    Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
    Theme made by Freecode