Raised This Month: $95 Target: $400
 23% 

Bladez Only by vote (BIGGZ)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   Day of Defeat        Category:   Fun Stuff        Approver:   Johnny got his gun (102)
SidLuke
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: Poland, Chrzanow
Old 04-15-2004 , 13:12   Bladez Only by vote (BIGGZ)
Reply With Quote #1

Happy Knifing!!!
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (dod_bladez_only_by_vote.sma - 2844 views - 3.9 KB)
SidLuke is offline
Send a message via AIM to SidLuke Send a message via MSN to SidLuke
pendragon
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: In a bubble
Old 04-15-2004 , 20:36  
Reply With Quote #2

I dont know if this works for any other plugins... but just in case any one is wondering - this is a DoD specific plugin.
pendragon is offline
Send a message via ICQ to pendragon Send a message via AIM to pendragon Send a message via MSN to pendragon
SidLuke
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: Poland, Chrzanow
Old 04-21-2004 , 19:56  
Reply With Quote #3

yyyyy ? What's wrong with it ? It works for me ...
SidLuke is offline
Send a message via AIM to SidLuke Send a message via MSN to SidLuke
pendragon
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: In a bubble
Old 04-22-2004 , 02:14  
Reply With Quote #4

sorry...stupid me.. plugins should have read mods.


i didnt know if this worked with any other mod other than DoD - that's what i meant.
__________________
pendragon is offline
Send a message via ICQ to pendragon Send a message via AIM to pendragon Send a message via MSN to pendragon
pendragon
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: In a bubble
Old 04-26-2004 , 15:00  
Reply With Quote #5

the plugin works well with its admin command in the console (amx_blades <1,0>) but the say function portion of it which enables the vote brings up a garbled coded part that confuses ppl...

where it should say "Enable Bladez Only Mode?" it reads somethings similiar to "Enable <bunch of code refering to blades here> mode?"

i dont know if the voting portion of it still works or not cause none of my admins want to run the vote portion of it and even when I do have a chance to run it - no one votes cause they dont understand it.

I'm sorry I dont have a better description of the actual vote question but I hardly find time to play on my own servers anymore.
Ill try and get you that specific info soon - just wanted to give you a heads up
__________________
pendragon is offline
Send a message via ICQ to pendragon Send a message via AIM to pendragon Send a message via MSN to pendragon
SidLuke
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: Poland, Chrzanow
Old 04-26-2004 , 16:34  
Reply With Quote #6

DoD Steam or WON ?
SidLuke is offline
Send a message via AIM to SidLuke Send a message via MSN to SidLuke
pendragon
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: In a bubble
Old 04-26-2004 , 16:47  
Reply With Quote #7

DoD Steam
__________________
pendragon is offline
Send a message via ICQ to pendragon Send a message via AIM to pendragon Send a message via MSN to pendragon
Basic
Member
Join Date: Apr 2004
Old 04-26-2004 , 21:53  
Reply With Quote #8

I will gladly test this plugin, this is one of the reasons I have been trying to get amx to work.

If I get a chance I'll DL it and try it out.

I tried it once on AMX and got a compile error but I think sidluke fixed it.

Also, I came across a sniper only plugin, and I actually tweaked it to work on DoD, the only problems were the ability to change class by selecting random, and I want people not to be able to use scope, with out binding all clients mouse2 keys to "kill"

Anything like that for AMX? Let me know if you want to .sma file I used for adminmod on DoD.
Basic is offline
Basic
Member
Join Date: Apr 2004
Old 04-28-2004 , 03:54  
Reply With Quote #9

this seems to be working great so for, only problem is a /votebladez command while enabled that fails, doesnt turn it off.

Is it supposed to or is there a nother /vote command to turn it off?

other than amx_bladez 1/0

Nice work though, could this be done to use snipers only with no scopes allowed and knives?
__________________
#ns-dod

NS| Forums
Basic is offline
Jarrett
Junior Member
Join Date: Apr 2004
Old 04-29-2004 , 02:11  
Reply With Quote #10

Quote:
Sorry, this plugin failed to compile!
You should try notifying the author so they can fix this.
Jarrett is offline
Send a message via AIM to Jarrett
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:09.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode