Raised This Month: $12 Target: $400
 3% 

A little problem with HarbuRPAlpha


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
zukku
Junior Member
Join Date: Nov 2005
Old 12-22-2006 , 13:14   A little problem with HarbuRPAlpha
Reply With Quote #1

First of all. I run a TSRP ( The Specialists RolePlay ) server, running the map mecklenburgV5_A5, running Harbu's roleplay plugins ( Modified by Smokey ).
My server is running fine BUT, when people try robbing the Diner or the Bank they arent getting any money, and they arent glowing blue, red or w/e.
(711/Wawa is fine, no problems there.)
This is a print of the console, what i am getting when people are robbing.

- 00:59:14: [ENGINE] Invalid player 0 (not in-game)
- 00:59:14: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "HarbuRPAlpha.amxx")
- 00:59:14: [AMXX] Run time error 10: native error (native "force_use")
- 00:59:14: [AMXX] [0] HarbuRPAlpha.sma:: robbingstartdinerstart (line 3933)
- 00:59:14: [AMXX] [1] HarbuRPAlpha.sma::robdiner (line 3915)
- 00:59:14: [AMXX] [2] HarbuRPAlpha.sma::rob (line 3643)
- 00:59:14: [AMXX] [3] HarbuRPAlpha.sma::shop_options_actions (line 5340)

I hope someone can help me out here. I've also attached my HarbuRPAlpha.sma.

Oh, and this is the HarbuRPAlpha.sma from [HarbuModV1+Smokey'sModifications+SkillsMOd ETC]
(I've had my server for a long time and havent seen something as this in a long time, there were alot of great stuff in that. Smokey saved me alot of time, Thanks Smokey (: )
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (HarbuRPAlpha.sma - 656 views - 295.5 KB)

Last edited by zukku; 12-24-2006 at 09:15.
zukku is offline
zukku
Junior Member
Join Date: Nov 2005
Old 12-24-2006 , 07:44   Re: A little problem with HarbuRPAlpha
Reply With Quote #2

(Sorry for double posting)

Does anybody got a clue?.. No?
zukku is offline
The Specialist
BANNED
Join Date: Nov 2006
Old 12-24-2006 , 07:49   Re: A little problem with HarbuRPAlpha
Reply With Quote #3

There are common problems when the player isnt in game , maybee try a is_user_alive(id) check .
The Specialist is offline
Send a message via AIM to The Specialist
zukku
Junior Member
Join Date: Nov 2005
Old 12-24-2006 , 08:55   Re: A little problem with HarbuRPAlpha
Reply With Quote #4

I'll do, Thanks.


EDIT: Hmmm, can't seem to find anyone missing. Here is the part of the sma. were its suppost to give the robber money ( What it is not ) I am not sure this is were the failure is.. But maybe you guys could point it out.
Code:
///////////////////////////////////////////////// // Transferring Money from robberies to player //////////////////////////////////////////////// public robaction(id,wallet) {     new origin[3], authid[32], query[256]     get_user_origin(id,origin)     get_user_authid(id,authid,31)     if(whorob711 == id && is_user_alive(id) == 1)     {         // If robber moves too far from register         if(!allowed_npc_distance(id,get_cvar_num("rp_npcid_market")))         {             robbing711naturalend(id)             client_print(id,print_chat,"[RobMOD] You've moved too far from the register, now RUN!^n")         }         // If wallet is full         if((wallet + get_cvar_num( "rp_711_amount" )) > get_cvar_num("rp_walletlimit"))         {             robbing711naturalend(id)             client_print(id,print_chat,"[RobMOD] Your wallet has no more room for more money, now hurry to an atm machine!^n")         }         // Pay the rob         else         {             format( query, 255, "UPDATE money SET wallet=wallet+%i WHERE steamid='%s'", get_cvar_num( "rp_711_amount" ), authid)             dbi_query( dbc, "%s",query)             rob711currentcash -= get_cvar_num( "rp_711_amount" )             robgain711 += get_cvar_num( "rp_711_amount" )         }         if(rob711currentcash <= 0)         {             robbing711naturalend(id)             client_print(id,print_chat,"[RobMOD] You have cleared the register. Now run like hell!^n")         }     }     if(whorobdiner == id && is_user_alive(id) == 1)     {         // If robber moves too far from register         if(!allowed_npc_distance(id,get_cvar_num("rp_npcid_diner")))         {             robbingdinernaturalend(id)             client_print(id,print_chat,"[RobMOD] You've moved too far from the register, now RUN!^n")         }         // If wallet is full         if((wallet + get_cvar_num( "rp_diner_amount" )) > get_cvar_num("rp_walletlimit"))         {             robbingdinernaturalend(id)             client_print(id,print_chat,"[RobMOD] Your wallet has no more room for more money, now hurry to an atm machine!^n")         }         // Pay the rob         else         {             format( query, 255, "UPDATE money SET wallet=wallet+%i WHERE steamid='%s'", get_cvar_num( "rp_diner_amount" ), authid)             dbi_query( dbc, "%s",query)             robdinercurrentcash -= get_cvar_num( "rp_diner_amount" )             robgaindiner += get_cvar_num( "rp_diner_amount" )         }         if(robdinercurrentcash <= 0)         {             robbingdinernaturalend(id)             client_print(id,print_chat,"[RobMOD] You have cleared the register. Now run like hell!^n")         }     }     if(whorobbank == id && is_user_alive(id) == 1)     {         if(!allowed_npc_distance(id,get_cvar_num("rp_npcid_bankone")))         {             robbingbanknaturalend(id)             client_print(id,print_chat,"[RobMOD] You've moved too far from the bank employee, now RUN!^n")         }         if((wallet + get_cvar_num("rp_moneybag_value")) > get_cvar_num("rp_walletlimit"))         {             robbingbanknaturalend(id)             client_print(id,print_chat,"[RobMOD] Your wallet has no more room for money, now hurry and deposit your money!")         }                         else         {             format( query, 255, "UPDATE money SET balance=balance+%i WHERE steamid='%s'", get_cvar_num("rp_bank_amount"), authid)             dbi_query(dbc,"%s",query)             robbankcurrentcash -= get_cvar_num("rp_bank_amount")         }         if(robbankcurrentcash <= 0)         {             robbingbanknaturalend(id)             client_print(id,print_chat,"[RobMOD] You have emptied the banks money! Now RUN FOR YOUR LIFE!^n")         }     }     /*     if(whorobbank == id && is_user_alive(id) == 1)     {         new Float:fbagorigin[3], Float:fbagorigin2[3]         new bagorigin[3], bagorigin2[3]         entity_get_vector(moneybag,EV_VEC_origin,fbagorigin)         entity_get_vector(moneybag2,EV_VEC_origin,fbagorigin2)                 bagorigin[0] = floatround(fbagorigin[0])         bagorigin[1] = floatround(fbagorigin[1])         bagorigin[2] = floatround(fbagorigin[2])         bagorigin2[0] = floatround(fbagorigin2[0])         bagorigin2[1] = floatround(fbagorigin2[1])         bagorigin2[2] = floatround(fbagorigin2[2])         if(get_distance(bagorigin,positionchurch) <= 250.0)         {             entity_set_origin(moneybag,nullorigin)             client_print(id,print_chat,"[RobMod] Moneybag arrived at target! %i added to your balance!^n",get_cvar_num("rp_moneybag_value"))             format( query, 255, "UPDATE money SET balance=balance+%i WHERE steamid='%s'", get_cvar_num("rp_moneybag_value"), authid)             dbi_query(dbc,"%s",query)             nrobags += 1         }         if(get_distance(bagorigin2,positionchurch) <= 200.0)         {             entity_set_origin(moneybag2,nullorigin)             client_print(id,print_chat,"[RobMod] Moneybag arrived at target! %i added to your balance!^n",get_cvar_num("rp_moneybag_value"))             format( query, 255, "UPDATE money SET balance=balance+%i WHERE steamid='%s'", get_cvar_num("rp_moneybag_value"), authid)             dbi_query(dbc,"%s",query)             nrobags += 1         }     }     */     return PLUGIN_HANDLED }

Last edited by zukku; 12-24-2006 at 09:10.
zukku is offline
The Specialist
BANNED
Join Date: Nov 2006
Old 12-24-2006 , 09:19   Re: A little problem with HarbuRPAlpha
Reply With Quote #5

the error says "line 3933" "line 3915" "lin e 3643" "line 5340" . Look at those lines and see what the problem is . I would but this code is way to large to take the time .
The Specialist is offline
Send a message via AIM to The Specialist
zukku
Junior Member
Join Date: Nov 2005
Old 12-24-2006 , 09:22   Re: A little problem with HarbuRPAlpha
Reply With Quote #6

Well, i looked at the lines and couldent find anything wrong. I will post the lines in a min.

EDIT:



Code:
-line 3933 format( query, 255, "UPDATE money SET balance=balance+%i WHERE steamid='%s'",salaryf,authid) -line 3915 result = dbi_query( dbc,"%s", query) -line 3643     pageitems[id] = 0 -line 5340                     jailaction(entid,MAPUSE)
As you may see... It dosent have anything to do with the robbing.. Not what i can see at least.
( Just for saying, i dont have much knowledge with codeing. And please correct me if i am wrong somewere. )

Last edited by zukku; 12-24-2006 at 09:37.
zukku is offline
The Specialist
BANNED
Join Date: Nov 2006
Old 12-24-2006 , 09:29   Re: A little problem with HarbuRPAlpha
Reply With Quote #7

what version of amxmodx are you running ? and when did this start to happen ? I have a feeling it's an outdated amxmodx problem. Alot of times when plugins are released lets say around ver 1.21a , and now are being used at ver 1.76c . The entire structure is changed , functions are moved , bugs are fixed. And one fuunction that was good , now goes "bad". So it would take a porting to the new version.
The Specialist is offline
Send a message via AIM to The Specialist
zukku
Junior Member
Join Date: Nov 2005
Old 12-24-2006 , 09:42   Re: A little problem with HarbuRPAlpha
Reply With Quote #8

I see what you mean... Well, i am running amxmodx 1.75.
And the problem.. Its been there since i began using this harburpalpha file..

Neverless, i will try downloading the new version of Amxmodx. I will replie back when i've done it.
zukku is offline
The Specialist
BANNED
Join Date: Nov 2006
Old 12-24-2006 , 09:52   Re: A little problem with HarbuRPAlpha
Reply With Quote #9

well thats not what I'm saying . How long ago was this plugin made ? If the author hasn't updated the plugin since 1.50 , and your using 1.75 , there Will be some errors . So the plugin itself has to be updated (Although as a beta tester I recommend updating for the hell of it )
The Specialist is offline
Send a message via AIM to The Specialist
zukku
Junior Member
Join Date: Nov 2005
Old 12-24-2006 , 09:55   Re: A little problem with HarbuRPAlpha
Reply With Quote #10

Well, its Smokey's so, i guess he has the same version as i got. He wrote It works on 1.75a..

EDIT: Since he released it, not so long ago.
zukku is offline
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:49.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode