View Single Post
john96dk
Member
Join Date: Oct 2014
Old 06-11-2018 , 12:15   Re: Does not work, items are still the same.
Reply With Quote #4

i got same problem here my list
Quote:
"custom_weapons_v3"
{
"STEAM_1:0:41586948" //john
{
"205"
{
"quality" "9"
"level" "100"

"1" "134 ; 704"
"2" "2027 ; 1"
"3" "2022 ; 1"
"4" "542 ; 1"
"5" "2013 ; 2003"
"6" "2014 ; 4"
"7" "2025 ; 1"
"8" "150 ;1"
"preserve-attributes" "1"
}
"202"
{
"quality" "9"
"level" "100"

"1" "134 ; 704"
"2" "2027 ; 1"
"3" "2022 ; 1"
"4" "542 ; 1"
"5" "2013 ; 2003"
"6" "2014 ; 4"
"7" "2025 ; 1"
"8" "150 ;1"
"preserve-attributes" "1"
}
"200"
{
"quality" "9"
"level" "100"

"1" "134 ; 704"
"2" "2027 ; 1"
"3" "2022 ; 1"
"4" "542 ; 1"
"5" "2013 ; 2003"
"6" "2014 ; 4"
"7" "2025 ; 1"
"8" "150 ;1"
"preserve-attributes" "1"
}
"14"
{
"quality" "9"
"level" "100"

"1" "134 ; 704"
"2" "2027 ; 1"
"3" "2022 ; 1"
"4" "542 ; 1"
"5" "2013 ; 2003"
"6" "2014 ; 4"
"7" "2025 ; 1"
"8" "150 ;1"
"preserve-attributes" "1"
}
"203"
{
"quality" "9"
"level" "100"

"1" "134 ; 704"
"2" "2027 ; 1"
"3" "2022 ; 1"
"4" "542 ; 1"
"5" "2013 ; 2003"
"6" "2014 ; 4"
"7" "2025 ; 1"
"8" "150 ;1"
"preserve-attributes" "1"
}
"208"
{
"quality" "9"
"level" "100"

"1" "134 ; 701"
"2" "2027 ; 1"
"3" "2022 ; 1"
"4" "542 ; 1"
"5" "2013 ; 2003"
"6" "2014 ; 4"
"7" "2025 ; 1"
"8" "150 ;1"
"preserve-attributes" "1"
}
"207"
{
"quality" "9"
"level" "100"

"1" "134 ; 703"
"2" "2027 ; 1"
"3" "2022 ; 1"
"4" "542 ; 1"
"5" "2013 ; 2003"
"6" "2014 ; 4"
"7" "2025 ; 1"
"8" "150 ;1"
"preserve-attributes" "1"
}
"203"
{
"quality" "9"
"level" "100"

"1" "134 ; 703"
"2" "2027 ; 1"
"3" "2022 ; 1"
"4" "542 ; 1"
"5" "2013 ; 2003"
"6" "2014 ; 4"
"7" "2025 ; 1"
"8" "150 ;1"
"preserve-attributes" "1"
}
"211"
{
"quality" "9"
"level" "100"

"1" "134 ; 702"
"2" "2027 ; 1"
"3" "2022 ; 1"
"4" "542 ; 1"
"5" "2013 ; 2003"
"6" "2014 ; 4"
"7" "2025 ; 1"
"8" "150 ;1"
"preserve-attributes" "1"
}
"211"
{
"quality" "9"
"level" "100"

"1" "134 ; 704"
"2" "2027 ; 1"
"3" "2022 ; 1"
"4" "542 ; 1"
"5" "2013 ; 2003"
"6" "2014 ; 4"
"7" "2025 ; 1"
"8" "150 ;1"
"preserve-attributes" "1"
}
}
}
any thing i do wrong

Last edited by john96dk; 06-11-2018 at 12:16.
john96dk is offline