AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   SourceBans / SourceBans++ (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=152)
-   -   Release SourceBans++ (v1.6.3) [Updated: 2018-04-09] (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=263735)

Sarabveer 01-15-2016 21:52

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.3) [Updated: 2015-10-07]
 
Guys, please realize that I am just a high school student doing this.

If you have issues, learn how to script, learn how to make plugins, learn PHP, that's why opensource projects exist, you don't ask one guy to do everything.

As of right now, I am not fixing any minor issues, only issues that break SourceBans or security flaws.

LeetDonkey 01-18-2016 03:48

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.3) [Updated: 2015-10-07]
 
Not a sourcebans issue per se but:
Is it possible to hide the gag menu in the player commands? It confuses my admins as I want them to use the one in 'Comm Commands' menu

Dim_oK 01-18-2016 04:11

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.3) [Updated: 2015-10-07]
 

BGKoKoOo 01-18-2016 06:50

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.3) [Updated: 2015-10-07]
 
Download link dont working

RzGaming 01-18-2016 09:22

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.3) [Updated: 2015-10-07]
 
yes link is down.

DarkDeviL 01-18-2016 14:08

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.3) [Updated: 2015-10-07]
 
Seems like the GitHub account "Sarabveer" is no more existing or has been renamed, which breaks all links to that account (and any repositories below it).

Hefal 01-20-2016 10:56

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.3) [Updated: 2015-10-07]
 
I think im gonna try to implement my site with the sourcebans design. New to php tho, which file in the webpanel do i edit if id like to add another button and content behind it?

Very thankful for answers!

XD_3VIL_M0NKEY 01-25-2016 03:51

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.3) [Updated: 2015-10-07]
 
Not sure if you'd consider this as a big issue but SourceBans++ doesn't work with a NAT'ed infastructure whatsoever.

Like, it can't even UDP connect. All my ports are open, the IP is correct but it just doesn't ping.
There is no log of anything even hitting the firewall.

I'm running a pfSense firewall and ESXi for Visualization.

Any ideas anyone?

Thanks.

mojo.jojo 01-25-2016 07:00

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.3) [Updated: 2015-10-07]
 
Hi,
i have a problem with SourceBans++ 1.5.3
In panel "Add new admin" nope time to add admin (month, a week..)
Help decide problem
P.S. Sorry for my bad english
http://s015.radikal.ru/i332/1601/10/f9a8cf29390d.png

Sarabveer 01-25-2016 09:16

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.3) [Updated: 2015-10-07]
 
Quote:

Originally Posted by XD_3VIL_M0NKEY (Post 2386290)
Not sure if you'd consider this as a big issue but SourceBans++ doesn't work with a NAT'ed infastructure whatsoever.

Like, it can't even UDP connect. All my ports are open, the IP is correct but it just doesn't ping.
There is no log of anything even hitting the firewall.

I'm running a pfSense firewall and ESXi for Visualization.

Any ideas anyone?

Thanks.

I am running SourceBans off of my own computer, which is behind a ASUS router, and it works fine.


All times are GMT -4. The time now is 19:31.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.