AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   Approved Plugins (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Players Models 1.3.1 ( 13 nov 2010 ) (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=106094)

ConnorMcLeod 10-11-2009 15:31

Players Models 1.3.1 ( 13 nov 2010 )
 
14 Attachment(s)
Players Models




.: Description :.


I made this plugin for testing purpose (for now), to see if there are no svc_bad and i post it here as i can't test it on a more than 18 slots server.

It allows to set players models according to steamid, or to replace default models.



.: Config File :.


I assume here that you know that when a model name is "blabla",
you know that the only place to put it on server ftp is $moddir/models/player/blabla/,
so the ful path is $moddir/models/player/blabla/blabla.mdl,
because it is the only way player models work on half-life and mods.


$configsdir/players_models.ini
Syntax :
Code:

// replace default skins
"defaultname" "newname"

// set skin according to steamid
"STEAM_0:1:23456789" "terrorist_model" "ct_model"

Example :
Code:

// replace default skins
"sas" "batman"
"gign" "robin"

// set skin according to steamid
"STEAM_0:1:23456789" "benladen" "vip"
"BOT" "" "gign"




.: Modules / Requirements :.


  • Cstrike
  • Fakemeta
  • Amxx 1.8.?.3706 or greater


.: Note :.



Models names sizes max length is 16 (not the full path).

This plugin doesn't support and won't ever support model setting by name or ip.
Non-steam users please search on another website.


http://cdn.store.steampowered.com/pu...am_english.gif


.: Changelog :.


Code:

11.01.09 v1.2.2
- modelindex deactivated by default, uncomment the define at top of .sma to enable it

11.03.09 v1.3.0 (5900 DLs)
- use model that the game tries to set on player instead of internal model index, bugs due to cs_set_user_team should be fixed

11.13.10 v1.3.1
- Fix replacing a default model with another default model was not working on servers using .cfg files.
- Fix a bug where strbreak was giving blank left part of string (now uses parse)


EDIT : All posts from #2 to #15 may seems weird as i changed a bit the plugin name and purpose.

meTaLiCroSS 10-11-2009 15:39

Re: JailBreak Models (unapprove please)
 
But, they can be Lowpoly :crab:

Wait a moment and I see what I do with these models.

ConnorMcLeod 10-11-2009 15:42

Re: JailBreak Models (unapprove please)
 
Models are fine.

Ant3 10-11-2009 16:25

Re: JailBreak Models (unapprove please)
 
Nice models. Where did you find them, or did you create them?

DarkGod 10-11-2009 16:26

Re: JailBreak Models (unapprove please)
 
Quote:

Originally Posted by ConnorMcLeod (Post 958925)
Please unapprove this plugin, models are hardcoded.

You forgot to mention that there's also slowhacking involved. :crab:

ConnorMcLeod 10-11-2009 17:50

Re: JailBreak Models (unapprove please)
 
Quote:

Originally Posted by DarkGod (Post 958966)
You forgot to mention that there's also slowhacking involved. :crab:

I forgot that, gonna remove that part tomorrow, wrote that plugin some time ago for someone.

EDIT : Plugin completly changed.

VMAN 10-11-2009 19:26

Re: JailBreak Models (unapprove please)
 
Thanks connor, needed something like this :D

VMAN 10-11-2009 19:32

Re: JailBreak Models (unapprove please)
 
Do you think you can add model set tasks so that there is less chance of svc_bad?

ConnorMcLeod 10-12-2009 00:45

Re: JailBreak Models (unapprove please)
 
I made it for a 32slots server and no svc_bad.

Edit : plugin changed, the above sentence can now be false.

VMAN 10-12-2009 01:29

Re: JailBreak Models (unapprove please)
 
Ok


All times are GMT -4. The time now is 15:48.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.