AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   Plugins (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=108)
-   -   [TF2] The Amplifier (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=126846)

wasder 05-14-2010 12:40

Re: [TF2] The Amplifier
 
It must download automatically, but it is buggy.

Nightbox 05-14-2010 15:05

Re: [TF2] The Amplifier
 
Idea

Having 2 Amplifiers in range will make the signal more poweful.

ScubaSteve3465 05-14-2010 18:47

Re: [TF2] The Amplifier
 
This is not working on my linux server, i keep getting these errors and yes i did install the extensions.


L 05/14/2010 - 16:43:44: [SM] Unable to load extension "ctfplayersharedcond.ext": tier0_i486.so: cannot open shared object file: No such file or directory
L 05/14/2010 - 16:43:44: [SM] Unable to load plugin "Amplifier.smx": Required extension "CTFPlayerShared Conditions" file("ctfplayersharedcond.ext") not running

ScubaSteve3465 05-14-2010 18:57

Re: [TF2] The Amplifier
 
I just checked the console log and here is what it says in console

<FAILED> file "ctfplayersharedcond.ext.so": tier0_i486.so: cannot open shared object file: No such file or directory

ScubaSteve3465 05-14-2010 18:58

Re: [TF2] The Amplifier
 
I have the tier file in extensions folder my sourcemod bin folder and my main bin folder and still i get this error

bouncer 05-14-2010 19:02

Re: [TF2] The Amplifier
 
Sick!!
Testing right now on our server!
70.164.72.7:27025 ████►[B-O-G]KOTH MAPS|24/7|RECRUITING|HLSTATS

BTW if you don't mind, do you have a .psd version of that image to share?

FoxMulder 05-14-2010 19:09

Re: [TF2] The Amplifier
 
Quote:

Originally Posted by bouncer (Post 1180298)
Sick!!
Testing right now on our server!
70.164.72.7:27025 ████►[B-O-G]KOTH MAPS|24/7|RECRUITING|HLSTATS

BTW if you don't mind, do you have a .psd version of that image to share?

http://174.34.185.196/amp.html

bouncer 05-14-2010 19:26

Re: [TF2] The Amplifier
 
Holy crap, there are more stuff that's coming out?

FoxMulder 05-14-2010 19:42

Re: [TF2] The Amplifier
 
Probably not. That website was created as a "Fake Engineer Update" a few months ago.

bouncer 05-14-2010 19:48

Re: [TF2] The Amplifier
 
Ahh so NONE of that other stuff was ever released?

EDIT: There seems to be a problem with the amplifier... it sometimes once its done setting up, is a grey transparent model instead.
Also if you're on any team, the amplifier might be the wrong color sometimes. Like for blue team, you would get a red amplifier.

And not sure but... the map changed and one guy said he saw an error instead on amplifier...he would have downloaded the files for sure because the map changed.


All times are GMT -4. The time now is 19:42.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.