AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   Scripting (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=107)
-   -   [CSGO] Set default clip size? (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=285811)

Drixevel 07-31-2016 23:57

[CSGO] Set default clip size?
 
Working on a project and I'm looking to set new clip sizes for weapons. My current method isn't very good because It's kind of hacky but it works... okay.

Question: Is there a way to set the default clip sizes for a weapon without having to set its values manually based on events, timer what not along with doing math to deduct properly from the ammo count.

Thanks,
- red

Neuro Toxin 08-01-2016 01:26

Re: [CSGO] Set default clip size?
 
Weapon scripts.

csgo/scripts/weapon_<name>.txt

You MUST restart your server.

Replacement weapon clipsizes (eg: m4a1s) are found in your game_items_game.txt file.

Drixevel 08-01-2016 01:48

Re: [CSGO] Set default clip size?
 
Quote:

Originally Posted by Neuro Toxin (Post 2441235)
Weapon scripts.

csgo/scripts/weapon_<name>.txt

You MUST restart your server.

Replacement weapon clipsizes (eg: m4a1s) are found in your game_items_game.txt file.

Should've probably pointed out that I'm trying to do this via code and not via editing that text file.

Bad Cold Man 08-01-2016 06:30

Re: [CSGO] Set default clip size?
 
Hello!

You can try this (not english)


All times are GMT -4. The time now is 10:20.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.