AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   Approved Plugins (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Country kicker (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=11412)

EKS 03-28-2005 18:12

A-3 offcourse :)

sonsen 03-29-2005 00:40

thx!

[WbOF]LuZiFeR 04-02-2005 13:46

Is there a possibilty to show the whole country-name ? Or is it only 3 letters ever ? :)

Proach 04-02-2005 14:40

isnt it easier with only 3 letters?

[WbOF]LuZiFeR 04-02-2005 18:20

Hmmm....No...Because today i have 2 probs...

A user has connected who is domiciled at SVN....hmmm....and we all work on the riddle, where he's coming from....

Sure....We can look at the list of Country-Codes, but this is very circumstantial....

The 2. prob is, that AOL-Users are shown as USA-Users everytime.....I thing, i must edit the code to unmask this users as lamers... :)

nightscreem 04-02-2005 20:50

isn't this racisme

Proach 04-03-2005 03:19

Quote:

Originally Posted by [WbOF
LuZiFeR]Hmmm....No...Because today i have 2 probs...

A user has connected who is domiciled at SVN....hmmm....and we all work on the riddle, where he's coming from....

Sure....We can look at the list of Country-Codes, but this is very circumstantial....

The 2. prob is, that AOL-Users are shown as USA-Users everytime.....I thing, i must edit the code to unmask this users as lamers... :)

well for your first problem.. if you only want to let in people from one country
then all you need is the right code for that country right?
so you won't need to know any other lang codes

[WbOF]LuZiFeR 04-03-2005 06:05

Sure....If i use it like it is...

But i use it a little bit drifferent :)

I show, where the players are coming from and don't kick them...

Maybe i ask this question in another Thread, because it is not a problem of country_kicker only a question that has to do with the geoip... :)

[WbOF]LuZiFeR 04-11-2005 12:39

A little Info for german Users:

German AOL-Users are shown as connecting from USA....

I've put the IPs (172.xxx.xxx.xxx) from them to the function for Local-IPs:

Code:

stock IsLocalIp(IP[32])
{
        new tIP[32]
       
        copy(tIP,3,IP)
        if(equal(tIP,"10.") || equal(tIP,"127") || equal(tIP,"172"))
                return 1
        copy(tIP,7,IP)
        if(equal(tIP,"192.168"))
                return 1

        return 0
}

It's only a solution for my needs, because they won't be checked, but maybe someone needs it too..... :)

Better way would be to check and handle them like germans... :)

macleote 05-09-2005 18:24

Quote:

Originally Posted by [WbOF
LuZiFeR]A little Info for german Users:

German AOL-Users are shown as connecting from USA....

I've put the IPs (172.xxx.xxx.xxx) from them to the function for Local-IPs:

Code:

stock IsLocalIp(IP[32])
{
        new tIP[32]
       
        copy(tIP,3,IP)
        if(equal(tIP,"10.") || equal(tIP,"127") || equal(tIP,"172"))
                return 1
        copy(tIP,7,IP)
        if(equal(tIP,"192.168"))
                return 1

        return 0
}

It's only a solution for my needs, because they won't be checked, but maybe someone needs it too..... :)

Better way would be to check and handle them like germans... :)

It is the same for french but your tips doesnt work for me :/


All times are GMT -4. The time now is 06:39.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.