AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   Plugin/Gameplay Ideas and Requests (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Location in Voice blocker? (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=135623)

mjmfighter 08-17-2010 22:42

Location in Voice blocker?
 
This plugin might exist, or there might be a cvar already built into counter strike source, but i cant seem to find it.

whenever players use their mic, their location is shown. can someone please tell me how to block that?

if u need more explination, ill post a picture and explain better.

bmxican0091 08-18-2010 04:13

Re: Location in Voice blocker?
 
More info pls? Do you mean like for example "Bmxican @ T-Spawn"?

mjmfighter 08-18-2010 16:31

Re: Location in Voice blocker?
 
yes. Like is would say for me "mjmfighter @ T-Spawn" and i just want it to say "mjmfighter"

Jbuss112 08-19-2010 21:41

Re: Location in Voice blocker?
 
I too am looking for something that removes the location when players talk through their mic.

Jbuss112 08-22-2010 03:57

Re: Location in Voice blocker?
 
Anyone?

Jbuss112 08-28-2010 16:27

Re: Location in Voice blocker?
 
Still looking for a mod like this.

ThatOneGuy 04-25-2013 03:31

Re: Location in Voice blocker?
 
Did anyone ever figure out how to do this? Is there a cvar?

GoD-Tony 04-27-2013 07:54

Re: Location in Voice blocker?
 
Something like this should work. Credit to Peace-Maker (if I remember correctly).
PHP Code:

#include <sourcemod>
#include <sdkhooks>

public OnClientPutInServer(client)
{
    
SDKHook(clientSDKHook_PreThinkPostHook_PreThinkPost);
}

public 
Hook_PreThinkPost(client)
{
    
SetEntPropString(clientProp_Send"m_szLastPlaceName""");



Mitchell 04-30-2013 12:29

Re: Location in Voice blocker?
 
Quote:

Originally Posted by GoD-Tony (Post 1940887)
Something like this should work. Credit to Peace-Maker (if I remember correctly).
PHP Code:

#include <sourcemod>
#include <sdkhooks>

public OnClientPutInServer(client)
{
    
SDKHook(clientSDKHook_PreThinkPostHook_PreThinkPost);
}

public 
Hook_PreThinkPost(client)
{
    
SetEntPropString(clientProp_Send"m_szLastPlaceName""");



Could this be used to put like: "Warden" on a player's name with out changing their name in game?

minimoney1 04-30-2013 14:44

Re: Location in Voice blocker?
 
Quote:

Originally Posted by Mitchell (Post 1942981)
Could this be used to put like: "Warden" on a player's name with out changing their name in game?

If you mean something like "Mini @ Warden" then I don't see why not.


All times are GMT -4. The time now is 12:28.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.