AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   HL1 Servers (HLDS) (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=131)
-   -   The Specialists - 3rd Party Bots help (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=330452)

RoboCop 02-04-2021 14:46

The Specialists - 3rd Party Bots help
 
Hello, I'm trying to figure out how to make RCBot work for TS v3 Linux server. Now sadly the default TS v3 Bots WON'T work for Linux servers, so I thought I'd made RCBot work for TS v3. The problem is how to allow the bots to use "menuselect" and "respawn" commands. I've been adding a script for bot_start.cpp in order for bots to prepare and spawn into the map, but I am not sure how or what is required to be added. This is what I got which was copied from HPB for DMC Mod:-

Code:

  else if (mod_id == TS_DLL)
  {
          FakeClientCommand(pEdict, "menuselect", "1", "respawn");
         
          pBot->not_started = 0;
  }

I've also tried this instead of this simple line above, but no joy:-

Code:

else if (mod_id == TS_DLL)
  {
      if (pBot->start_action == MSG_TS_SELECT)  // menu select
      {
        pBot->start_action = MSG_TS_IDLE;  // switch back to idle

        /*if ((pBot->bot_class < 1) || (pBot->bot_class > 8))
            pBot->bot_class = -1;  // use random if invalid

        if (pBot->bot_class == -1)
            pBot->bot_class = RANDOM_LONG(1, 8);*/

        // select the class the bot wishes to use...
        if (pBot->bot_class == 1)
            strcpy(c_class, "1");
        /*else if (pBot->bot_class == 2)
            strcpy(c_class, "2");
        else if (pBot->bot_class == 3)
            strcpy(c_class, "3");
        else if (pBot->bot_class == 4)
            strcpy(c_class, "4");
        else if (pBot->bot_class == 5)
            strcpy(c_class, "5");
        else if (pBot->bot_class == 6)
            strcpy(c_class, "6");
        else
            strcpy(c_class, "7");*/

        FakeClientCommand(pEdict, "menuselect", c_class, "respawn");

        // bot has now joined the game (doesn't need to be started)
        pBot->not_started = 0;

        return;
      }
  }

If anyone knows or has any clues or tips let me know please.

RoboCop 02-07-2021 20:18

Re: The Specialists - 3rd Party Bots help
 
Nevermind Cheeseh and tsmod guys helped and fixed it!


All times are GMT -4. The time now is 05:39.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.