AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   HL1 Servers (HLDS) (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=131)
-   -   Solved HLDS times out after refreshing to many times (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=337848)

Infamanious 05-20-2022 04:54

HLDS times out after refreshing to many times
 
My server appears to be timing out periodically and disappearing from the public server browser list. Server has established connection to steam servers. Server will timeout after refreshing via the server status window (where you can select join and see your ping). The maximum amount of times you can hit refresh is about 5 or 7 times and then the servers public ip times out ( lan ip is still working). It takes about 10 minutes for the server to pop up on the public servers list again. This problem started to occur after my ISP changed my ip due to what i presume was a DDOS attack. Is there a way i can refresh my server status an unlimited amount of times like other servers on the server list?

ports are forwarded correctly to my ipv4 internal lan ip
Recently had an IP change from my isp after weird ddos
problem occurred after IP change
tried : max_queries_sec 16 ( pretty sure htis will work after i figure out why my server keeps timing out on the server list )
max_queries_sec_global 64
max_queries_window 256

Tried different ports like 27016 and even 27185
Disabled windows firewall
would try DMZ but my router is weird nonetheless everything was working dandy before my isp intervened. Possible ddos mitigation / block from their send?

problem solved : I was having this problem on windows. Set router for Passthrough, DHCPS fixed. I had no idea DMZ was called ip passthrough lol. So why was the server still functional even though pass through was off? I still managed to have those ports forwarded and my internal ip didnt change or anything. note: this was the error that displayed in the server console after a few hours of the server being up : CreateBoundSocket: ::bind returned error [no name available](10049)

DJEarthQuake 05-20-2022 05:06

Re: HLDS times out after refreshing to many times
 
This is same thing as this thread. https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=337804

Infamanious 05-20-2022 05:11

Re: HLDS times out after refreshing to many times
 
Quote:

Originally Posted by DJEarthQuake (Post 2779783)

I thought that as well but this guy seems to have immediately encountered this problem after creating said servers. I've had this server going without this problem until my isp changed my IP after a ddos attack. Everything client side is set and im even getting a "established connection to steam servers" on my server console. Is there a way to verify in the server console if im connected after the fact?

DJEarthQuake 05-20-2022 05:42

Re: HLDS times out after refreshing to many times
 
What are your cvars set to please?

Infamanious 05-20-2022 05:53

Re: HLDS times out after refreshing to many times
 
Quote:

Originally Posted by DJEarthQuake (Post 2779787)
What are your cvars set to please?

max_queries_sec 16
max_queries_sec_global 64
max_queries_window 256

DJEarthQuake 05-20-2022 05:56

Re: HLDS times out after refreshing to many times
 
Use DMZ.

Infamanious 05-20-2022 06:00

Re: HLDS times out after refreshing to many times
 
Quote:

Originally Posted by DJEarthQuake (Post 2779790)
Use DMZ.

Will do. Thanks for the help.

DJEarthQuake 05-20-2022 06:09

Re: HLDS times out after refreshing to many times
 
Hope some of that helps. Were the max_queries CVARs ever touched?

Infamanious 05-20-2022 06:15

Re: HLDS times out after refreshing to many times
 
Quote:

Originally Posted by DJEarthQuake (Post 2779794)
Hope some of that helps. Were the max_queries CVARs ever touched?

no, they were default if im not mistaken. I think it might be ISP side but im not sure. My server is available publicly its just not showing up on the steam servers list. Unless its not updating for me specifically, then im not entirely sure.

Infamanious 05-20-2022 06:15

Re: HLDS times out after refreshing to many times
 
Quote:

Originally Posted by Infamanious (Post 2779796)
no, they were default if im not mistaken. I think the problem might be ISP side but im not sure. My server is available publicly its just not showing up on the steam servers list. Unless its not updating for me specifically, then im not entirely sure again lol.



All times are GMT -4. The time now is 14:41.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.