AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   SourceBans / SourceBans++ (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=152)
-   -   You Do Not Have Access To This Command (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=197142)

ZephyrWarrior 09-29-2012 12:13

You Do Not Have Access To This Command
 
Hi,

So I installed SourceBans, set it up with two test servers and gave myself admin via WebPanel, however when I try to use any command, even sm_admin, I get this:

] sm_admin
[SM] You do not have access to this command.

http://puu.sh/19JvW

Thats a screenshot of the permissions.

Any help would be appreciated.

Thanks,
Zeph

Fearts 09-29-2012 13:11

Re: You Do Not Have Access To This Command
 
Try going into your server and just typing in console: rcon sm_reloadadmins

Sometimes the refreshing of admins doesn't work via the SB web interface and you need to do it manually in game.

ZephyrWarrior 09-29-2012 15:27

Re: You Do Not Have Access To This Command
 
L 09/29/2012 - 14:27:02: [basecommands.smx] "Console<0><Console><Console>" refreshed the admin cache.
[SM] Admin cache has been refreshed.

] sm_admin
[SM] You do not have access to this command.

Nothing.

ZephyrWarrior 09-29-2012 17:37

Re: You Do Not Have Access To This Command
 
Also, is there a way to ban across all servers? I banned someone and they were only banned on one server.

Fearts 09-29-2012 19:44

Re: You Do Not Have Access To This Command
 
If it is only banning people on 1 server you are setting it up wrong.

ZephyrWarrior 09-29-2012 20:48

Re: You Do Not Have Access To This Command
 
http://www.sourcebans.net/manual

I followed that to the letter.

ZephyrWarrior 09-29-2012 23:40

Re: You Do Not Have Access To This Command
 
When I enter a ban it says searching servers, then player not found, then proceeds to not ban them anywhere.

ZephyrWarrior 09-29-2012 23:47

Re: You Do Not Have Access To This Command
 
I tried entering a ban from RCON because I didn't have in-server permissions and it fed this out:

L 09/29/2012 - 22:47:10: [SM] Native "SQL_TQuery" reported: Invalid database Handle 0 (error: 4)
L 09/29/2012 - 22:47:10: [SM] Displaying call stack trace for plugin "sourcebans.smx":
L 09/29/2012 - 22:47:10: [SM] [0] Line 653, D:\scripting\sourcebans.sp::CommandAddBan()

Ideas?

TheHardstyleBro 09-30-2012 10:02

Re: You Do Not Have Access To This Command
 
Invalid database Handle 0 (error: 4)


Read sourcebans.log

Probally no database connection

If you're using localhost try : 127.0.0.1
This happens more

ZephyrWarrior 09-30-2012 13:30

Re: You Do Not Have Access To This Command
 
You were correct, I was using localhost in the server config. Fixed. Works now from what I can tell. Thank you.


All times are GMT -4. The time now is 13:50.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.