AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   SourceBans / SourceBans++ (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=152)
-   -   Release SourceBans++ (v1.6.3) [Updated: 2018-04-09] (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=263735)

M4ketech 01-06-2017 05:48

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.4.7) [Updated: 2016-04-28]
 
Now its updated, so it takes about 15-45minutes to show and write the file.

StealtHack 01-08-2017 19:34

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.4.7) [Updated: 2016-04-28]
 
There is this bug where my admins cannot delete the comments they make on players bans, even when they have full permission to edit/modify bans on the webpanel.

Admins with all the 'Ban Management' permissions:
http://puu.sh/tfUuk/522f65ec75.png

Me with 'Full Admin Access/root' permissions:
http://puu.sh/tfUx3/074fbeadf6.png

How can I make my admins be able to delete comments without giving them root? Thanks.

kisiek 01-10-2017 16:43

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.4.7) [Updated: 2016-04-28]
 
I have installed the latest version . Server are connected correctly admins are loaded with flag z .
I can perform sm_addban from console and it is adding to website. But i can't perform ban from sm_admin . I'm chosing player and it stopped on time to ban . Nothing else is performing how can i fix that ?

killjoy64 01-16-2017 19:26

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.4.7) [Updated: 2016-04-28]
 
Hey all, im running into a bug. WHen i ban someone in game it bans them perfectly and adds it to the web interface, but when i unban them, it keeps them banned with just the message "you have been banned by this server" any ideas?

sneaK 01-16-2017 21:33

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.4.7) [Updated: 2016-04-28]
 
Quote:

Originally Posted by killjoy64 (Post 2487228)
Hey all, im running into a bug. WHen i ban someone in game it bans them perfectly and adds it to the web interface, but when i unban them, it keeps them banned with just the message "you have been banned by this server" any ideas?

Sounds like banned_ip.cfg and/or banned_user.cfg in /cfg/ isn't getting updated properly. Is basebans.smx out of your plugins directory?

killjoy64 01-16-2017 23:29

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.4.7) [Updated: 2016-04-28]
 
Quote:

Originally Posted by blackhawk74 (Post 2487248)
Sounds like banned_ip.cfg and/or banned_user.cfg in /cfg/ isn't getting updated properly. Is basebans.smx out of your plugins directory?

It has been disabled since I installed sourcebans, yeah

kamild1996 01-31-2017 06:51

Re: The Future of SourceBans++
 
Quote:

Originally Posted by Groruk (Post 2481073)
Personally I have a dislike against PHP-Frameworks (most of them are slow or unreliable), so we are writing our own "Framework" containing a MVC solution, PDO Class for databases, 'more secure' sessions, custom error / exception handler, etc (we try to keep it as simple as we can and also want to provide a whole documentation so you can easily customize SourceBans++ if you have knowledge of HTML, CSS, JS and PHP).

The general bugginess of the current web interface is sometimes driving me insane, that's great to hear it's going to be rewritten using more modern solutions :)
Is there a way we could stay in touch with the progress of the development? If there was an alpha/beta of some sorts, I'd be glad to try it out.

DaRk56 02-01-2017 08:26

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.4.7) [Updated: 2016-04-28]
 
Voici ma traduction du Sourcebans++ en franšais
(Here is my translation of the sourcebans in French)
URL : https://github.com/D4rk56/SourcebanFR

DeLiriuM 02-01-2017 09:17

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.4.7) [Updated: 2016-04-28]
 
Since the upgrade to the latest version I'm getting a blank page.
I'm using the 1.5.4.7 version.
Php -> PHP 7.0.15-1
Apache/2.4.25
mysql: 5.6.30-1

I've enabled the debug and tried the index.php?p=home&debug=1 & index.php?debug=1 links... still a blank/white page.

DarkDeviL 02-01-2017 09:32

Re: [RELEASE] SourceBans++ (v1.5.4.7) [Updated: 2016-04-28]
 
Quote:

Originally Posted by DeLiriuM (Post 2491808)
Since the upgrade to the latest version I'm getting a blank page.
I'm using the 1.5.4.7 version.
Php -> PHP 7.0.15-1
Apache/2.4.25
mysql: 5.6.30-1

I've enabled the debug and tried the index.php?p=home&debug=1 & index.php?debug=1 links... still a blank/white page.

Check your web server's error log file (ErrorLog directive in virtual host configuration), and return with the output you see at the time you go to your site.


All times are GMT -4. The time now is 19:06.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.