AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   HL1 Servers (HLDS) (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=131)
-   -   Issue with multiple servers (CentOS7) (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=317991)

cyxxxr 08-08-2019 01:16

Issue with multiple servers (CentOS7)
 
So I'm running two CS 1.6 servers off my dedi, I simply copy pasted the folder "27020" in FileZilla and renamed it from "27020" to "27021" and changed the port in my startcs.sh script to 27021 and both servers run fine, but...

In my "27021" server.cfg i simply added a "FX:2" in the hostname to mark it as a second server, while "27020" remains "FX:1"

It looks like server 1 (FX:1) is globally controlling both servers in terms of settings and I can't figure out why, here are some screenshots to help you understand

https://i.imgur.com/y6P94AA.jpg - FileZilla

https://i.imgur.com/q539xhU.png - Start Script for FX:1 (27020 port)

https://i.imgur.com/GxaeGij.png - Start Script for FX:2 (27021 port)

https://i.imgur.com/4yUaEoU.png - Problem

as you can see on the last pic, the server running de_nuke is hosted on port 27021 and the server should be called FX:2 not FX:1

also when i enable or disable .amxx plugins on FX:1 (27020), it does the same globally for FX:2 (27021) aswell as the hostname set in the server.cfg in 27020, is also the hostname for 27021 even if 27021 server.cfg has a differnet hostname set and/or settings, how can I seperate the two?

Mordekay 08-08-2019 03:05

Re: Issue with multiple servers (CentOS7)
 
You forgot to change into the 27021 directory if i see your screenshots correct. You where not using a script to start the server, but simply use the hlds_run. So you are running the same files two times, just with different ports.

cyxxxr 08-08-2019 03:09

Re: Issue with multiple servers (CentOS7)
 
Quote:

Originally Posted by Mordekay (Post 2662416)
You forgot to change into the 27021 directory if i see your screenshots correct. You where not using a script to start the server, but simply use the hlds_run. So you are running the same files two times, just with different ports.

What do you mean exactly? im abit confused, this is how I start both servers in PuTTY

for FX:1 server (27020):

cd /root/SteamCMD/27020
./startcs.sh

for FX:2 server (27021):

cd /root/SteamCMD/27021
./startcs.sh

Mordekay 08-08-2019 03:22

Re: Issue with multiple servers (CentOS7)
 
Look again: you didn't do this before starting the second server
Code:

cd /root/SteamCMD/27021
You did
Code:

cd /root/SteamCMD/27020
screen ./hlds_run blabla


cyxxxr 08-08-2019 03:25

Re: Issue with multiple servers (CentOS7)
 
Quote:

Originally Posted by Mordekay (Post 2662418)
Look again: you didn't do this before starting the second server
Code:

cd /root/SteamCMD/27021
You did
Code:

cd /root/SteamCMD/27020
screen ./hlds_run blabla


Yeah I just changed it from 27020 to 27021 and then when I do ./startcs.sh

the server doesnt launch... any clue?

Mordekay 08-08-2019 03:26

Re: Issue with multiple servers (CentOS7)
 
is it still running from the other directory?
Show your start.sh
EDIT: you should give the screen a name when starting the server, it makes it easier to resume into the screen

Mordekay 08-08-2019 03:32

Re: Issue with multiple servers (CentOS7)
 
Quote:

Originally Posted by Mordekay (Post 2662420)
Show your start.sh


cyxxxr 08-08-2019 03:34

Re: Issue with multiple servers (CentOS7)
 
FX:2 startcs.sh

Code:

cd /root/SteamCMD/27021
screen ./hlds_run -console -game cstrike +port 27021 +map de_nuke +maxplayers 15 -pingboost 3

FX:1 startcs.sh

Code:

cd /root/SteamCMD/27020
screen ./hlds_run -console -game cstrike +port 27020 +map de_dust2 +maxplayers 15 -pingboost 3


Mordekay 08-08-2019 03:37

Re: Issue with multiple servers (CentOS7)
 
Try to add the name of the server to the script for each server, like this
Code:

cd /root/SteamCMD/27020
screen -AmdS fx1 ./hlds_run -console -game cstrike +port 27020 +map de_dust2 +maxplayers 15 -pingboost 3

Code:

cd /root/SteamCMD/27021
screen -AmdS fx2 ./hlds_run -console -game cstrike +port 27021 +map de_dust2 +maxplayers 15 -pingboost 3


cyxxxr 08-08-2019 03:42

Re: Issue with multiple servers (CentOS7)
 
Quote:

Originally Posted by Mordekay (Post 2662425)
Try to add the name of the server to the script for each server, like this
Code:

cd /root/SteamCMD/27020
screen -AmdS fx1 ./hlds_run -console -game cstrike +port 27020 +map de_dust2 +maxplayers 15 -pingboost 3

Code:

cd /root/SteamCMD/27021
screen -AmdS fx2 ./hlds_run -console -game cstrike +port 27021 +map de_dust2 +maxplayers 15 -pingboost 3


Ok ill give it a try, ill reply in 5m


All times are GMT -4. The time now is 04:45.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.