AlliedModders

AlliedModders (https://forums.alliedmods.net/index.php)
-   General (https://forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Plugins not loading (https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=326436)

Hoxton 07-31-2020 04:39

Plugins not loading
 
Hi, I'm kinda new to this and I tried to search for posts describing my problem, but I couldn't find it...

Basically, my idea is to run a Sven Co-op listen server for me and two of my friends, running Afraid of Monsters DC, I'll play as David Leatherhoff and try to scare them using plug-ins, cheats and those sort of things and stream it, being inspired by Cocyx and Spike and Barley.

The thing is, I aleready installed metamod-p and Amx mod X latest versions, both are running fine and loading, but it seems that amxx refuses to load plugins, it can even load modules when enabling them in modules.ini, but not with the plugins.

Not even the default plugins are loading, and I tried with 3rd parties too...

Thanks for the help in advance!

DvorakKeys 07-31-2020 09:22

Re: Plugins not loading
 
I'm confused -- you said that amxmodx is "running fine and loading", but that "not even the default plugins are loading." Can you run amx_help in the console?

Hoxton 07-31-2020 10:26

Re: Plugins not loading
 
Quote:

Originally Posted by DvorakKeys (Post 2712502)
I'm confused -- you said that amxmodx is "running fine and loading", but that "not even the default plugins are loading." Can you run amx_help in the console?

"amx_help" shows up as unknown command.
What i meant is that metamod-p is loading amxx, but amxx is NOT loading the plugins in it's plugins directory

DvorakKeys 07-31-2020 12:43

Re: Plugins not loading
 
Quote:

Originally Posted by Hoxton (Post 2712508)
"amx_help" shows up as unknown command.
What i meant is that metamod-p is loading amxx, but amxx is NOT loading the plugins in it's plugins directory

Gotcha. I would argue that metamod-p is not loading amxmodx.

Did you follow all the steps here under Configure? https://wiki.alliedmods.net/index.ph...Mod_X_Manually

A few times I've had to add this to get metamod to load. Usually only for mods like svencoop though. Try adding this to your command line when you run hlds_run: -dll valve/addons/metamod/dlls/metamod.so

Hoxton 07-31-2020 13:37

Re: Plugins not loading
 
1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DvorakKeys (Post 2712528)
Gotcha. I would argue that metamod-p is not loading amxmodx.

Did you follow all the steps here under Configure? https://wiki.alliedmods.net/index.ph...Mod_X_Manually

A few times I've had to add this to get metamod to load. Usually only for mods like svencoop though. Try adding this to your command line when you run hlds_run: -dll valve/addons/metamod/dlls/metamod.so

Yes, I followed those steps
Isn't "hlds_run" the dedicated server? I'm running a listen server, tried to add that dll to liblist.gam, but to no avail

I know I should have posted this before, but here's a screenshot of my console screen, after typing "meta list" and "amxx plugins", as you can see, meta mod is loaded and so is amxx

fysiks 08-01-2020 01:48

Re: Plugins not loading
 
Have you tried the version of MetaMod recommended on the AMX Mod X official download page?

Hoxton 08-01-2020 02:14

Re: Plugins not loading
 
Quote:

Originally Posted by fysiks (Post 2712588)
Have you tried the version of MetaMod recommended on the AMX Mod X official download page?

Haven't tried that because Sven Coop developers staded that they only support Metamod-p, but I'll give It a shot

fysiks 08-01-2020 02:30

Re: Plugins not loading
 
Quote:

Originally Posted by Hoxton (Post 2712589)
Haven't tried that because Sven Coop developers staded that they only support Metamod-p, but I'll give It a shot

Ah. I don't play that game and never have so I wouldn't have known that.

Hoxton 08-01-2020 02:57

Re: Plugins not loading
 
Quote:

Originally Posted by fysiks (Post 2712588)
Have you tried the version of MetaMod recommended on the AMX Mod X official download page?

Turns out that it crashed instantly, any suggestion?

Hoxton 08-01-2020 03:57

Re: Plugins not loading
 
Okay, so here's the thing, as i learned in my very short adventures as a programmer, the errors are always the most simple things, I had a wrong .dll loading in my liblist.gam, called "server.dll" which is default for the vanilla game.
So yeah, i figured it all, but thanks for trying to help, guys! Love how you keep this community alive and strong!


All times are GMT -4. The time now is 12:06.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.